שירשור יומי!

Buyo H

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

היא מסתובבת עם חצאית מיני כל היום ואז מתפלאת שהיא חולה>_> חוץ מזה, היא לא חייבת ללכת עם בגדי הביצפר שלה.. זה לא כאילו שהיא מגיעה לעולם שלה, יוצאת מהבאר וישר הולכת לביצפר..

לי Li

New member
זהר זהר זהר ../images/Emo24.gif

יאפ, לא הייתי פה, כאילו הייתי, אבל לא מצאתי למה להגיב יותר מידי טופיקים ענקיים שעושים לי סחרחורת 0.0;

Prince Of Hell

New member
כה, הא ? אני חושבת

שביום כבר עברנו שני דפים 0.0. זה בהחלט מטריד ..^^ אבל אני אוהבת שאת מגיבה

לי Li

New member
ואני אוהבת שאת מגיבה ^.^

וכן, באמת מטריד קצב פתיחת הטופיקים איבדתי את עצמי פה 0.0;

Prince Of Hell

New member
אני רוצה פרק של סאשו אינו ;;

ואם אפשר.. שיביאו את נאראקו גם
אני יודעת למה כל השדים התעוררו עכשיו והם יותר "פעילים" כי כשהם ראו את אהובי, מרוב ההלם הם התעלפו ;; אבל כשהוא עזב.. וכולנו בוכיים, הם חזרו.. מקווה שהם לא הטרידו אותו מינית, איכ מכוערים. ;;;;;;;

shukyyy

New member
פרק כל-כך טוב!!

עם התרופה!! קורע! נפלתי מהפה מרוב צחוקים!!!XDDDD

barbara777

New member
יוו*מתחרפנת*

עכשיו גם אינויאשה התחיל להגיד את המילה "יו" {המילה הזאת פשוט מטריפה אותי!!!} איזה פרק יפה היה היום!!! ונב-{נא לא לסקול אותי...} לדעתי הוגו וקאגומה מתאימים להיות ביחד ולאינויאשה מתאים להיות אם קיקיו{שוב אני חוזרת נא לא ליסקול אותי*מבט מפוחד ביותר...*)

karyn

New member
נכון!!!../images/Emo108.gif

אבל קאגורה עושה את זה יותר טוב...

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo45.gif קגומה והוג'ו.. בכלל לא חשבתי

על זה אבל הם באמת מתאימים

אינויאשה../images/Emo99.gif

הוא היה כל כך חמוד בפרק הזה!!!!
ואוף היה דיי מעצבן שכולם התעסקו בקאגומה בפרק הזה מה יש להם כולה שפעת!?!?!?!?! והיא צעקה עליו!!!!!! איזו חוצפה!!!!
יוווו אם קודם סבלתי אותה עכשיו זה כבר עובר גבול! אוף אינויאשה מגיע לך יותר

דיי דיי דייי תקראי את מה שכתבתי!

הרבה אנשים דנו בנושא מאוד חשוב: הרבה אנשים נגיד ששונאים את נאראקו מקללים אותו בפורום ויש אנשים שכן אוהבים אותו אז זה מרגיז אז תדבריי על זה במקום אחר למשל שונאי קיקיו (אגב אני אחת מהם) כתבו המון דברים רעים עליה בפורום והמנהלת של הקומונה של שונאי קיקיו ביקשה שלא ירשמו את זה בפורום אלא בקומונה דיי מספיק אני אוהבת את קאגומה ואת לא אז תדברי על זה במקום אחר!

פרק יפה!!

סותה כזה חמוד!! מירוקו הזה קאגומה חולה והוא חשב על לגעת לה בתחת... אינו כזה חמודד!!!!! קוואיייי!!! גם אני חושבת שאינויאשה מתאים לקיקיו יותר מלקאגומה...

J e i n

New member
איזה חמוד היה אינויאשה *-*

לפעמים הוא יכול להיות קצת באקה.... אבל היום הוא היה כזה מתוק!

מית צאן

New member
הניתוח היומי שלי:

מי שמגיע עד למטה מקבל עוגה
ונומו ויובי צ'אן- למניות בלי גלוטן
אוי קאגומה כל כך חמודה
איך אינויאשה דאג לה אבל הכחיש... ברור... כי הוא שומר אמונים לי אבל לא רוצה לפגוע בקגו... גררר *אונסת אותו* איזה חמוד שיפו
איך הוא מתחפש לקגומה: "באמת הבאת את כל הדברים האלה לי
" *פרצוף צ'יבי* *אינויאשה נבוך* *רואה את הזנב* *זפטה* ואיך כשאינויאשה מגיע להכין את התרופה אז הוא מתנפל על כל המצרכים שלו ושיפו עולה על מירוקו מבועת... שיפו: "אהה
אינויאשה אל תרביץ לי אני לא עשיתי כלום
" מירוקו*משתומם*: "גם אני..." איזה נחמד מירוקו
הרכיב אותה על הגב... מה החליף את אינויאשה
אוי... שכחתי... זה כדי לממש את מעשי הזימה שלו... אחחח הוא לא ישתנה... אינויאשה כזה חמוד
הורג שדים בשביל הכיף ובשביל התרופה של קגו
מושלם שלי... איך היא רומזת לו שהוא דואג לה והוא מסמיק ועושה פרצופי תחת ומכחיש... מה שאני לא אוהבת בקגומה זה איך שהיא מתנהגת להוג'ו... לא יפה... החברות שלה חמודות
הן פאקצות מושלמות אבל דיי חמודות... איך שהן דואגות לה... אבל הן קרציות במובן שלא יאמן
אילו קרציות שמיוגה יאכל אותם
סותה: "איש הכלב המגניב פה..." קגומה: "מה היה בתרופה הזאת
" אינויאשה: "בשר נא..." קגומה*מבועתת*: "כמו מה...
" *אינויאשה מתחיל להסביר וסותה עושה לו סימנים עם הידים* אינויאשה: "זה... זה פשוט יקל עלייך
" קגומה: "אריגטו..." אוי יש לה אריגטו כזה מושלם
ואינויאשה אמר יו
גם כשקגו נפרדה מהחברות הן אמרו: "ג'ה נה" וגם "ביי ביי"
באמת
נשבעת לכם
קגומה חמודה ואמיצה
כשחולים ללמוד
*תומכת בה*
תיכף החדר של קגומה יתפוצץ מרוב הדברים של הוג'ו קון... לאינויאשה היו היום הרבה "פרצופי תחת" אבל הוא חמוד בכל מצב
גרררררררר

למעלה