נשמע חזק, ואם יש לך זמן ללמידה ושכל לחרישה, המון המון בהצלחה בחינה ראשונה שלך?
G Gal isr New member 21/6/06 #68 נשמע חזק, ואם יש לך זמן ללמידה ושכל לחרישה, המון המון בהצלחה בחינה ראשונה שלך?
O onix 88 New member 22/6/06 #73 כן. ומקווה שתהיה גם אחרונה למרות שלא מאמין שאצליח להוציא את הציון שאני רוצה. מקסימום יש לי גם את פברואר, במידה והצבא לא יחליט להקדים לי את הגיוס בסוף.
כן. ומקווה שתהיה גם אחרונה למרות שלא מאמין שאצליח להוציא את הציון שאני רוצה. מקסימום יש לי גם את פברואר, במידה והצבא לא יחליט להקדים לי את הגיוס בסוף.
O onix 88 New member 22/6/06 #76 האמת שאין לי מושג כמה אני צריך../images/Emo3.gif אני עוד לא סגור בכלל על מה אני רוצה ללמוד, אולי משהו בתחום הכימיה, הנדסה כימית אולי. בכל מקרה אני רוצה ציון גבוה כדי שלא יחסום לי אפשרויות ושאני אוכל להתקבל למה שארצה.
האמת שאין לי מושג כמה אני צריך../images/Emo3.gif אני עוד לא סגור בכלל על מה אני רוצה ללמוד, אולי משהו בתחום הכימיה, הנדסה כימית אולי. בכל מקרה אני רוצה ציון גבוה כדי שלא יחסום לי אפשרויות ושאני אוכל להתקבל למה שארצה.
M M o r a n F i l a n New member 21/6/06 #33 בוקר טוב רק עכשיו קמתי... שונאת את זה....מגעיל כזה שינה לא רציפה ולא עמוקה כזאת.. כאילו החמצתי את כל היום נכנסתי חזק לחופש הגדול.. יומטוב לכולם
בוקר טוב רק עכשיו קמתי... שונאת את זה....מגעיל כזה שינה לא רציפה ולא עמוקה כזאת.. כאילו החמצתי את כל היום נכנסתי חזק לחופש הגדול.. יומטוב לכולם
נ נדנדה בערפל New member 21/6/06 #34 היום ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif לארגן קצת ת'בית לעבוד על הסרט לעשות בייביסיטר הפגנת הזדהות עם תושבי שדרות ללכת לשיעור בסניף.
היום ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif לארגן קצת ת'בית לעבוד על הסרט לעשות בייביסיטר הפגנת הזדהות עם תושבי שדרות ללכת לשיעור בסניף.
צ צליל88 New member 21/6/06 #58 הפגנת הזדהות עם תושבי שדרות?../images/Emo179.gif בק"ש או בשדרות? אם את באה לשדרות אני באה.
נ נדנדה בערפל New member 21/6/06 #65 בק"ש ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif והיום מדברים.חסר לך שלא.
O orush המאמי New member 21/6/06 #38 ../images/Emo176.gifאני עצל ענבלולו../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif איזה כיף לי טרהלהלהלהללהלהלה תקנאו ואני לומדת לנגן על גיטרה!!
../images/Emo176.gifאני עצל ענבלולו../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif איזה כיף לי טרהלהלהלהללהלהלה תקנאו ואני לומדת לנגן על גיטרה!!
S shiran™ New member 21/6/06 #63 עבדתי וכרגע עפה לסדר את החדר.. אורחים חשובים צריכים להגיע היום המשך יום נעים לכולם
M MrsGreen New member 22/6/06 #78 בטח ששחרור!! רק חבל שזאת לא הבגרות האחרונה ויש עוד שתיים ;; (3 מועד ב' ><) או זה היה כל כך נורא הבגרות היום *מוחקת מוחקת* T_T
בטח ששחרור!! רק חבל שזאת לא הבגרות האחרונה ויש עוד שתיים ;; (3 מועד ב' ><) או זה היה כל כך נורא הבגרות היום *מוחקת מוחקת* T_T
ק קטעים איתך New member 22/6/06 #77 אוווווווו עוד גאונצ'יק בפורום../images/Emo3.gif ולא, אתה לא היחיד רק שלא כולם עלו על זה