שירשור יומי!

Yoley

New member
אפשר לדעת...

מתי ואיך שיפו תמך במירוקו\קוגה? פיספסתי את זה...

מית צאן

New member
הניתוח היומי שלי:

אוי אני כל כך אוהבת את איאמה
היא כזאת יפה ומושלמת
איך כל פעם היא מגלה משהו אחר: "קוגה לא מבין רמזים
הוא לא מבין שקגומה לא מחזירה לו אהבה
"
או: "אינויאשה הוא בן בריתה של קגומה
"
וכו'...
אני מתיחלה לשנוא את קוגה יותר ויותר...
הוא לא מבין רמזים
הוא לא מוכן להודות שהוא זוכר דברים
קגומה הייתה כזאת חמודה
איך שהיא נבוכה כל פעם שאינויאשה וקוגה רבים או שקוגה מחזיק לה את הידיים...
קוגה: "קגומה אני צריך ללכת..."
*נבוכה*
קוגה: "פעם הבאה אני אביא את ראשו של נאראקו בשבילך..."
קגומה*נבוכה*: "אני... אני לא... אני לא מעוניינת..."
איאמה: "הוא לא קולט שקגומה לא מחזירה לו אהבה
"
קגומה המראיינת...
חמודהההההההה
איך היא חושבת: "נישואים בכפייה
"
איך שאינויאשה וקוגה כל הזמן רבים
איך כשהשד הזה (איכס הוא דווווחה
) כמעט בלע את קוגה ואיאמה אז קגומה אומרת: "אינויאשה תציל אותם
"
אינויאשה*מיתמם*: "מה אני
"
קגומה*מרוגזת*: "כן אתה אלה מי
"
*דוחפת אותו*
לאינויאשה וקוגה לא נמאס לריב אף פעם... מצחיקים שכמותם
תמיד כשקגו חושבת על משהו בסוף על אינויאשה העיניים שלה נוצצות...
חומד...
איך לקראת הסוף מירוקו/סאנגו/שיפו מתלחששים...
מירוקו: *לא זוכרת*
סאנגו: *בעעע יש לי זיכון קצר*
שיפו: "אתם חושבים *משהו*..."
*בוווווווווווווום*
*זפטה לשיפו*
שיפו*כמעט בוכה*: "אינויאשה
למה עשית לי את זה
"
אינויאשה*רוטן*: "אוף תשתוק כבר..."
קוגה היה כזה רומנטי וחמוד בסוף ליד האגם...
ואיאמה גם
תודה לאל קגומה השתמשה בחץ הטהור
איך כשאינויאשה הגיעה היא: "אוי קוגה אינויאשה הגיע
אתה לא צריך לדאוג עכשיו..."
חשבתי שכשהם מתבוננים בשמים אז הם לא ייראו קשת ואז אינויאשה יגיד משהו וקגומה תגיד אוסווארי
כבר יומיים אין אוסווארי
איך בסוף קגומה אומרת לו שצריך לאחד כוחות והוא מתעצבן
קגומה: "אתה מקנא
"
אינויאשה: "אני לא מקנא
"
*מבט חודר*
*אינויאשה מסמיק*
*סאנגו, קירארה, מירוקו ושיפו מסתכלים*
*טיפת זיעה גולשת במורד ראשו של אינויאשה*
*אינויאשה נאנח ושוכב, עדיין מסמיק*
איך הם מדברים על הקשת...
אינויאשה: "אין דבר כזה קשת בליל ירח..."
קגומה: "בטח שיש
"
*מבט מופתע מצד אינויאשה*
קגומה: "רואים רק אם באמת רוצים לראות אותה...
(*פילוסופית*
) *כולם מסתכלים*
*אין כלווווווום*
שונאי זשל"ב התכוננו
*תופים*
*מצילות*
פרק 87 להכין את כל האבנים והקללות והתמונות

Stinki Winki

New member
אני לא זוכרת הרבה

אבל ממש, ממש לא הבנתי את הסוף! קוגה ממלמל לעצמו דברים לא ברורים
... למה הוא בכלל התכוון במה שהוא אמר? אינויאשה נבוך (הההעעעאאאא!!!!!!! *מבט טומויו מאושר בעיניים עם כוכבים קטנים כאלה*
) קגובע (כן כן, גמני השתכנעתי שהיא בעע><) מעצבנת יותר ויותר מפרק לפרק. רק בסוף היא הייתה נחמדה. (נו, היא שתקה לשם שינוי, וחשבה.
). גם היום היה פלאשבאק
. זה באמת קורה כל פרק!!
איאמה.
וכל אייקון נוסף מיותר:p. מקווה שמחר יהיה יותר מעניין._.

יש לי יצאה של סאקוקו לגבי טומויו!

*מחר אני אביא את המצלמה החדשה שלי ואני אצלם אותך!" *מבט מאושר עם כוכבים בעיניים* סאקורה *חושבת* "טומויו מוזרה קצת...." *טיפת זעה*

dolphiness

New member
מרגיז ששני הפרקים האחרונים היו...

