זה היה כל כך...יותר מדי;;
קשה לבטא את זה...סאי הוא הדמות האהובה עלי, וזה קשה כל כך לאבד אותו ככה...זה פשוט יותר מדי בשבילי...אני מתגעגעת אליו...אני לא חושבת שהתגעגעתי בצורה כזאת אל שום דמות אנימה אחרת...ו...אני צריכה את זמן המסך שלו, נדמה לי שאני מכורה...אבל לפחות יראו אותו הרבה בקרוב...כלומר, בטוח שיהיו פלאשבקים וזכרונות של היקארו, ואולי אפילו יעשו שוב את התקציר הזה שהראו כמה פעמים, מהרגע שהיקארו פגש את סאי ועד לאותו הרגע ההוא...חייב להיות משהו, אבל אם מישהו יגיב לתגובה הזאת, אז אשמח שהוא לא יתן ספוילרים, אפילו מסומנים, כי לפעמים נלחץ לי העכבר בטעות, וזה סתם יהרוס, ולפעמים גם שוכחים לסמן ספוילר, ולעיתים הסימנים נטענים לאט מדי ואז לא רואים שמסומן ספוילר וכד'...אז אם מישהו ירצה לומר על התגובה הזאת משהו, אפילו מנחם, בבקשה שזה לא יהיה ספוילר, כבר פירטתי למה...וזה רק בנוגע להודעה הזאת, פשוט חשוב לי שהיא תהיה נקייה מספוילרים...עזבו, שגעונות של יצור בדיכאון...והמחשבה על כך שביפן הם היו צריכים לחכות שבוע עד לפרק הבא, שאולי ינחם אותם קצת או משהו...אבל לא ראיתי אותו, אז אין לי מושג...העיקר שיראו קצת את סאי, אפילו רק בזכרונותיו של היקארו ובפלאשבקים שלו...אם יעשו כאלה, וחסר להם שלא... טוב נו, חירטטתי לכם בשכל, ועכשיו אני אחזור להתאבל על סאי... ;;