לא יודע אבל עכשיו זה חסר לי אני מתגעגע למוזיקה אבל אני אולי יתחיל שוב לנגן עם יהיה לי זמן
V venom17 New member 23/3/03 #22 לא יודע אבל עכשיו זה חסר לי אני מתגעגע למוזיקה אבל אני אולי יתחיל שוב לנגן עם יהיה לי זמן
N N a V e New member 23/3/03 #24 אני מנגן על קלידים,בלהקה...(כרגע תקועים בלי באסיסט ) וגם קצת גיטרה.שמאלית ד"א אני שוקל לעבור לגיטרה ימנית.מה דעתכם?
אני מנגן על קלידים,בלהקה...(כרגע תקועים בלי באסיסט ) וגם קצת גיטרה.שמאלית ד"א אני שוקל לעבור לגיטרה ימנית.מה דעתכם?
X xGORGASMx New member 23/3/03 #27 אוקיי קלאסית,אקוסטית וחשמלית..שלושת המאהבות שלי שחברה שלי לא יודע עליהן הרומן כבר מתפתח במשך 3 שנים.. פעם היה לי גם סטוץ עם קלידים..אבל בסוף מצאתי לי איזה בס יפה ויצא משהו דווקא לא רע. ויש לי פרוייקט סולו,והרכב.
אוקיי קלאסית,אקוסטית וחשמלית..שלושת המאהבות שלי שחברה שלי לא יודע עליהן הרומן כבר מתפתח במשך 3 שנים.. פעם היה לי גם סטוץ עם קלידים..אבל בסוף מצאתי לי איזה בס יפה ויצא משהו דווקא לא רע. ויש לי פרוייקט סולו,והרכב.
ה השומר של הגן New member 23/3/03 #29 אני מנגן על קלידים וקצת פסנתר כבר כמה שנים. אף פעם לא הייתי בלהקה ממש רצינית...רק יצא לי לנגן כמה פעמים עם חברים ולהופיע איתם אבל אלה היו פעמים ספורות.
אני מנגן על קלידים וקצת פסנתר כבר כמה שנים. אף פעם לא הייתי בלהקה ממש רצינית...רק יצא לי לנגן כמה פעמים עם חברים ולהופיע איתם אבל אלה היו פעמים ספורות.