שירשור יומי .. פרק 60

Goggle Girl

New member
כי היה צריך לסגור קצוות ../images/Emo58.gif

המטרה העיקרית שלו הסתיימה אבל היה צריך עוד לסגור את כל הקצוות שהשתמעו מזה. לתת למה שקרה לשקוע אצל היקארו, ואולי קצת זמן חסד בשביל סאי. עד כדי כך לא מסבירים

star_female

New member
מה שעדי אמרה, וגם ../images/Emo58.gif

זה הפלוט טוויסט, שהמטרה של סאי לא היתה להגיע למהלך האלוהי (באופן ישיר, לפחות) אלא לחזק את היקארו כדי שיעלה על הדרך לקראת המהלך האלוהי.

ChigiChan

New member
וואיי..

איך שראיתי את השם של הפרק הייתי בשוק. "שיט" אמרתי, "הפרק הזה הגיע"... אוףףףף!!!! ומה יהיה עכשיו?! לדעתי זה הורס קצת...

ChigiChan

New member
שכחתי לכתוב..

שלדעתי זה היה ממש דפוק שסאי לא דיבר עם היקארו ברצינות ולא אמר לו שהוא עוזב, דברים כאלה צרך להגיד.

בכיתי ,בכיינית שכמותי ...

סאי עזב ! לא !!!!
אבל כמה חבל שהוא לא ניפרד מהיקארו נכון ,פנים מול פנים ,עם קצת רגש ,והיקארו רק טען :"אני עוד מעט מתמוטט! טוב ,משחק אחד ולישון" ,אוי זה היה כזה עצוב, ובקטע הזה התחלתי להזיל דמעות ,אבל כולם רגילים שאני בוכה מפרידות כאלה עצובות ...
~~~ " היקארו ... שמחתי ... " ~~~ זה היה קטע כל כך מרגש ! ברצינות ,אני בכיתי ... ~~~ "סאי ,תורך ... האא ,אמרתי שתורך " ~~~ היקארו ! זה היה כזה מעצבן שהוא לא ראה את סאי בפעם האחרונה ,ואמר לו כמו שצריך שהיה נעים לו להיות בחברתו ושבזכותו הוא התקדם ! אוגאטה שיכור ופדופיל ,לאן עוד אפשר להדרדר ?

ChigiChan

New member
לא נכון...

היקארו בכלל לא מעצבן. זה לא שסאי אמר והסביר לו את הכל כמו שצריך, שהוא עוזב וזה, היקאו לא ידע ולא היה מוכן לזה. ומה לעשות שהיקארו היה נורא עייף, הוא הניח כנראה שסאי חושב על המהלך שלו והחליט לנמנם קצת... חח... המעצבן כאן הוא סאי, מה הוא לא יכל להגיד להיקארו משהו, כאילו, תראו איזה עצוב עכשיו להיקארו, הוא איבד חבר היה איתו כל הזמן בכל מקום כבר כמה שנים!

ד פ נ א

New member
עצוב ../images/Emo7.gif

זהו, סאי עזב את היקארו. (למרות שאני מבינה שהוא יחזור) והיקארו היה כל כך עיף ויפה , והוא לא מבין לאן סאי נעלם, ילדון מסכן שלי.... ואוגאטה השיכור, עוד יותר מפחיד מאשר שהוא פיכח, והוא עוד לא מבין למה בחורות לא רוצות לצאת איתו.
אני ממש במתח לקראת הפרקים הבאים

mikokikyo

New member
וספוילר אסור לסמן?!

אלא אם זה לא היה ספוילר, אבל זה נראה כמו אחד;; אןף, שונאת ספוילרים;; כמעט הרסולי את ה"פ השישי, ודי הרסו לי את הקטע הזה, למרות ש...זה לא כל כך שינה בקטע הזה, כי למרות שמישהי רשמה ספוילר על זה, זה עדיין היה פתאומי מדי...דמו למה? סאי;; ;;

ד פ נ א

