שירשור יומי!

Bakura

New member
לה לה לה ^_^

או, הם יושבים. יש שד שרודףאחריהם, והם יושבים. ומה זה, קגומה, תחקיר?! מה, את מתחילה איתה? >_>;;; ואייאמה הרבה יותר כוסית מסבא שלה. ומקגומה. בעיה שלך שאתה לא זוכר, מפגר >< ... נישואים בכפייה?! את לא רואה שהיא אוהבת אותו? >< תגרמו להם לדבר זה עם זה XD כמוך וכמו אינויאשה! XDD מסכנה אייאמה ;; אה, הנה השד. כן, זה מה שקורה שאתם יושבים שהוא רודף אחריכם, מפגרים :X הניח לו לברוח? טוב, אתם הייתם צריכים לברוח. :X קוגה, בוא נחזור לאינויאשה >_>;;; באמת. אינויאשה לבד. בדד. עם סאשי :X ייתכן שקגומה? מה, לסבית? >_>; אני שונאת שהם משאירים שאלות פתוחות. אה! כוסית ^_^ קגומה, חכי לי! אל תתפגרי עד שאני אגיע! מפגר. בפעם האחרונה שהוא הרביץ לפה של מישהו ירדה לו חצי יד. "השיער תוקף אותנו!" XDD אוי, המפגרת נזכרת לירות. כל הכבוד, קגומה. כל הכבוד, רוח! ... קגומה מדברת בשם קוגה. אה, שיקסי ^_^ אתה יודע, השיער שלך מתאים לבגדים של איאמה, תהיו ביחד, ושקגומה תישאר עם קוגה :X "אני אגם על קגומה!" "לא, אני!" "לא, אני!" הם קצת שוכחים שקוגה קשור לרצפה ואינויאשה לא עושה כלום :X "קוגה, אינויאשה הגיע, אין לך צורך להסתכן עוד!" כן, יש לנו את אינויאשה שיסתכן בשבילך! >< "אני לא דואג לקוגה"... כן כן, טוב >_> שמענו. סאשי? הצלה? קטנה? איפושו? הוא בטח קרוב של יורה, עם המסרק :X הוא אהוב ליבה, שיורה סירקה כל היום >_>; מירוקו, זה הזמן ל-שא-ל-ה~! ... השד בדיוק סיפר לנו משו, מירוקו, בוא נקשיב לו למרות שכולם קשורים וכמעט מתים. ... כולם היו קשורים עד שהם יודעים שזה לא שיבוט של נאראקו. "כלבלב, אשחק איתך אחר כך" XD במה, קוגה יקירי? קליקים! ^_^ ... השד נהיה קירח באופן פתאומי. מה הוא צוחק? >_> מפגר :X עוד קליקים! "השד הזה יכול לעזור בדבר אחד, לפחות"... ואו, איזה פרח ! *-* אמרתי לך לא לדחוף את היד לפה שלו, מפגר. כל הכבוד קגומה, תצרחי חזק יותר, זה יעזור >_>; או, זה זוהר. בום בום. אה, שיקסי *-* עכשיו רגשות האשמה. הכל בגללי, הכל זה, הכל שם >_> גינטה ^_^ האקקאקו! חמודים ^.^ קוגה, איפה הוא? אני רוצה לדבר איתו ;; "בפעם הבאה, אביא לך את ראשו של נאראקו", כמה רומנטי >_> למרות שזה יפהפה *-* עדיין. אה, קגומה כל כך קרצייה >_>;;; אה, פלאשבאק. ואו, הוא זוכר את הירח. :X אה, פלאשבאק!! כמה חמוד ^O^!!!!!!!!!! הוא כל הזמן משנה את מה שהוא אומר לו. "שתרדי מההרים", "אם תהיי חלשה"... >_> ... אוי, מסכנה ;; או, סאנגו שיפו ומירוקו שמו לב, ורק שיפו חוטף :X איאמה, אל תלכי ;; איזה מושית! אוי, היא הולכת ;; רוווווווווווווועעעעע.. מה זה, שיפו, הצעה? ^_~ אתה רוצה שמירוקו וקוגה יהיו ביחד? ^_~ הנה האוסווארי... אני רואה אוסווארי מתקרב... אין אוסווארי? ואו. "או! יש משהו בדבריו!" אין לו מושג. :X נאראקו? אולי קצת נאראקו? יש לו שם סקסי, אבל מה עם להראות אותו? ... מוזיקה.. קוגה... נצנצים? בחור? יאוי? *-* איזה פוש *-* אוי, הוא יפה *-* וחמוד. וצריך להיות עם איאמה או עם בחור ;; "תשכחי" "לא אשכח" אוי, איזה יופי! איאמה, את כל כך פיוטית! *-* הוא לא מקנא! הוא חמוד ^O^ אוסווארי? או, הוא מסמיק! *-* איזה חמווווווווווווווד ^_______________________^ מאיפה נפלה הטיפה הזאת? 00; תתמודדי, הוא לא אוהב אותך :X אה, איזה משפט חכם קגומה >_>; היא מפויעה לאלה שרואי םאותה. :X ואו, לא היה אוסווארי. :X למרות שהיו לה שתי הזדמנוויות, נו, קגומה, אני אביא לך נקודה. ואוריד לך 10 על הממשפט המפגר שאמרת. ו100 על זה שא תקיימת בסדרה. ועוד 4 על זה שתקעת את החץ בשיער כמו מפגרת חמש מאות פעם במקום לירות בשד. אבל מהל עשות, אני יודעת שלא לכולם יש שכל. בייחוד לא לך, קגומה. :X אה, איאמה, את חמודה ^O^ אני רוצה שתהיי במקום קגומה! תרצחי אותה? ^_^

