שירשור יומי 16/8

a Warming Sign

New member
הפורום נעלם לו..../images/Emo194.gif

זה מציק שעוד לא הגיע הצורב!!! שאלתי בחנות והסחורה שלהם בצפון,אז יקח עוד שבוע..
איפה כולם?[חוץ מהבנות שטסו/סמינר/צבא...] שאני אחזור לימי המגילות?? מה?? מה אתם צריכים כדי לחזור ולהחיות את הפורום??
אוף נו. השעמום תוקף בכל מקום.[3 אנשים יושבים אתמול על פאזל 1000 חלקים ותוהים למה זה הדבר הכי מעניין שיש להם לעשות!
] וחוץ מהשעמום- ידידיה ויטל. דאמ איט,הבחור ההוא מהשמינייה פשוט כובש!
אני מצאתי לי בעל.כבר קראתי את כל מה שיש לו להגיד[לא ניכנס לפרטים אבל הגיע לנו יומן השמינייה הביתה:X
,וחשתי צורך עמוק לבדוק על מה מקשקשים שם..מי אמר משועממת ולא קיבל?], ומה שיש לו להגיד מוצא חן בעיניי מאוד. ועוד עניין..פור גאד סייק,מי לעזאזאל חשב על לדחוף את הסצנה המזוויעה בין סער פדידה למיטל במשרד שלה?!?! לא חשבו על זה שזאת תכנית שכל המשפחה רואה יחדיו?![או לפחות יושבת בסלון בזמן שאנחנו צופים] רציתי לקבור את עצמי בבויידם באותו רגע. פשוט מזעזע. ועדי הימבלבוי[??] דורשת כאפה
עד כאן הארות.

LuLiLoPiLaTo1

New member
אני לא רואה השמינייה אבל..

ידידיה ויטל SO HOT!!! וגם האבי קורניק הזה !
חח אמנם אני לא רואה האלפוה אבל גם הסצינות בש"ש..די מביך לראות אותן עם כל המשפחה

K e R e N18

New member
וואי זה כ"כ כייף הפאזל של

ה1000 חלקים!אפשר להעביר ככה ימים שלמים

Muh87

New member
../images/Emo201.gifשרשור הדיכאון שלי

רבתי עם החבר הכי טוב שלי והאמת די הגיע לו. ועכשיו זה מבאס. ולחשוב שזה היה אחרי שהתעוררתי ממכת האנג-אובר וסתם הייתי עצבני. דפקתי לו 4 סינונים, 6 הודעות נאצה ב-SMS ואני לא מאמין שזה מה שעושים בגיל המחורבן הזה. חשבתי שהתבגרנו.

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo201.gif

אני בטוחה שאם תסביר לו למה הוא יבין..בטח התגובה שלך יצאה לא כמו שרצית כי אמרת שהיית עצבני.. ודווקא בגלל שהתבגרנו, צריכים לדעת, שאפשר לכפר על טעויות..קורה

DreamS_HunteR

New member
וואי כמה זמן לא רבתי עם חברים../images/Emo121.gif

אבל בסדר.. קורה.. מותר לפעמים

לומינגו

New member
קוקומן קוקומן.

בווווווהוווו
אז מה עבר עליי? אחרי צום מאתמול (לא אכלתי מאז 2 בצהריים אתמול) הלכתי יפה יפה לרופאה היום שנתנה לי לעשות בדיקות דם (4 מבחנות!!!!) שכבר שרדתי בגבורה,ועוד בדיקה מוזרה עם מיץ תפוזים שדחיתי למחר. מה התוכניות? ברגע זה ממש אני בעבודה. ללכת לבקר חברה שחזרה מפאריז ולא ראיתי אותה מאז שקפצתי לבקר את החבר'ה שהלכו למועד ב' מתמטיקה. (ולרקום איתה תוכנית בילוש אחרי הסטודנט שלנו) סרט סרט סרט! ושובפעם- צום לקראת הבדיקות מחר. (איכס, מי רוצה בכלל להיות רופא?!) שיהיה לכולכם יום יפהפה, נטול חלוקים לבנים ומזרקים.