New member
אוי, אני מצטערת

גם אני לא אוהבת ספוילרים ולא קוראת אותם, אבל זה ממש רק המחשבה שלי, ואני ממש לא יודעת מה הולך להיות... מצטערת שוב...

mikokikyo

New member
אוקע^^ גומן על ההתפרצות...

פשוט מישהי ספיילרה לי על מה שיקרה לסאי, וזה ממש ממש הציק לי, למרות שהצלחתי איכשהו, בעזרת המוח הסנילי, המוזר והנסתר שלי, להדחיק את קיום המידע הזה עד שזה הפתיע אותי כל כך...אכן כן, אחסון הזיכרון הוא תעלומה גדולה... אני פשוט רגישה מדי עכשיו, בכל מה שקשור לסאי...פשוט הוא הדמות האהובה עלי, ואף פעם לא התגעגעתי לדמות אנימה כמו שאני מתגעגעת אליו, אז אני די רגישה עכשיו בכל מה שקשור אליו, גומנה... סאי;; ;;

YaaraForest

New member
נוו אבל אני לא מבינה../images/Emo122.gif

למה עם שוסאקו הזה סאי היה 40 שנה ועם היקארו רק שנתיים וחצי?? זה לא פייר אני לא רוצה שסאי ילך!
(ודרך אגב, אני לא יודעת לשרשר או מה שזה, אז מישהו יכול לשים את התמונה הזאת שמסבירה?)

לפי דעתי זה משום ש..../images/Emo41.gif

שלפי מה שראינו עד כה ה"אלים" בחרו בהיקארו לעשות את המהלך האלוהי ולא בסאי! (אני מתטערת, אין לי את המונה שמסבירה)

Tenguy

New member
כי קודם סאי הוא זה ששיחק ולא שוסאקו

קודם כל - שוסאקו מת מכולירה בגיל 33, ואם סאי התגלה לשוסאקו בגיל 12, כמו שהתגלה להיקארו, אז סאי היה עם שוסאקו "רק" 20 שנה... (ולא 40 !!!) ממה שהבנתי, שוסאקו ידע שסאי רוצה להגיע ל"יד האלים" (המשחק המושלם), כך שסאי הוא זה ששיחק בפועל כל הזמן (בשמו של שוסאקו), ושוסאקו היה רק הגוף עבור סאי... בפרק אתמול, סאי נזכר כששוסאקו מת - שוסאקו ביקש סליחה מסאי, כניראה התנצל מפני שמת לפני שסאי הספיק להגיע דרך שוסאקו ל"יד האלים". לעומתו, היקארו לא נתן לסאי להשתלט עליו, למד מסאי ובסופו של דבר אפילו סאי נוכח שהיקארו מתעלה עליו, וכי היקארו יותר קרוב ממנו ל"יד האלים"... ואז למרות שקינא, סאי הבין שתפקידו הסתיים. סאי גם משלים עם גורלו בשמחה, כי הוא זה שהעלה את היקארו כיורש שלו בדרך ל"יד האלים", ומודה להיקארו על ההזדמנות שהיה איתו... פה יש שתי אפשרויות לרצון האלים: 1) שוסאקו אכן היה מקפצה לסאי להיות מאומן יותר ולהתקרב ל"יד האלים". 2) סאי, היה אמור להדריך את שוסאקו בדומה להיקארו, על מנת ששוסאקו יתעלה מעל סאי, ושוסאקו היה אמור להמשיך את השרשרת האנושית ל"יד האלים". ובפועל, שוסאקו התבטל בפני סאי (וראינו כי סאי דיי אנוכי), ונענש ע"י האלים בכולירה, ולסאי לא הייתה ברירה אלא לחכות לעילוי הבא - היקארו. פה יש חשיבות גם למשמעות הדם שהיה על לוח הגו הישן בעליית הגג: לדעתי, זה היה הדם של שוסאקו, שהוא שתת במחלתו במשחק האחרון עם סאי... ונשאר על הלוח כל עוד הוא זה שהיה (עם סאי) הקרוב ביותר ל"יד האלים". ברגע שסאי קלט את הרגע בו היקארו עבר אותו (ואת שוסאקו) בדרך ל"יד האלים" - לא רק הנוכחות של סאי בשרשרת האנשים ל"יד האלים" הסתיים, אלא גם הנוכחות של שוסאקו... וזה מסביר היעלמות הדם (שוסאקו) מעל לוח ה-גו הישן. זה מה שהבנתי... אם אני טועה, אשמח להערות ותיקונים