די צולעים... כותבי הסדרה לוקים בקצת חוסר השראה ואני צריכ לסבול
למרות שאני חייבת להודות שאינויאשה שיא החמוד כשהוא נבוך. הבעיה שהקטעים האלה הם בד"כ לקראת הסוף... טוב נו, לפחות לא ייבשו אותנו לגמרי... נ.ב. ולמה האיאמה הזאת נתקעה?!?! היא כ"כ לא קשורה לכלום...

YuviChan

New member
מנהלים *פפפייייייייייפפפפפפ*../images/Emo3.gif

מחקתם את השרשור היומי שלי!!!!!!!!! למה?!?! את השרשור שילדה פתחה בשביל הרדיו אינויאשה לא היה מיותר?!?! *פפפפפפפפפפפפיייייייייפפפפפ*

DarkBrownLynx

New member
אורן אמר שהוא ימחק שירשורים יומיים

לפני 8. ולגבי הפרק, הוא לא היה משהו... לפי מה שהבנתי רק אנשים מאוהבים יכלו לראות את הקשט, מישהו יודע אם אני צודקת?

GalaxyAngel

New member
וואי! *-*

לאייאמה יש קול חמדמד של פיסטוק בשל.. מקסימה קטנה *-* והבנתי, הבעיה היא לא הגבות, אלא החוט שתקוע לה שם במצח!! בשביל מה? רצית להיות דומה לקוגה ולא היה לך סרט אז לקחת חוט? XDD קוגה רשע, מכחיש שהוא אוהב את אייאמה.. בוש והכלם, זאב עלוב!! >< עלוב? אני... אני אמרתי עלוב על קוגה סאמה?!?!?! *-* סלח לי, קוגה, מושלם קטן!! ******************************************************************* "אם כך אלה נישואים בכפייה" אממ.. תלוי מאיזה צד את מסתכלת על זה.. כי מהצד של אייאמה...... ******************************************************************* "קאגומה (מנסה לעשות קול שרמנטי ויוצא לו קול של תמנון בהריון) אני אגן עלייך" סליחה?! להגן על קאגומה?! לך להגן על מי שאתה ב-א-מ-ת צריך להגן עליו, ומיד!!! אתה שומע אותי?! ******************************************************************* "ייתכן שקאגומה......" כן, אייאמה, יופי על חדות העין.. היא פרחה ^^ (למרות שהיום היא הייתה דווקא בסדר) ******************************************************************* "אייאמה, תגני על קאגומה!!" רגע, לפני רגע הגנת עליה בכזו ג'נטלמניות ועכשיו אתה עוזב אותה? ועוד תוקע את אייאמה כבייביסיטר? <_< ******************************************************************* "חץ קדוש!" די, אני שונאת שהיא אומרת את זה...... למה שלא פשוט תירה חץ במקום להזהיר את מי שהיא עומדת לירות עליו?! וגם מילא "חץ" אבל לאאאאאא!!! היא קדושה, היא טהורה.. (אם מישהי טהורה לא אמורים לראות אותה ערומה כל 3 סצנות.. או שאני טועה?) ******************************************************************* "אינויאשה הוא בן ברית של קאגומה?" אממ.. כן.. גמני לא יודעת מה יוצא לו מזה... XD בני ברית.. איפה את חיה אייאמה?! תשובה: בהרים, באקה <_< ******************************************************************* "לא, קוגה נלחם למען שתינו!!!" תגידי מה עובר לך בראש? לא חשבת על האפשרות שהוא נלחם בכלל למען עצמו? קוגה הדובון אכפת-לי נלחם למען חבריו היקרים (לא, הוא נלחם למען פרוותו מלאת הקרציות לבל תתלכלך בריר שדים מכוערים) ******************************************************************* שיפו סאנגו ומירוקו יועצי זוגיות שלושתםXD "אני אאלץ להיות יותר אחראי עכשיו" שיפו, אחראי קטן ******************************************************************* ובסוף מירוקו וסאנגו הסתכלו כאילו הם רואים תצלומים מהחתונה שלהם *__*

פרק חמודי!../images/Emo175.gif

כל פרק של קוגה הוא יפה! ואיאמה מזה חמודה היא יותר מתאימה לקוגה! אווי קוגה החמוד שלי! מישהו יודע אם היא תיהיה בעוד פרקים?

6565

New member
יואו יש לי בקשה קטנה...

פספסתי היום את הפרק
ואני רוצה לדעת מה קרה (במפורט). תודה!

yaeluv

New member
פספסתי היום, אז אני חייבת לדעת דחוף

!!! איזה מספר פרק היה היום!! בבקשה!!!! אני חייבת לדעת!!

s a n g o

New member
מה הי ?

הייתי בקניון הגדול בפתח תקווה אבא שלי הקליט לי ולא הספקתי לראות אז מה היה ?

love Jay

New member
שמתם לב לשם שהם תקעו לשד?

שד שיער... אוי מי גאד נגמרו להם הרעיונות או מה?? שד שיער?!?!? הםפ רוצים לעשות אוירה של משהו מפחיד אבל גם השם וגם איך שהשד נראה בכלל לא יותר אוירה מפחידה...

למעלה