L lp 12 New member 18/7/05 #19 ../images/Emo31.gifיש לי מחנה קיץ ומיד אחר כך אני נוסעת לסבתא שלי בחופש<המחנה קיץ הוא בחיפה במשך חמישה ימים>
../images/Emo31.gifיש לי מחנה קיץ ומיד אחר כך אני נוסעת לסבתא שלי בחופש<המחנה קיץ הוא בחיפה במשך חמישה ימים>
ו ו AdidAs ו New member 18/7/05 #20 ../images/Emo20.gifנצל"ש../images/Emo20.gif חחח ניצלתי את זה שהשרשור נעוץ זאת אני - Satla ruleS נמאס מהסוטול..מהיום אני רק עדידס אמ..תתחדשי לי (?)
../images/Emo20.gifנצל"ש../images/Emo20.gif חחח ניצלתי את זה שהשרשור נעוץ זאת אני - Satla ruleS נמאס מהסוטול..מהיום אני רק עדידס אמ..תתחדשי לי (?)
S SimplePlanGirl New member 18/7/05 #23 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifאבל יותר בכיוון של ../images/Emo31.gif
S SimplePlanGirl New member 18/7/05 #27 אממממ....../images/Emo11.gif בואו לצ'אט ואני אספר!!!! (ניסיון עלוב להביא את כולם לצ'אט) ;[
D double O S New member 18/7/05 #28 ../images/Emo45.gif, אמ, הלו../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif אנחנו לא נאכל שם במקדונדלס\בורגראנץ'
../images/Emo45.gif, אמ, הלו../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif אנחנו לא נאכל שם במקדונדלס\בורגראנץ'
S sapirush1 New member 19/7/05 #50 גם אני לא רוצה לאכול שם! זהו רשמית הפכתי לצמחונית! ודווקא ממש סבבה שיצא יחד עם המפגש של ג"ש כי אני לפעמים גם כותבת בפורום שם...
גם אני לא רוצה לאכול שם! זהו רשמית הפכתי לצמחונית! ודווקא ממש סבבה שיצא יחד עם המפגש של ג"ש כי אני לפעמים גם כותבת בפורום שם...
† †DeAd LiKe Me† New member 18/7/05 #30 כנראה ש../images/Emo45.gif *מרגישה לא קשורה אחרי שנטשתי את הפורום מעט..* באותו יום יוצא מפגש ג"ש אז זה מסתדר מצוין =]
כנראה ש../images/Emo45.gif *מרגישה לא קשורה אחרי שנטשתי את הפורום מעט..* באותו יום יוצא מפגש ג"ש אז זה מסתדר מצוין =]