שירשור משחקי הלילה בNBA

STEVE NASH

New member
שירשור משחקי הלילה בNBA

והלילה מצפים לנו שני משחקי עונה נוספים: ההורנטס המצוינים באים לממללכת לברון, למשחק מעניין בקליבלנד. בוסטון רוצה לחזור לנצח ומי באה לעיר? פיניקס סאנס. איזה משחק ענק. יש עוד הרבה משחקים, אין לי כוח לכתוב את כולם אבל סומך עליכם שתסקרו כמו שצריך.[אני אשן].

2 קבוצות בוסטון לא ניצחה העונה

פיניקס וניו אורלינס, היריבה הבאה שלהם (יום שישי). את פיניקס הם פגשו פעם אחת והפסידו במשחק רע בחוץ. את ניו אורלינס הם פגשו לפני 2 משחקים והפסידו למרות שהובילו ברבע הרביעי. (גם ההפסד לפילי היה ככה, איזה מכבי ת"א הם...). הם גם הצליחו לנצח כמעט את כולם בבית, חוץ משארלוט ויוטה (אותם ניצחנו בחוץ). בואו נשלים ניצחונות על הליגה...

פיניקס לא עומדים בקצב...../images/Emo3.gif

21-10 בוסטון. הייתה איזו התקפה של הסאנס עכשיו עם איזה 5 דקות ברבע - הגנה מדהימה של הסלטיקס...תנועת כדור מהירה של הסאנס אבל הסלטיקס על כל שחקן פשוט ומונעים את הנק'. עכשיו 25-16 (הרבה קרה בהודעה אחת...) לבוסטון. טיימאאוט עם 2:43 בראשון.

33-20 לבוסטון בסוף הרבע הראשון

הסלטיקס הובילו ב15 (33-18) ושאק הכניס אחד עם סיום הרבע. הוא ואמארה היחידים שקלעו נראה לי. פירס מעולה עם 11 נק' ו4 ריב'. פרקינס עם 5 ו7. גארנט עם 8 נק' בפחות מחצי רבע (2 עבירות).

אמצע רבע שני - פיניקס רצים 10-0

הסלטיקס (כמעט כתבתי רד סוקס
) ביתרון 3. הודות חלקית למהלך טיפשי של פרקינס. אבל הוא עושה עבודה קשה והוא היחיד שעוד לא נח אז ניתן לו קרדיט. אמארה עם 18 נק' כבר. הסאנס רצו בתחילת הרבע נגד המחליפים של בוסטון כשהאחוזים התחילו להתיישר - סם קאסל לא פוגע ועושה 2 TO (חוץ מהמשחק נגד הספרס הוא לא הרשים יותר מדי עד עכשיו) ועוד החמצות שנכנסו קודם. הם שמרו על המומנטום גם נגד ההרכב הרגיל של הסלטיקס שחזר.

coming to your rescue eliko...

מול אוהדי אימפרית הרשע הירוקה
יש משחק-משחק, כיאה למשחק עונה נראה לי נמנמתי חזק ברבע הראשון, אבל איכשהו הצלחתי להתעורר...האמנם אני ער? איך יודעים?

אנחנו ננצח. יכתבו עלינו בעיתון..

טה טה טה טה, שאקיל ופיניקס מקום ראשון, טה טה טה טה. ג'יימס פוזי
פעם היה אחד משלנו. לאן הדרדרת, ילד.

איזה מגניב זה שאתם במקום השישי

ועוד יומיים אתם יכולים להיות במקום הראשון. 1.5 משחקים בין ה1 ל6! זה ענק.

גם אצלכם זה ככה.

עוד חודש וחצי דטרויט יוכלו לעבור אתכם, ועוד שנתיים ו-7 חודשים גם קליבלנד תגיע אליכם.
אל דאגה, אנחנו נסיים במקום הראשון במערב. גרנטי.

מייק דנטוני צריך להתפטר.

6 שנים של כישלון - מייק דנטוני. מאמן פחדן, מאמן רפוי שכל. אין שיטה בקבוצה, אין כלום! הקבוצה לא מתפקדת. במילה אחת - בלאגן ! אין הגנה, אין התקפה, אין ריבאונד. מצפים ששאקיל יעשה הכל ?! נגד שניים מהפורוורדים הכי טובים בליגה ?! זה כל כך משפיל שאפילו שמעתי אוהד של בוסטון צועק לאמרה "humiliation, humiliation you will never catch the ball" אחרי כל איבוד כדור שלו. לא טוב, לא טוב. השופטים בדטרויט גמרו אותנו. ידעתי שזה יקרה. ברגע שאתה מפסיד משחק צמוד בגלל החלטות שופטים זה אחר כך הופך לכדור שלג שגומר לך את השבוע. מייק דנטוני נכשל. השחקנים כל כך חסרי ביטחון שאם נאש לא במגרש הם לא יכולים להוריד כדור. האמת שגם אם נאש משחק הקבוצה מאבדת הרבה כדורים. פשוט חבל. חבל שזה נראה ככה. ננוח מחר. אחר כך נצא לפילדלפיה. את העונה אנחנו מסיימים ב-4 משחקים קשים נגד סן אנטוניו, יוסטון, גולדן סטייט ופורטלנד. חייבים עד אז להשוות את המקום הראשון. משמע, 7 משחקים בלבד. אם ננצח 6 מה-7 אני מאמין שנשווה את המקום הראשון. לאחר מכן נצטרך לקחת 3 מ-4, שזה כנראה כולל המשחק נגד סן אנטוניו, שאמורה לחזור למאבק על המקום הראשון. יהיה קשה, אבל זה אפשרי. אם נציג את היכולת של השבועיים האחרונים אפשר לנצח כל קבוצה.

