שירשור כינויים בDark-Mu

Free Bird

New member
שירשור כינויים בDark-Mu

מי שמשחק שישרשר כינויים שלו בשרת, סתם לידע כללי
שלי: Linoy

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifהGMית?../images/Emo2.gif

אני זה TheDiablo - אלפית [10 ריסטים] TheDiabloZ- לוחם[3 ריסטים] GenesiS- קוסם[20 ריסטים] ואולי אני אפתח גלדיאטור מתישו

angle sword

New member
היא הכירה את מור לפני כן אני חושב..

תסתכל בשרשור שהוא פתח

angle sword

New member
גם.. מה נסגר עם DARK

פועל - לא פועל - פועל - לא פועל - פועל - לא פועל - פועל - לא פועל - פועל - לא פועל - פועל - לא פועל - פועל - לא פועל - פועל - לא פועל - פועל - לא פועל. היום לא שיחקתי בכלל

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifלא הבנתי מה הקשר...

איפה רשמתי אאו שאלתי ממתי היא מכירה את מור?

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifחחח נו באמת הTRADE EVENT

שאת עושה כל כך קלללל ועזבי את העובדה שאת הולכת בצורה מאוד עקומה וממש קל ללחוץ עלייךך חחחח פשוט מכינים את ה/trade מוכן ואז כשמספיק קרובים אלייך לוחצים אנטר..ובמירוצים שלכם השיפוט מכור !!!%@!%!@% ניצחתי מישהו בהפרש ברור ומור אמר שהשני ניצח >_< אחר כך ניצחתי והאדמיין יצא בכלל מהמשחק%@!

Free Bird

New member
אתה באמת וברצינות חושב

שאני לא יודעת שטרייד אוונט זה קל ושאני לא יודעת איך אנשים מנצחים בזה?=\ מן הסתם זה אוונט דפוק ובגלל זה אנשים אוהבים את זה, כי זה קל. בנוגע למירוצים אני לא קשורה למה שהאדמין עושה. ובשורה התחתונה-אם לא טוב לך אתה מוזמן לעזוב תסרבר, אני ממש לא אנסה לרצה אותך.

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifבמקרה שלא שמת לב,

הסרבר לא עובד כבר יומיים רצוף =/ דבר שני, למה שאני אעזוב? כי האיוונטים שאתם עושים קלים? איזו גישה מפגרת ועוד לGM. =/

o0O0o

New member
:( אני.

BK-name:Absinther-rst-10 היו לי יותר ריסטים, אבל השרת לא עובד>;;;;;

Free Bird

New member
יאפ...

מורוש הזה לא החלטי=S תגובתו בנושא:"אולי אני אפתח..."

o0O0o

New member
:(

וגם hellentry לא עובד עכשיו. אני אצטרך למצוא עוד שרת :\ אני מודע לכך שזה נשמע קצת כמו סמים. "אני אצטרך למצוא דילר אחר..."

Free Bird

New member
חח טוב זה לא כזה רחוק מהאמת

סמים ממכרים ודופקים תשכל מבחינה פיזית ונפשית. אמיו ממכר ודופק תמוח מבחינה נפשית^^ ונממ תמיד אפשר לחזור לגלובל חח.. חזרתי אתמול ולא קלטתי כמה נובית אני שםXD אתה לא רגיל לראות תצמך בלי כנפיים וסטים+11 חחח מבאס=\

angle sword

New member
../images/Emo6.gif

שונא את הגלובל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סמיילי?! :-d

dan the man

New member
חחח מה אני היחידי שלא משחק?

...אוף איתכם...טוב אני מעדיף להרוג כוחות ויטנאם ...

למעלה