לומינגו

New member
זהו, שלא ממש יודעים!

אפילו האחות פחדה ממני כל שנייה שאלה אותי אם אני בסדר, ואם אני רוצה לשכב לנוח... לאנורא, זה מאחוריי, ועכשיו יש לי חור קטנטן ואדום ביד.

Im A Believer

New member
אוי, הבדיקה עם המיץ תפוזים...../images/Emo5.gif

זה יותר נורא בשביל אלו ששונאים מיץ תפוזים. אם יש לך בעיות בקיבה - נסה לא לאכול מוצרי חלב, אולי אתה אלרגי.

לומינגו

New member
../images/Emo46.gif

קודם כל, אני בת. עכשיו, אחרי שהבהרנו את הנקודה החשובה הזאת: עכשיו הרופאה שלי אומרת שאין מיץ תפוזים. לא ברור מה נסגר עם הרופאים האלו. ולא זה לא לבעיות בקיבה, יש משהו לא ברור ומנסים לברר מה זה. ואין אלרגיה לחלב ומוצריו. בדוק.

Im A Believer

New member
אויאויאויאויאוי מצטעררררתתתתתתתתתתת

אני בדרך כלל בודקת לפני שאני כותבת... מצטערת...X: פשוט המוח שלי היה עסוק באמא המעצבנת שלי... [אני ערה רק שעתיים והיא כבר הצליחה לשגע אותי.]

../images/Emo176.gifבדיקת הליקובטור ../images/Emo13.gif

גמאני עשיתי את זה לפני חצי שנה [אולי יותר
] את שותה מיץ תפוזים [שיש בו חומר כלשהו, אבל שששש.. את מגלה את זה לבד... מהטעם
] ואחרי חצי שעה, את נושפת לתוך מבחנה
[אולי את נושפת גם לפני, אני כבר לא זוכרת] הבדיקה בודקת נוכחות חיידק
[ובגלל שאין לי כח לשיעור מיקרואורגניזמים, אני אשתוק
]

אוקיי

להבין מה לעזאזל עבר על הפלאפון שלי בלילה...איזה הודעות הזויות לישון,אולי להחליט מה עושים היום לצאת(?)

DreamS_HunteR

New member
יום מעייף..../images/Emo121.gif

בשיא טיפשותי הסכמתי לעשות ביביסיטר לבת דודה קטנה שלי. היא בדיוק בגיל שבו הם לא מפסיקים לדבר ולשחק במשחקים שלהם. כמה שאני אוהב אותה - היא שיגעה לי את השכל. במיוחד אחרי שלא ישנתי באותו לילה בכלל.. זה מצחיק.. הם חזרו הביתה ומצאו אותי ישן על השטיח בחדר שלה XD אפילו לא שמתי לב. בכל אופן, ישנתי אצלם, ועכשיו אני בבית.. מנסה למצוא לי משהו לעשות. בהמשך היום - רדיו מ4 עד 9 ואז ללכת כניראה לדודים שלי במלון לאכול ארוחת ערב או משהו.. עוד שבועיים מינוס יומיים איה נאפה! ווהו

jenngirl

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo82.gif

גיליתי עכשיו משהו שעשה לי את היום,את השבוע בכלל! אני מחכה כבר לשישי-שבת-ראשון. 3 ימים בלי עבודה,עם חברות ועוד כמה דברים
אני ממש עייפה.כל השבוע עבדתי וגם היום הייתי אמורה. אתמול באמצע הסרט "מישהו לרוץ איתו" עם טובה ונועה,התקשרו אליי מהעבודה ואמרו לי שאני לא צריכה לבוא מחר[כלומר,היום] ונורא שמחתי כי הייתי צריכה את המנוחה הזו. עוד מעט אני אולי ארד לעיר עם נועה לעשות כמה סידורים. מקווה להיפגש היום עם חברה לפני שהיא מתגייסת. ימים עמוסים אבל ממצים! יום טוב לכולם! ["יאללה נוער הגבעות"
].

למעלה