מחצית - שיוויון 57

הסאנס רצים חזק ברבע השני ועושים רבע הפוך (מבחינת הפרש) לראשון. אמארה עם 22 נק' ב8 מ10 מהשדה ו6 מ7 מהקו. שאק עם 10 נק' ב4 מ5 מהשדה ו5 ריב'. גארנט עם 14 נק' ב6 מ10 ו3 אס'. פירס עם 15 נק' ו(עדיין) 4 ריב'. רונדו עם 6, 3 ו3. אלן רק עם 6 נק' אבל 4 אס'. פרקינס עם 9 נק' ו7 ריב'. תהיה מחצית שנייה טובה, עוד לא החלטתי אם אני נשאר ער. תכף סבב עדכונים מהמחציות.

רונדו מטעה את סטיב נאש

איזה מהלך אדיר
שלשה + עבירה של ג'יימס פוזי והסלטיקס בורחים טיפה, 10 הפרש (79-69).

סוף רבע שלישי - 84-73 לבוסטון

מה שאומר שאנחנו ניכנס ל4 עם יתרון דו ספרתי, האם הפעם נצליח להחזיק אותו? או שתסמונת מכבי תופיע שוב? אדי האוס חוטף עם שנייה אחת וזורק שלשה מחצי מגרש שכמעט נכנסת. הייתי אומר שזה היה הרבע של גארנט, שהיה מעולה (לא רק נק', לא היה לו הרבה). וגם של רונדו, שגם הוא כיכב ברבע הזה. יש לו 14, 6 ו6 עכשיו. 22 נק' לגארנט, 2 ריב', 5 אס', 2 גנ' ו2 חסימות. פרקינס משלים דאבל דאבל עם 13 ו10. אלן עם 9 ו7. פירס עדיין ב15...לפחות השיג עוד ריבאונד. הכי חשוב - אמארה עדיין ב22!

איזה מהלך של ביג בייבי

לא ויתר, השאיר את הכדור בחיים אפילו כשחטף גגות, ובסוף מצא את פירס המצוין הבטחתי לך בריחה בסוף השלישי, לא?

אף אחד לא מפספס!../images/Emo6.gif

גארנט עם עוד ג'אמפר וזה 102-83 בוסטון. פירס עם 12 נק' ברבע הזה לא משנה מה הוא יעשה יוצא משהו טוב.

עדכונים מרחבי הליגה

נתחיל עם המפגש החם - לברון נגד פול בקרב על הMVP. ההורנטס מובילים 56-50 על קליבלנד. לברון לא מככב - "רק" 10 נק' ו2 ריב', 1 אס'. "Z" הוא הכוכב האמיתי בקליבלנד עם 15 נק' ו8 ריב'. פול לעומת זאת עם 7 נק' ו11 אס' כולל 2 גניבות ו2 ריב' במחצית. דיוויד ווסט מוסיף 14. אטלנטה מובילה על מילווקי במחצית 60-65. במילווקי בוגוט עם 23 נק' ב7 מ13 מהשדה עם 7 ריב' כבר במחצית. מייקל רד אני חושב היה עם 19 נק' עוד בתחילת הרבע השני אז הוא נרגע קצת אבל הוא מסיים עם 19 ו3 שלשות. בהוקס ג'ונסון עם 17 נק' ו5 ריב'. צ'יילדרס הוסיף 11 מהספסל. פילידלפיה מטיילת מול שיקגו במחצית, 65-49. איגודאלה עם 19 נק' ו 4 אס'. אנדרה מילר עם 10 אס' ו6 ריב', רק 3 נק'. בשיקגו דווקא הספסל עובד - ספולושה עם 15 נק' ו3 מ3 ל3. בן גורדון עם 9 נק' משם גם, אם כי באחוזים גרועים. כבר התחיל הרבע ה3 בטורונטו, אז נדווח שהפיסטונס מפסידים ב4, 41-45 מול הקבוצה המקומית. ביליאפס וראשיד עם 13 ו12 נק'. ביליאפס מוסיף 4 אס' ו4 ריב'. נסטרוביץ' בטורונטו עם 10 נק' ו5 ריב'. בוש עם 9, 4 ו3. אנחנו באמצע הרבע השני בניו ג'רזי והנטס מובילים בקלות על אינדיאנה ב15 - עם 57-42. בון עם 17 נק', ג'פרסון עם 14 והאריס עם 13 ו9 אס' בנטס. באינדיאנה דונליבי עם 19 נק'. הניקס מובילים (!!!) מול מיאמי - 40-33. 8 ו6 ללי. 8 ו5 לראנדולף. 8 ו6 גם לריקי דיוויס. אני סומך על הניקס שעוד יפסידו את זה. שינויים משמעותיים בתוצאות מאז שהתחלתי את ההודעה לא היו...

למעלה