פולי3

New member
איאמה יא כוסית תעשה לי ילד^^ אוה,

זה היה פרק די עלוב. די עלוב ? ממש עלוב !

Buyo H

New member
איאמה^_^

למה הפקצה כל הזמן חוזרת על מילים? וכולם דואגים לה כי כולם יודעים שהיא חלשה
"קוגה, אינויאשה הגיע, אתה יכול להפסיק להיחלם" היא אומרת את זה כאילו שקוגה חלש, ועכשיו כשאינויאשה נמצא בסביבה קוגה יכול להספיק כי בכל זאת אין לו סיכוי...>_> היא לא נחמדה
הוו^^ השד שיער כל כך חמוד^_^ "קאגומה, אל תעקמי את פרצופך"XDDDDD יופי שהוא שם לב רק עכשיו
קוגה מרושע;; הוא זוכר והוא סתם אומר שלא
ואייאמה מאוד מזכירה לי מישהי.. בעע>< אני שונאת שדמויות מזכירות לי דמויות אחרות
אינויאשה ממש חמודXD "תחשוב בעצמך"XD טוב, הפקצה אומרת שאינויאשה מקנא. וכשאינויאשה וקיקיו נפגשים, היא תמיד מוצאת דרך להפריע להם ואף פעם אין להם פרטיות, ואז היא עושה קטעי צומי של אוי-אינויאשה-אני-מסכנה-כי-אני-אוהבת-אותך-אבל-אני-לא-כמו-קיקיו-ואני-לא-מראה-לך-שאני-אוהבת-אותך-אז-תרחם-עליי-ותעזוב-את-קיקיו-בשבילי, ואז היא מעירה לאינויאשה על זה שהוא קנאי

וואעעעע

"הקשת קיימת לאלו שרואים אותה" כמה רומנטיייייייייייייייייי
^______________^ אינויאשה מסמיק! אינויאשה מסמיק! הוא הסמיקקקקקקקקקק!!!!!! ^^ כמה זה יפה לו
הוא כה בישי שבא לי למות! מעוווווווו
גם קוגה קון שקסי ^^ אילו עיניים, איזה אומץ ונחישות *O* הערצה, סגידה וכו' וכו' וכו *.* מירוקו, סאנגו, ושיפו התנהגו כמו נשים זקנות XD רכלנים! XP סאנגו היתה ממש יפה היום, ציירו אותה כל כך מקסים! כנ"ל גם לגבי קגומה *O* היו לה תקריבים כל כך יפים. ואינויאשה כזה מצחיק XD אני נקרעת ממנו כל פרק, גם אם הוא רציני. הוא הסמיק
אינויאשה מסמיק עם טיפת זיעה נסגדת, אררררררר

פרק יפה!!!!

איאמה כזאת חמודה!! אהבתי שמירוקו סאנגו ושיפו ריכלו.... חחחחח פרק יפה הסוף היה יפה אינויאשה קינא והוא הזיע איזה קאוואיייי!!!

NOYMAN12

New member
יחסית לשירשור יומי ...

