שירשור משחקי הלילה בNBA

טורונו מובילה על דטרויט ב 8

לקראת סוף השלישי מקדייס עם 8 רצופות שומר את דטרויט במשחק, שחסרה את ריפ המילטון שוב פורד עם 8 ברבע, בוש עם 8 האחרונות ברציפות טוב, אי אפשר ככה, צריך לחזור להתמקד בבוסטון

לברון נכנס לעניינים

עם הדאנק שהוא עשה עכשיו יש לו 7 נק', 4 אס' וריב' אחד ברבע הזה. יחסית למה שהיה במחצית שלמה, אחלה... ועכשיו נגמר הרבע השלישי...73-71 להורנטס. לברון כבר השווה. כריס פול לא פוגע, עם 3 מ12 מהמגרש אבל עדיין עם 9 נק' ו15 אס'. ביג זי כבר עם 19 ו13.

פספסתי איך אבל קליבלנד השוו שוב ל94-94

ואז פול עם פיידאאוי ג'אמפר לתת להורנטס יתרון, בטח היה מרשים... לברון פוגע ב2 מהקו ו96-95 הורנטס. 19 נק' ללברון. 47 שניות וווסט מפספס... נשמע לי מתאים סל ניצחון של לברון. להמשיך את הרצף וניצחון לקליבלנד...

98-95, רצף אירועים ששודר עכשיו בESPN

ווסט מנסה פעמיים לעלות לזרוק ומפספס אבל צ'נדלר עושה טיפ-אין דאנק לתת להורנטס יתרון 3 עם 42 שניות.

חתכו את השידור! 99-98 קליבלנד!!!

לברון שם לייאפ. יש עוד 7 שניות להורנטס. נראה אם פול יצליח לנצח! הרצף נמשך!

הורנטס מנצחים!!!

פול חודר פנימה כשלברון עליו ומוסר לווסט ששם ג'אמפר עם 0.6 שניות!!! משחק ענק. איזה באסה להימורים אבל...וללברון...

שוב הצרעות עוברות מבחן בגרות מספר 18

הלך ה -12 מ 12 אבל לפחות לברון עשה 20... לא היה להם טיים אאוט בסוף לקחת? ולמה לברון רצה את הכדור בשלושת רבעי מגרש? היה צריך להטיס אותו קדימה סטייל שלף ושארפ/לייטנר

פרשתי

ללילה זה ניתן למשמרת שלישית את המושכות לסיכומים ומשחקי חוף מערבי... ומסכן אליקו, איך יסקר תבוסה של 20 הפרש?

גם אני...

לגבי המסר למעלה... לא היה להם טיימאאוט. וממש נכון לגבי הסל, אני אף פעם לא מבין אותם. תתנו איזו זריקות התאבדות למישהו בחצי שלכם. , מה הסיכוי שתכניסו משם?

האם הרצף של לברון ייגמר?!

אולי אני לא מעודכן אבל אני זוכר שללברון יש רצף של איזה 153525 (
) משחקים רצופים עם 20 נק' לפחות... הוא כרגע ב17 (הוא היה שם בסוף הרבע השלישי, חשבתי שהוא יגיע...) ויש 2 דקות לסוף המשחק. 3 להורנטס אחרי שלשה של פג'ה עכשיו. אני סומך על לברון שימצא דרך להשיג את הנק'...וגם את הניצחון, יאללה.

נגמר המשחק

ואני חייב ללכת לישון! אולי ארחיב מחר. אבל ניצחנו 117-97. גארנט עם משחק ע-נ-ק ו30 נק'. פירס עם 27 נק', רונדו היה מעולה.

אה, וone more to go!

הורנטס - WATCH OUT. יהיה מאוד מעניין ביום שישי מולם. הקבוצה היחידה שעוד לא ניצחנו העונה...די מדהים.

הספרס בפיגור 5 בבית מול הקליפס

5 דקותלסוף בוא נראה אותם יוצאים מזה למקגריידי היה חסר אסיסט לטריפל דאבל בנצחון קשה על מינסוטה

למעלה