שירשור יומי 16/8

לומינגו

New member
איזה סרט ענק../images/Emo70.gif

*יובי אהובי* טוב, בכל מקרה, שמחה שמשהו עשה לך את השבוע בייב. תהני :]

onix 88

New member
החופש הזה כבר מתחיל להמאס

חייב למצוא לעצמי איזשהי תעסוקה, זה מחרפן. אין לי שום תכניות להיום, סתם להשתעמם. מקווה שלכם יהיה יום יותר טוב.

mAAyAn 1

New member
יומי כיומך :/

שעמום טוטאלי בחור הזה! אם זה יימשך ככה, נראה לי אני אתחיל כבר להתגעגע ללימודים ואני אתחיל לקנא באחים שלי שהם חוזרים ללימודים ואני פה תקועה בבית. בכל זאת, כמה אפשר לעבוד ולשרוד באותה עבודה הרבה זמן, אני אוהבת שינויים

שקט!!../images/Emo46.gif../images/Emo180.gif

כל דבר יותר טוב מלימודים!!!!!
סתם, נסחפתי.. אבל תמצאי תעסוקה.... יש מלא עבודות מעניינות שאפשר למצוא.. אני בטוחה.. אם רק מחפשים=====>מוצאים!!! גוד לאק.. אה, ואם לא.. אז לכו לטיולים.. אין לכם מושג כמה זה כיף.. אפילו לבד.. עזבו חברים... תשקיעו בדברים שחשובים לכם ואתם אוהבים תתנדבו,תעשו דברים שיעשו לכם טוב על הנשמה.. (מצטערת, התבגרתי ב4 ימים האלו) 'לכתי לישון.. לאב יו!!! צ'או (או שלא?
)

mAAyAn 1

New member
את! אל תגידי לי שקט ../images/Emo123.gif

ולכי לישון כבר! [סתם, אל תלכי
] בנתיים אני עובדת, עד שאני אתייאש [אסור לי להתייאש!!! לונדון (לא) מחכה לי...]. ותודה :]

../images/Emo25.gif../images/Emo180.gif

אני עוזרת לך להעביר את החופש
יום שני!!! יאללה יש עוד 3 ימים
אה, ואממ מישו חזר.. אני אספר לך באייי סי

mAAyAn 1

New member
אני מחכה לסיפור ../images/Emo3.gif

היום האייסי עשה לי בעיות אצל דודים שלי, וגם נעלמת לי ככה סתם פתאום

../images/Emo10.gif../images/Emo180.gif

ת'כלס, חלק מהליך ההתבגרות שעברתי (
}) נמאס לי מאיי סי, מסנג'ר (יותר ממה שהיה נמאס) ובנים..(
) חבר'ה לא להיפגע, אין לי כלום נגד ידידים... זה במובן היותר רציני של העיניין

Im A Believer

New member
פררר

כנראה יש לי קלקול קיבה, או משהו כזה. בעעעע. אמא שלי לא קולטת שאני לא רוצה לאכול צ'יפס והמבורגר. ושבכלל עדיף בשבילי לאכול אורז. המ. לא נורא. היום כלום כלום כלום ואז נפגשת עם מירי בשש וחצי ואז אנחנו הולכות לסרט. מעו.

Taam YutvatA

New member
אוח, תפוזבל, התחלתי לכתוב הודעה../images/Emo19.gif

ופתאום הוא חזר לי לעמוד הראשי =/ בכל מקרה, אתמול הייתי בסרט מישהו לרוץ איתו, סרט מדהים, לכו לראות! לגבי היום: בערב אני צריכה להחזיר את הפלאפון שקיבלתי בשדה תעופה לפלפאון, כן אני יודעת שאני אמורה להחזיר את זה גם בשדה"ת אבל מה שקרה זה ששכחתי, והחזרתי רק את הערכה שקיבלתי עם הפלא, זאת אומרת הפלאפון שלי לא תואם לחול אז מקבלים מפלאפון פלא' חילופי שטוב לחול יחד עם ערכה של מטען ומתאמים לחשמל וכו', ושנוחתים חזרה בישראל, איפה שהמזוודות יש עגלה כזאתי להחזיר את הערכה+הפלאפון, מה שקרה זה ששכחתי להחזיר את המכשיר עצמו, אז אבא שלי הלך למחרת לפלאפון ושעות עד שהכניסו אותו כי זה היה רק שירות תיקונים בגלל המלחמה, ואיזה פקידה מטומטמת חדשה ורשעית חייבה אותו ב900 שקל. למה? כי לטענתה אני צריכה לקבל פתק בשדה תעופה שהחזרתי את המכשיר, והיא לא קולטת שזאת עגלה ולא עומדים שמה אנשים וזה לא ממוחשב, קיצר זה לא עזר, אז התקשרנו לשירות פלאפון והוא אמר לי בעצמו שהיא סתם מטומטמת חדשה, וזה קורה ששוכחים אבל בחיים לא מחייבים ב900 שקל. קיצר היום אני הולכת לסדר את העיניין. ואו נאומים רשמתי פה.

K e R e N18

New member
אוף,כואבת לי הבטן../images/Emo4.gif

בצורה מטורפת...לקחתי 2 כדורים וזה בקושי עבר,ולא נרדמתי.. עשו לי עיסוי כזה בבטן עם שמן וזה קצת נרגע... אז עכשיו להתקלח,להכין לי משהו לאכול..ללכת למועדונוער לקחת ת'מתנת גיוס שלי[בטח איזה תיק או משהו כזה
],ולהגיד להם אם אני באה לטיול שבוע הבא-רק שעוד לא החלטתי... בערב יוצאים..וזהו
המשך יום נפלא לכם!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo122.gif

היום היה היום השני לעבודתי הזמנית. היה נחמד דווקא, חזרתי שלוש שעות מוקדם יותר ממה שהייתי אמורה, כך שלא הגעתי לשלב ה"נמאסליובאלילמות". מה שכן, כשחזרתי ראיתי שהחדר שלי הפוך ורציתי פשוט לחנוק את אמא שלי. אני עדיין רוצה, כשחושבים על זה. בערב החבר וחוצמזה לא יותר מדי

K e R e N18

New member
אויי מזכיר לי את אחותי הגדולה...

כל פעם שאני נוסעת לכמה ימים וחוזרת,או אפילו יום אחד, החדר שלי נראה כמו לא יודעת מה ובא לי לרצוח אותה!כ"כ מעצבנת!!

למעלה