שירשור יומי!

Yoley

New member
שירשור יומי! ../images/Emo41.gif

נראה לי שהיום יש פרק יפה!

Yoley

New member
איזה "שיא"... XDDD

הייתי פותחת ב-8 וחצי אם לא הייתי יודעת שבמילא מישהו אחר יפתח ב-8 ושתי דקות...

Prince Of Hell

New member
איזה פרק משעמם .. >_>

אני חושבת שכמעט נרדמתי באמצע .. O_O החברות של קאגובע והיא נראות בדיוק אותו דבר , רק שיש להן תסרוקות שונות, חבורת פוסטמות. כל כך הסכמתי עם הפאקצה שהיא אמרה "אני כל כך טיפשה" זה כל כך נכון, סוף סוף משו שאני מסכימה איתה ^^. למה היא לא מתה ?!?!?!?!??! בעעעעעעעעע אינויאשה היה מקסים ! לאכול אותו !!
. וסותה הצחיק אותי XD למה היא לא מתה כבר ??! ;;

איזה פרק מדהים!

אינוי כל כך חמוד! איך הוא דואג לקגומה.... קווקאי! לא יודעת למה, התחילתי לקורא להוג'ו "פני קוגה"... ככה,אינוי מחסל את כל השדים, חופשי....רק בשביל להביא מרכיבים לתרופה... והוג'ו מפציץ את קגומה בכול מיני דברים...סל ענקי של פירות, משקולות.. מה עובר לו בראש? ו סותה עם ההבעות שלו...איזה חמודי. ולידיעתכן, רוב התרופות שלנו עשיות מדברים הרבה יותר גרועים מבשר נא... אינויאשה כל כך בישי.. "איש הכלב המגניב פה" בכלל סותה ממש חמוד. והחברות של קגומה כאלו קרציות! מציצות בדלת.... מצוטטות לשיחות... אלוהים, אין להן חיים? כנראה שלא. והחרשנית הזו כזו מוזרה...יורי או משהו כזה לא?

DarkBrownLynx

New member
פרק חמוד

וקגומה היתה ממש חמודה, כן, זה אכן יצא מפי, קגומה היתה חמודה, חבל שאין סיכוי שתישאר ככה. וגם אינו היה ממש ממש חמוד איך שהוא דאג לה. זה באאמת היה פרק חזר עלילה לגמרי, אבל ממש מקסים. מצטבר שכל המחזרים של קגומה דואגים נורא לבריאות שלה, אולי אחרכך גם קוגה יכין לה תרופות P:

Buyo H

New member
למה?!

למה היא חזרה לעולם שלה?! אם היא היתה נשארת, אז אולי היא היתה מתה;; המחלה שלה עיכבה אותם!!>< היא באמת צריכה להצטער
ובפרק הזה, אינויאשה היה כל כך... ראנמה^______^ ובפרק הזה, הפקצה היתה כל כך.. פקצה>< למה היא ממציאה שיש לה חבר?! זה מעשה ממש פקאצי ומטומטם!>< והיא גם ממש ממש ממש ממש ממש לא נחמדה.. אינויאשה באמצע משפט, והיא הולכת.. ואז הוג'ו מדבר איתה, הוא באמצע משפט, והיא הולכת.. כמה.. טיפשה היא יכולה להיות?>< בעע.. בקטע הזה שאינויאשה הביא לה את התרופה, קיוויתי שהוא התבלבל והכין רעל.. חבל שזה לא היה ככה;;; ולהוג'ו היתה משקולת בכיס!XD הוא ממש נחמד, והפקצה סתם גורמת לו להאמין שיש לו סיכוי איתה... היא כל כך טיפשה! והראו היום קאדה;; זקנה טיפשה>_> והפקצה סילקה את אינויאשה מהבית שלה.. היא ממש לא נחמדה!!!! אינויאשה אף פעם לא סילק אותה, והיא מסלקת אותו! לא נחמד
היא ממש צריכה למות..

DarkBrownLynx

New member
אבל היא התנצלה אחרכך..

אני מוצאת את עצמי מגנה על קגומה?? כנירא שאני לא פחות חולה ממנה..

Buyo H

New member
מתי היא התנצלה, ועל מה?../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

Prince Of Hell

New member
XDDDDDDDD

אני תמיד נהנת מחדש לקרוא את ההודעות שלך ^.^ מצחיקה ! זה גורם לי להרגיש שתמיד תהייה לי תמיכה ^_________^

את סתם קופצת

ולמה שהוא יכין רעל למישהי שהוא אוהב??? עובדה! היא אולי תמיד מייבשת אותו והוא חוזר אליה כמו כלב, מזה מעיד? שהוא ממש מחבב אותה אולי....? והיא לא המציאה שיש לה חבר! ואיך את מצפה שהיא תיהיה נחמדה? היא חולה דמאט.

Buyo H

New member
לא להתרגז^^" זה לא אישית נגד אף אחד

^^" והקטע עם הרעל היה די בצחוק>_> זה ברור שהוא לא הכין לה רעל

תפסיקי תפסיקי תפסיקי!

הרבה אנשים דנו בנושא מאוד חשוב: הרבה אנשים נגיד ששונאים את נאראקו מקללים אותו בפורום ויש אנשים שכן אוהבים אותו אז זה מרגיז אז תדבריי על זה במקום אחר למשל שונאי קיקיו (אגב אני אחת מהם) כתבו המון דברים רעים עליה בפורום והמנהלת של הקומונה של שונאי קיקיו ביקשה שלא ירשמו את זה בפורום אלא בקומונה דיי מספיק אני אוהבת את קאגומה ואת לא אז תדברי על זה במקום אחר! ובסוף החליטו שלא ירשמו הודעות כאלה בפורום.

לי Li

New member
פרק חביב

אר, שיחזרו להיות הפרקים שיש במנגה >_> אה, וקאגומה כן אשמה בזה שהיא חולה >_> אם היא לא הייתה מסתובבת בחצאית מיני כשיורד גשם והייתה שמה על עצמה משהו היא לא בטוח הייתה מצטננת
ולא יודעת למה, ממש התחשק לי בפרק שאינויאשה יראה את קאגומה והוג'ו ביחד ^.^ כדי שהוא יעזוב אותה ויחליט להיות עם סאנגו Oo אה, וקאגומה הייתה מניאקית כלפי הוג'ו, הוא כה חמוד. הוא מסמיק, מדבר איתה... והיא בורחת >_> ואז עוד מנצלת אותו כדי שיעזור לה >< זה מרושע! הוג'ו! זרוק אותה! ><

למעלה