שירשור מוזיקלי

Vdrums

New member
שירשור מוזיקלי

מי פה מנגן על משהו? על מה וכמה זמן? והאם אתם בלהקה או משהו בסיגנון? אני מתופף 3 שנים בערך בשביל הסבבה בלבד. הייתי פעם בלהקה ולעיתים רחוקות מנגן עם חברים. ו"משינאי" (שמשום מה במחשב שלו מסרב להיכנס לפורום) אמר לי למסור שהוא מדרבק על דרבוקה.

NISAN1000

New member
אני מנגן על

גיטרה קלאסית וחשמלית (זה מה שיש לי בינתיים) אני מנגן בערך 4-5 חודשים אני לא בלהקה ומנגן לפעמים עם חברים כשיוצא........(אולי במפגש)

NISAN1000

New member
אני מנגן על

גיטרה קלאסית וחשמלית (זה מה שיש לי בינתיים) אני מנגן בערך 4-5 חודשים אני לא בלהקה ומנגן לפעמים עם חברים כשיוצא........(אולי במפגש)

Queen Of Rain

New member
יאללה גם אני....

מנגנת על קלאסית/אקוסטית/חשמלית...למעשה הכל כמעט אותו הדבר... 3 וחצי שנה ... וועל בס שנה וחצי... ו...זהו למעשה.....

Queen Of Rain

New member
אה.....וגםם...

מנגנת עם חברים מתי שיוצא, בעיקר על חוף הים באווירה טובה, וחשבתי להתחיל לנגן על מפוחית נראה אם יצא לפועל בסוף

meiravma

New member
אני בעיקרון גיטריסטית קלאסית

אבל אני יכולה לנגן על כל דבר שנראה כמו גיטרה, זתומרת אקוסטית-חשמלית-בס. חוץ מזה אני מנגנת פסנתר וקלידים, וגם חלילית
. על אורגן אני מנגנת מגיל שלוש, ועל גיטרה מכיתה ז'. לפני שהתחלתי גיטרה למדתי כינור שנתיים, וייתכן שאם תביאו לי כינור אני אזכר בכלמיני דברים, כולל הריף ההוא מ"נגעה בשמיים", אבל אל תבנו על זה. אני גם כותבת ומלחינה

Vdrums

New member
סליחה אבל לא לשים בשורה אחת

גיטרות עם בס יש המון הבדל בין נגינה על גיטרה לבין בס... ולנגן בס זה לא ליישם דברים שיודעים לעשות על גיטרה.

Queen Of Rain

New member
אהה.....וואללה.....איך שכחתי...

אני גם מנגנת כמעט על כל סוגי החלילים שקיימים...(ובלי יציאות כלשהן ל"מצחיקים" שבניכם..) 6 שנים מספיק טוב, לא? מכיתה ב' עם המורה ולדמירה או משו כזה ..אנאערף..בקיצור רוסייה.. ו..זהו.. אוףף , תמיד רציתי תופים:( גיטרה בס זה סתם פיצוי על החסך הכבד...

שלמונזה

New member
מה שווים החיים בלי קצת צחוק?!

וגם אני ניגנתי שנה על חליל אבל כל מה שאני זוכרת זה את יונתן הקטן...

venom17

New member
אם אפשר לצחוק על משהו אז זה עליי

חצוצרה לשלטון !!!!!!!! שנה חצוצרה = כבוד

venom17

New member
אני מה זה רוצה לנגן שוב

עם אני ינגן על משהו זה יהיה סקבופון אחלה של כלי

למעלה