שירשור יומי 11.6...

onix 88

New member
אצלנו לפחות עיד ה17

יש זמן.. בהצלחה עם העבודה, אצלנו זאת משימה לא קלה בכלל!

shiran™

New member
וואו איזה יום!!

נסעתי לביצפר (יום עיון במגמה) ופתאום שמעתי פלאפון מצלצל. הייתה שם חיילת לידי והיא שמעה אמ פי, והפלא לא הפסיק לצלצל, אני מסמנת לה שיש לה פלא, עד שהיא שמה לב, מוציאה מהכיס את הפלא ו.. זה לא שלה. אני מסתכלת אחורה פתאום אני קולטת פלאפון מצלצל על מושב ריק. הרמתי אותו, אמאל'ה כן? הסתכלתי בשיחות יוצאות, ראיתי "אמא" התקשרתי. דיברתי עם האמא והיא לקחה ממני את המספר שלי. אח"כ בעלת הפלא התקשרה אליי ואמרה שהיא תשלח שליח בשביל לקחת את הפלא מהביצפר שלי.. כי הייתי בביצפר עד 12. והיא לא הפסיקה להודות לי. את כ"כ מתוקה. איזה חמודה איזה זה איזה זה. חחחחחח
וכולם בכיתה, מה איזה פרייארית תגנבי את זה. כאילו מה? מי חושב לגנוב פלאפון בכלל? פלאפון עם מצלמה.. משהו ממש יפה. יש לי
טוב
בסוף בא השליח. לקח את הפלא ונסע. והיא התקשרה שוב להודות לי. אחרי זה חברה באה אליי, התחלנו ללמוד קצת למתכונת במגמה וזהו
המשך יום נעים לכולם
*מעתיקה כי
*

m i r u s h i

New member
בוודאי..../images/Emo108.gif

אבל בכל מקרה, את צדיקה.
[כל העידוד שלך ברגעים הקשים..זה..את כזאת מותק ^_^]

shiran™

New member
../images/Emo9.gif את יותר! באמת!

יש לך סבלנות לאנשים והמון רצון לתרום לאנשים .. לי לפעמים.. רק אם יש לי חשק ואני אוהבת את אותם אנשים.. ושוב

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifהלוואי וירבו אנשים כמוך../images/Emo13.gif

הלוואי שאם איי פעם יאבד לי הטלפון את תמצאי אותו! או אנשים כמוך...

shiran™

New member
באמת שאני לא מבינה מה הקטע בלגנוב

לאחי גנבו פעם את הפלא בביצפר. ואני לא מבינה איך המחשבה הזאת עוברת לאנשים בראש. למה אתם כ"כ מתלהבים אני בטוחה שאתם הייתם עושים אותו דבר. זה הגיוני.
ושלא יאבד לך הפלא.. עדיף תאמיני לי

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifגם לאחי גנבו בביצפר...

אבל השאירו את הכרטיס לפחות
ולי כמעט גנבו אתו הפלא' היה איפה שהארנק ובדיוק הוצאתי אותו לראות את השעה הארנק נשאר בתיק וגנבו לי אותו, עם התמונות, וכל מיניי דברים ששמרתי שם

shiran™

New member
../images/Emo10.gif

איזה אנשים רעים יש בעולם. כמה רוע לב!!!!! שהקב"ה ישלם להם עוד בעולם הזה!

למעלה