הוא קצר !!! אבל איאמה כזאת מאמוש !!!!!!!! חיכתי שנים שהיא תבואאאאאא , וקוגה והיא ממש מתאימים והיא יותר יפה מקגומהה......

את האמת...

יותר חמוד שהוא מחזר אחרי קגומה. איאמה מעצבנת כזאת, אבל יש לה קול יפה *O* והיא מכוערת משהו פחד :X

Bakura

New member
איאמה? מכוערת ומעצבנת!?

את צוחקת?! איזה בגדים, איזה עיניים, איזה שיער, איזה פרח *-* היא פשוט מקסימה ויפיפיה, ואם הייתי ג'ינג'ית הייתי הולכת לעשות שעווה, טובחת כמה יצורים קטנים ולבנים (וסינתטים, כמובן :X) עושה מהם חצאית ורצה להתחפש אליה! *-* היא ממש לא מעצבנת. היא מסכנה .

מעוררת רחמים

אישה שרודפת אחרי גבר במשך כל השנים האלה היא באמת מסכנה. אבל היא לא אשמה! חלילה! פשוט היא היתה ילדה קטנה כשגוגה הציל אותה, והיא לא אשמה שהלב שלה הוא כמו מרגרינה. הדבר היחידי שאהבתי בה זה את הביטחון שלה. זייהו.

Bakura

New member
היא לא רדפה אחריו, היא רצתה להיות..

איתו, ואין כל רע בזה. חוץ מזה, מי רודך אחר ימי? אחרי מי קוגה רודף, בדיוק, למרות שהבנאדם האמור לא מחזרי לו אהבה, כבר יותר מחצי שנה? >_>

איאמה!!!!כוסעעעע~! *__*

אוקא, היא רשמית נכנסת לרשימת הדמויות המועדפות עליי! היא כזאתתתת פושפוש!!!! *_* ניאה~! יאמי!!! קוגה, אידיוט! ><; למה?! למה?! אתה אוהבבב אותה!! לא את קאגומה! באקה, באקה!!! *מכה את קוגה* ;; באקה ;; איאמה המסכנה =[ *מחבקת את איאמה* אל תדאגי! אני אגרום לו להבין מי הבחורה המועדפת עליו! D= הוו.. גינטה! גינטה!~ כל הפרק צרחתי שאני רוצה גינטה P= כמעט הרבצתי לטלוויזיה ;; ואז.. ואז הוא הגיע *_* עם הקול השקסי שלו~! יאמי *_* ג-י-נ-ט-ה!!! DDDD= *מאושרת* ניאה.. אני צריכה עוד פרקים עם גינטה, אני זקוקה לזה ;; ולמה לעזאזל קוגה דחף לו את השיער המזעזע הזה לידיים??!! מסכן ;O; במקומו הייתי זורקת את זה חזרה לקוגה X_X; ניאה, הסוף היה מקסים! קוגה שקסי ליד המים, קשת שקסית ליד המים.. ואז איאמה שקסע אומרת שהיא לא תשכח *_* בונבונים! אני מקווה שאיאמה תחזור שוב~! היא ממש מאגניבה! אגב, שיפו היה פאנבוי לדוגמא היום~!D= הוא תומך במירוקו\קוגה ^O^ טיהי.. ואיך זה שמירוקו לא פלרטט עם איאמה? O.O;; היה מתאים לו דווקא =Xאגב, רק אני מוצאת ביחסים של איאמה וקוגה פן קצת פדופילי? ^^;; ואמ.. אמ.. אני זקוקה לעוד גינטה =X וכזה מעצבן שלא ראיתי את הפרק של אתמול! >O<;

Bakura

New member
ומי הבחורה המועדפת עליך? ^_~

אה, ודרך אגב, גם את שמת לב לניסיון של שיפו לשדך את מירוקו וקוגה בחשאי<? 0.0

Bakura

New member
לא ענית לשאלה שלי. הראשונה ;;

*זקוקה לתמיכה אחרי כל הטריגו, שנאי חוזרת אליו עוד חמש דקות*

Bakura

New member
^_^

יש לי תחושה מוזרה כזאת שזוהר הולכת לכעוס עליי... >_>; זוהר, אל תכעסי עליי ^.^ אה, ויש לי דוג'ינשי של שוטה *-* אני אחד מבני האדם המאושרים בעולם ^O^ ... אז זה זמן טוב לטריגו, להרוס לי הלכ :X

למעלה