שירשור יומי...

Gal isr

New member
וואלה? נולדתי שם ../images/Emo13.gif

ויש לי סבא וסבתא ליד קניון רוטשליד.

צליל88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

ראשון
היום דודה שלי התקשרה לשאול אם אני באה. יש תיגבורים במת', חבל
. קרן- זו עיר מיוחדת. גליה- באמת. [
] גל- הכל מיוחד בראשון. אין, עיר חלומות שלי. אני מקווה מתישהו לגור שם, ואם לא אז רמת-גן נראית לי נחמדה. למרות שאת רמת גן אני לא מכירה
[וואי גליה פעם הייתה לי על זה בדיחה רצינית עם צ' [צילה?
] באחת הסיירות שלנו. כל האוטובוס הסתכל עלינו משום מה..
] גליה- נכון, שלושה אחים של אמא. אבל אני מתנחלת אצל אחות אחת ואצל האחות האחרת אני קופצת מדי פעם לאכול כי היא מבשלת טעים
גל- שם? בטח באסף הרופא, אין בראשון ביה"ח. זה בצריפין, לדייק
וגם לי יש ליד קניון רוטשילד אנשים. אבל דודים, סבא וסבתא גרים במקום אחר
חפרתי

Gal isr

New member
גרתי בראשון עד כיתה א'

וכן- נולדתי באסה"ר, וזה שזה בצריפין- אני יודע, ובעצם- זה נקרא באר יעקב! אמא שלי עובדת שם

shiran™

New member
על מדברת על ראשון כמו שאני מדברת

על ניו יורק, ועדיין לא הייתי שם. מעניין איך אני אדבר אחרי שאני אהיה שם! :-\

jenngirl

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo82.gif

ב-10 אני צריכה להיות בביה"ס כי המורה לג"ג נותנת לנו הזדמנות לבוא לשאול שאלות בקשר לבגרות וכו'.לא שיש לי שאלות,אבל סתם אני אלך אולי זה יעזור לי למרות שאני ממש עייפה. גם כן בגרות מפגרת,במילא אני אקבל בה פחות מערבית[
]. יאאא יש עכשיו מחר של אביב ב-24[למרות שזה לא שיר הכי יפה שלו.אבל בכל"ז לפתוח עם אביב את הבוקר!]. ובהמשך היום ללמוד לבגרות,וזהו. יום טוב!

לומינגו

New member
יום רביעיייייייייי ../images/Emo13.gif

עוד לא החלטתי מה עושים היום. יומעיון אחרון, ואחריו מה שיבוא. יום מקסים אנשימים

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif...

קמתי ב9 וחצי כדיי לצאת לשלם ת'רישיון[מה שהייתי אמורה לעשות אתמול אבל התעוררתי מאוחר], אחרי שכבר התארגנתי לצאת- אבא שלי שואל אותי אם אני רוצה שהוא ישלם לי אותו?.. כן!!!
אז ויתרתי על הטיול היום, למרות שתכננתי לעשות עוד כמה דברים אם כבר אני יוצאת, אבל אפשר לדחות אותם.
יום טוב.

onix 88

New member
בוקר טוב!

לא יודע למה, אבל קמתי מוקדם. מקודם עברתי על כל הפרק של וקטורים במיקוד של אנקורי ואני חושב שנזכרתי בהכל בפרק הזה. אני רוצה לעבור גם על מרוכבים ואולי קצת על אנליטית, ולהמשיך לפתור משם מתכונות. יום טוב!

Gal isr

New member
אני סוגד לך

אתה בין היחידים שאני רואה שלומדים באמת למועד ב' הזה כבר מעכשיו. חזק ואמץ! ישר כוח!

Eowyn of Rohan

New member
הוא סיים עם כל הבגרויות האחרות שלו

אז יש לו יותר זמן פנוי כדי להתחיל ללמוד..

onix 88

New member
אני משתדל כי אני יודע שאח"כ לא כ"כ

הולך להיות לי זמן לזה.. יש גם ביוטופ שבוע הבא שצריך ללמוד אליו, יש סיכוי שאני אתחיל לעבוד, אני מתחיל פסיכו' ואמנם הקורס מתחיל רק סוף חודש הבא, כמו שאתה בטח יודע צריך להתחיל ללמוד עוד לפני. ואני גם לא בדיוק לומד=/ שעה לומד, 3 שעות חופש. עוד מעט אני באמת אלך להמשיך. יהיה בסדר!

Gal isr

New member
אתה הולך על המלא בסוף?

כמה עלה לך הכל? יהיה מעולה, אל תדאג

onix 88

New member
אני הולך כנראה בסוף להייקיו

הם נשמעים הכי רציניים ומציעים את העסקה הכי טובה לדעתי. פעמיים בשבוע מפגש, פלוס פעם שלישית נוספת בכל שבוע לסימולציה בכיתה. יוצא שיש 35 מפגשים ו10 סימולציות, לעומת 24 מפגשים ו8 סימולציות בקידום. וגם יש להם את התוכנה באינטרנט שנראית טובה ללימוד, ושמעתי עליהם דברים טובים. המחיר יוצא 4700 ש"ח, שזה הרבה מאוד! ועוד צריך להוסיף 400 לבחינה
בקידום אישי זה היה יוצא לי 4100 פלוס 400 לבחינה.. מקווה שזאת בחירה טובה..

Eowyn of Rohan

New member
שיהיה המון בהצלחה../images/Emo24.gif

נראה שזו עיסקה טובה.. חברה שלי למדה עם היי קיו ואמרה שהם טובים.

למעלה