אה כןןן? אז אני אבוא לבקר..אבל רק לבקר. [מה, מפגש פורום ראשון.]
ק קרניjack New member 18/7/05 #33 יכול להיות שיהיה שינוי בקשר למקום אני אכתוב אם יהיה שינוי, כי פורום ג"ש כנראה נפגש ליד קיר הפיות באותו יום באותה שעה אם יהיה שנויי המפגש יהיה בקומה שנייה, מול הקולנוע.
יכול להיות שיהיה שינוי בקשר למקום אני אכתוב אם יהיה שינוי, כי פורום ג"ש כנראה נפגש ליד קיר הפיות באותו יום באותה שעה אם יהיה שנויי המפגש יהיה בקומה שנייה, מול הקולנוע.
R riotgirl28 New member 18/7/05 #34 ממ למה לא להפגש יחידו? רוב הרעיון שג"ש עשו באותו יום כי חצי מג"ש גם בסימפל
ק קרניjack New member 18/7/05 #36 כי הרוב פה הם לא מפורום ג"ש וזה מפגש ראשון, לא כדאי שנתערבב על ההתחלה
D double O S New member 19/7/05 #48 מה רע ליד מקדונלדס../images/Emo35.gif../images/Emo96.gif או ליד הבורגראנץ', או הקולנוע... גם ככה אח"כ נלך לגן המשולש, לא
מה רע ליד מקדונלדס../images/Emo35.gif../images/Emo96.gif או ליד הבורגראנץ', או הקולנוע... גם ככה אח"כ נלך לגן המשולש, לא
L l AdidAs l New member 19/7/05 #51 כן עדיף שם ../images/Emo2.gif אני לא הכי יודעת..מנמנמ..איפה זה קיר המלאכים..פיות..מה שלא יהיה
ק קרניjack New member 19/7/05 #52 לא......איזה גן משולש? הולכים אחרי זה לגג! ובמקדולנדס אין בכלל מקום לעמוד...נראה לי ניפגש בקיר הפיות וזייהו
לא......איזה גן משולש? הולכים אחרי זה לגג! ובמקדולנדס אין בכלל מקום לעמוד...נראה לי ניפגש בקיר הפיות וזייהו
ק קרניjack New member 20/7/05 #62 נכון...בגלל זה אני אומרת שניפגש במקום אחר מול הקולונע...יש לנו עדיפםות- מפגש פורום 1
S shoohy New member 18/7/05 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif אבל למי אכפת......
S shoohy New member 20/7/05 #66 ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif רוב הסיכויים שלא..^^
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif רוב הסיכויים שלא..^^