שירשור יומי .. פרק 60

mikokikyo

New member
טוב, זה גם מנחם בצורה זו או אחרת,

אז תודה^^ ו...כן, אתה צודק, למרות לפעמים זה יותר מדי ריאלי...אבל בסדר, העיקר שיתנו לסאי עוד קצת זמן מסך, ככה בזכרונות ובפלאשבקים של היקארו... סאי... ;;

Drizt

New member
פרק עצוב....

לפחות היה צד מצחיק בפרק. אוגאטה שיכור היקארו לא יודע שלא הולכים אחרי אנשים שאתה מפחד מהם לדירה חשוכה ומציעים לך לשחק גו?

mikokikyo

New member
זה לא היה בדירה של אוגאטה,

זה היה במקום ההוא שלימדו ושיחקו בו גו... סאי שיחק...זה היה המשחק הראשון והאחרון שלו נגד אוגאטה, ואוגאטה הבאקה הזה היה שיכור;; סאי;; ;;

harar8

New member
איזה פרק עצוב;;

למרות שידעתי שזה מה שעומד להיות כבר בתחילת הסדרה הרסתי לעצמי עם ספויילרים (אבל לא הרבה ספויילרים) וגם הודעות של אנשים למרות שאני רואה אייקון של ספויילר בנושא ההודעה, אני קוראת (אני פשוט לא יכולה להימנע מספויילריםP=) אבל הפרק היה עצוב כל כך;;

star_female

New member
דרך אגב, בקשר לקליפ סיום של Days

אחרי הפרק הזה אפשר כבר להגיד ^^; הסוף שלו מקבל משמעות חדשה אחרי הפרק הזה, נכון? אחרי שיודעים זה כזה ספוילר גדול... אבל לפני לא מייחסים לזה ממש חשיבות. או שזו רק אני? (ותגובה על הפרק תבוא... אחרי שאני אראה אותו שוב, אני חושבת. עוד כמה ימים :X)

GalBatz

New member
תלוי,

גם אני לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל אני מכירה אנשים שבגלל זה ניחשו את ההמשך...

mikokikyo

New member
אני די שמתי לב לזה, וזה כאב לי, יחד

עם ספוילר שמישהי כתבה פה, אבל זה נדחק איכשהו לנבכי זכרוני, כך שזה עדיין די הפתיע אותי, למרות שידעתי על זה, זה היה כל כך ברור מהרגע הראשון, ורק ניסיתי לשכנע את עצמי שזה לא הולך לקרות...אבל ידעתי... סאי;; זה עצוב מדי;; בכיתי בפעם הראשונה שהראו את זה, וגם עוד כמה פעמים... סאי;; ;;

למעלה