אז תבואי לקומונה שלנו... את יכולה לפתוח הודעות חופשי, על מה שבא לך... מקסימום נמחק
א אבילטלט New member 11/6/06 #51 ../images/Emo175.gifאז תבואי לקומונה שלנו... את יכולה לפתוח הודעות חופשי, על מה שבא לך... מקסימום נמחק
../images/Emo175.gifאז תבואי לקומונה שלנו... את יכולה לפתוח הודעות חופשי, על מה שבא לך... מקסימום נמחק
ר רק הסגול New member 11/6/06 #39 עייף... כל כך עייף.. חייב לחזור למיטה.. לא יכול.. מתכונת.. בקולנוע.. אההההההההההההההההההההה *מוות*
O orush המאמי New member 11/6/06 #40 ../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif בהצלחה!../images/Emo13.gif מתכונת באזרחות |אורוש לא למדה מספיק בשבת| |אורוש הולכת איכשהו להכניס משהו לראשה הקטנטן בחצי שעה שנותרה לה| בהצלחה לכולם אתם קולטים?!!?!? זו המתכונת האחרונה שלי לת-מ-י-ד |קופי פייסט|
../images/Emo176.gifמייזל טוייב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif בהצלחה!../images/Emo13.gif מתכונת באזרחות |אורוש לא למדה מספיק בשבת| |אורוש הולכת איכשהו להכניס משהו לראשה הקטנטן בחצי שעה שנותרה לה| בהצלחה לכולם אתם קולטים?!!?!? זו המתכונת האחרונה שלי לת-מ-י-ד |קופי פייסט|
G Gal isr New member 11/6/06 #42 וואו כמה ישנתי ../images/Emo13.gif אחרי התחרות אתמול הייתי כ"כ עייף שישנתי 5 שעות בצהריים ושוב 13 שעות בלילה היום? סתם בי"ס לשעה בערך, חזרה למשהו למסיבת סיום והביתה
וואו כמה ישנתי ../images/Emo13.gif אחרי התחרות אתמול הייתי כ"כ עייף שישנתי 5 שעות בצהריים ושוב 13 שעות בלילה היום? סתם בי"ס לשעה בערך, חזרה למשהו למסיבת סיום והביתה
A a 90s Noah New member 11/6/06 #43 תיכף נוסע לבי"ס חיב לזכור להרשם למועדי ב'! בכל מקרה לחזור ולהתחיל לחרוש את הצורה של כל המחברות שלי..
א אבילטלט New member 11/6/06 #68 ../images/Emo175.gifחחח לא יודעת ביום רביעי בלילה תכתוב את ההודעה הזאת שוב אני אראה אותה לפני שאני אלך לביצפר ביום חמישי ואזכר!
../images/Emo175.gifחחח לא יודעת ביום רביעי בלילה תכתוב את ההודעה הזאת שוב אני אראה אותה לפני שאני אלך לביצפר ביום חמישי ואזכר!
א אבילטלט New member 11/6/06 #70 ../images/Emo175.gifחחח איזה מפגרת אני../images/Emo6.gif היום חברה שלי אמרה לי שרשמו את כולם, כנראה כולם צירכות חוזר... אז אני לא צריכה להרשם!
../images/Emo175.gifחחח איזה מפגרת אני../images/Emo6.gif היום חברה שלי אמרה לי שרשמו את כולם, כנראה כולם צירכות חוזר... אז אני לא צריכה להרשם!
O onix 88 New member 11/6/06 #44 הייתה מתכונת בביו' על נושאי הבחירה הייתה נחמדה קיבלנו את המתכונות על נושאי הליבה והקטע מדעי, 87 ו86 בהתאמה.. וזהו, היום אני לא נוגע בביו', המקצוע הזה מגעיל אותי כבר לגמרי, וגם המורה לא מוסיפה לאהבה שלי למקצוע. יום טוב לכולם ובהצלחה בלמידה/מתכונת/מה שיש לכם
הייתה מתכונת בביו' על נושאי הבחירה הייתה נחמדה קיבלנו את המתכונות על נושאי הליבה והקטע מדעי, 87 ו86 בהתאמה.. וזהו, היום אני לא נוגע בביו', המקצוע הזה מגעיל אותי כבר לגמרי, וגם המורה לא מוסיפה לאהבה שלי למקצוע. יום טוב לכולם ובהצלחה בלמידה/מתכונת/מה שיש לכם
מ ממממור New member 11/6/06 #45 מזל טוף! היום אני ממש אשתדל לחרוש לפיסיקה... קרוב לוודאי שהתוצאהתהיה שאני אשן כל היום
G Gal isr New member 11/6/06 #47 ../images/Emo6.gif ככה נרדמתי אתמול בצהריים, הגעתי עד סילונית וכל השטויות שלה במגנטיות ונרדמתי.
ת תהילה מסחררת New member 11/6/06 #46 ../images/Emo192.gif יום נחמד מתכונת באזרחות שעברה נחמד עבודה ואז לחפש שמלה למסיבת סיום בת"א . וואי. אני לא מאמינה שזהו, נגמר אגב מזל"ט
../images/Emo192.gif יום נחמד מתכונת באזרחות שעברה נחמד עבודה ואז לחפש שמלה למסיבת סיום בת"א . וואי. אני לא מאמינה שזהו, נגמר אגב מזל"ט
A AndreaCorr © New member 11/6/06 #55 מזל טוב! ../images/Emo23.gif הממ, היום היה מעולה עד כה נסעתי עם חבר שלי לזכרון יעקב וטיילנו והיה כייף אני מקווה לישון קצת עכשיו כי אני עייפה ואולי אחה"צ ללכת לחפש עבודה. בערב בטח אני אצא וזהו אגב, מישהו יודע עד מתי שבוע הספר? בסוף אני אפספס
מזל טוב! ../images/Emo23.gif הממ, היום היה מעולה עד כה נסעתי עם חבר שלי לזכרון יעקב וטיילנו והיה כייף אני מקווה לישון קצת עכשיו כי אני עייפה ואולי אחה"צ ללכת לחפש עבודה. בערב בטח אני אצא וזהו אגב, מישהו יודע עד מתי שבוע הספר? בסוף אני אפספס