מה הקשר? במפגש קומונה הכנו תגים..אני הכנתי!
ב באמת כל השמות תפוסים New member 20/7/05 #70 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif עוד לא דיברתי על זה עם אף-אחד, אני מקווה שאני יוכל
A alonaskalsky New member 20/7/05 #71 ../images/Emo45.gif אני אבוא! היי ! אני חדש פה! זאת ההודעה הראשונה שלי! אני אבוא! האממ קרני שלחתי לך הודעה פרטית תקראי בבקשה =)
../images/Emo45.gif אני אבוא! היי ! אני חדש פה! זאת ההודעה הראשונה שלי! אני אבוא! האממ קרני שלחתי לך הודעה פרטית תקראי בבקשה =)
ק קרניjack New member 20/7/05 #78 המקום של המפגש שונה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif הוא יהיה בעזיראלי אבל לא קיר הפיות אלא ליד הקולנוע בקומה שנייה את המקום הזה אי אפשר פספס! שכל מי שיקרא שיסמן .......אני אפתח על זה שירשור חדש,)
המקום של המפגש שונה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif הוא יהיה בעזיראלי אבל לא קיר הפיות אלא ליד הקולנוע בקומה שנייה את המקום הזה אי אפשר פספס! שכל מי שיקרא שיסמן .......אני אפתח על זה שירשור חדש,)
D double O S New member 20/7/05 #83 That's my girl../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif
L lp 12 New member 21/7/05 #98 וואי חח בידיוק שמה עשו מפגש פורום בקסטריט בויז *ההיתי צריכה ללוות את אחותי*