star_female

New member
הדם בטוח של שוסאקו... ../images/Emo58.gif

אני לא חושבת ששוסאקו נענש ע"י האלים, הוא פשוט היה אופצייה למישהו שימשיך את השרשרת. אני חושבת שאם היקארו היה נותן לסאי לשחק סאי לא היה נעלם והיה ממשיך עד הבן אדם שלא היה נותן רק לו לשחק והיה רוצה להגיע למהלך האלוהי בעצמו. אני לא חושבת שאיזשהו אל יעניש מישהו על זה שהוא לא המשיך את השרשרת, סה"כ זו לא אשמתו, וחוץ מזה אני לא חושבת שלאל הגו יש כזה כוח. ^^; (ולא, זה לא ספוילר להמשך, אם מישהו תהה)

mikokikyo

New member
זה היה כל כך...יותר מדי;;

קשה לבטא את זה...סאי הוא הדמות האהובה עלי, וזה קשה כל כך לאבד אותו ככה...זה פשוט יותר מדי בשבילי...אני מתגעגעת אליו...אני לא חושבת שהתגעגעתי בצורה כזאת אל שום דמות אנימה אחרת...ו...אני צריכה את זמן המסך שלו, נדמה לי שאני מכורה...אבל לפחות יראו אותו הרבה בקרוב...כלומר, בטוח שיהיו פלאשבקים וזכרונות של היקארו, ואולי אפילו יעשו שוב את התקציר הזה שהראו כמה פעמים, מהרגע שהיקארו פגש את סאי ועד לאותו הרגע ההוא...חייב להיות משהו, אבל אם מישהו יגיב לתגובה הזאת, אז אשמח שהוא לא יתן ספוילרים, אפילו מסומנים, כי לפעמים נלחץ לי העכבר בטעות, וזה סתם יהרוס, ולפעמים גם שוכחים לסמן ספוילר, ולעיתים הסימנים נטענים לאט מדי ואז לא רואים שמסומן ספוילר וכד'...אז אם מישהו ירצה לומר על התגובה הזאת משהו, אפילו מנחם, בבקשה שזה לא יהיה ספוילר, כבר פירטתי למה...וזה רק בנוגע להודעה הזאת, פשוט חשוב לי שהיא תהיה נקייה מספוילרים...עזבו, שגעונות של יצור בדיכאון...והמחשבה על כך שביפן הם היו צריכים לחכות שבוע עד לפרק הבא, שאולי ינחם אותם קצת או משהו...אבל לא ראיתי אותו, אז אין לי מושג...העיקר שיראו קצת את סאי, אפילו רק בזכרונותיו של היקארו ובפלאשבקים שלו...אם יעשו כאלה, וחסר להם שלא... טוב נו, חירטטתי לכם בשכל, ועכשיו אני אחזור להתאבל על סאי... ;;

Tenguy

New member
זה מה שחזק ביפנים- ריאליות לא צפויה

כמו שיש דברים שמחים יש גם דברים עצובים, כמו שיש דברים טובים יש גם דברים רעים, כמו שיש דברים צפוים יש גם הפתעות ושינויים, כמו שיש דברים שחיים יש גם דברים שעוזבים, בסופו של דבר - לכל דבר יש סיבה ולכל סיפור יש המשך.... ופשוט להתאזר בסבלנות ולראות עד הפרק האחרון

למעלה