שירשור יומי .. פרק 60

Reutgold

New member
זהו הגיע הסוף הבלתי נמנע!

מישהו פה בכה? אני לא מבינה איך סאי לא בכה בהתחלה אצלנ סבא של היקארו! דייי לא רוצה יותר לא נראה אותו ולא נשמע את הקול שלו אבדה גדולה מידי והיקארו בכלל לא נפרד ממנו! אוף בנים! לא יכול לשאול בסבלנות מה קרה?!!!!!!!! כל הזמן הוא מתלונן על זה שהוא מצוברח הוא דאג לברר לעומ מה העניין! מגיע לו מה שהוא יעבור עכשיו~!

nadav1232

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifלאאאאאא!!!!../images/Emo7.gif

סאי הלך.......

CibiHeart92

New member
זה עוד לא עצוב

חכו חכו שיהי עצוב באמת.. זה עוד היה פרק לא עצוב יחסית פאק אוגאטה שיכור!!!! X3 פדופיל, או לא פדופיל? @@;;; וטוב... זה באמת עצוב שסאי נעלם....

Witchcrafts

New member
פדופיל שיכור הופך לעוד יותר פדופיל.

PENELO

New member
*נכנסת לדיכאון עמוק*

זהו .. אין יותר סאי ... סאי נעלם .. אני ממש בדיכאון .. סאי הוא הדמות שאני הכי אוהבת .. והוא פשוט נעלם מהסדרה ... הוא אפילו לא נפרד מהיקארו .. ואפילו לא סיים את המשחק עם היקארו. אבל אני לא מאשימה את היקארו .. הוא אומנם התנהג באנוכיות אבל הוא לא ידע שסאי עומד להיעלם .. והוא גם לא האמין שסאי יוכל להיעלם .. אפילו כשסאי אמר לו את זה.. ואני בטוחה שאם היקארו היה יודע שסאי יעלם .. הוא היה נותן לו לשחק הרבה יותר .. והוא היה משחק עם סאי הרבה יותר .. אבל זה לא קרה .. וזה עצוב איך שסאי נעלם . *בדיכאון עמוק* סאי!!! ;;

Reutgold

New member
זה היה מאוד אכזרי

מצד היוצר\ת לעשות את הפרידה ככה! למה לא לעשות את זה כמה שיותר כואב ועל הצד הגרוע ביותר... כל התנאים היו גרועים חבל שסאי נעלם דווקא באותו בוקר שהיקארו היה עייף כ"כ מהאירוע הזה... גם לא ראינו איך הואמ נעלם.. ראינו מתוך העיניים של סאי... קוראים לזה point of you

CibiHeart92

New member
צצצ!!

תראו זה לא פשוט סאי נעלם וזהו! זה לא נגמר סתם ככה, אז חכו להמשך...

PENELO

New member
;_;

לא ראיתי את כל הסדרה ..>>" .. אז אין לי מושג אם סאי יחזור או לא ..;; אבל לפי הפרק הזה .. סאי נעלם .. ;; .. .. אני כמובן מקווה שהוא יחזור או משהו בסגנון הזה .. לפחות שיפרד מהיקארו כמו שצריך .. ושיעזוב בלב שלם ..;; . *מחכה להמשך*

eden242

New member
;;

"אוגאטה!" "אתה לא צריך לפחד כל כך, שינדו..." XD סאי 3> לא... הוא עזב. דיי. באבל.

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif אוגאטה שיכור זה כל כך

חמוד ולא מעצבן.. הלוואי שיהיה אלכוהליסט אז הוא יהיה תמיד ככה
באמת עצוב שסאי נעלם, וקצת פאטתי (כתבתי את זה נכון?) שהם לא נפרדו זה דווקא קטע שיכלו למלא איתו פרק שלם ורגשניXD

אני לא מבינה משהו

למה לעזאזל סאי נעלם?? הם לא אמרו שום סיבה! סתם שהוא חי 1000 שנה וזהו פליזז תגידו לי אני מתחרפנת כבר שבוע עם השאלה הזאת...

Goggle Girl

New member
כן אמרו ../images/Emo58.gif כי אני רגילה לסמן

במשחק של סאי נגד טויה קויו, היקארו ניתח מהלך שאם טויה קויו היה מבצע אותו, סאי היה מפסיד. באותו הרגע סאי הבין שכל המטרה שלו בחיים החדשים שלו עם היקארו הייתה להראות להיקארו את המשחק בין שני שחקני הגו הטובים בעולם, הוא וטויה קויו. עכשיו כשהיקארו ראה את המשחק - וראה משהו שאף אחד מהם לא ראה - המטרה של סאי בעולם הזה נגמרה ואין טעם בהמשך קיומו פה עם היקארו. משימתו הושלמה והוא נלקח חזרה.

אז למה

הוא לא נעלם באותו הרגע? למה הוא נעלם לאט לאט? הרי שרוחות פותרות את העניין הלא פתור שלהם הם ישר נעלמות.. וחשבתי שבכלל העניין הלא פתור של סאי זה להגיע למהלך האלוהי! אוף אני כל כך לא אוהבת את כל מה שקורה פה :-\

למעלה