שירשור יומי ה3.9.2006

Good 2b Me

New member
סקול סאק../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo175.gif

היה נורא קשה לקום ב7:25 הייתי כ"כ רדומה שאשכרה לא הבנתי לכבוד מה אמא שלי מעירה אותי
10 דק' הייתי עירה במיטה מנסה לעכל את זה שאני באמת צריכה לקום.. הגעתי לביצפר ב9..אפע"י שהוא 5 דק' מהבית שלי..חח היה נאום ארוך ומייגע של המנהל החדש.. הבנאדם חפרן
אני מקווה שנגמרות לו המילים לאט לאט.. וסתם היו כמה שעות עם המחנכת .. והבייתה.. אפפ אין לי כח לחזור לשגרת הלימודים...

יום מבוזבז

אבל מי אני שאתלונן אם לא לומדים?!... היה לנו יום עיון ממש משעמם, וסיימנו ב-12.. ומחר מתחילים ללמוד כרגיל, ז"א שעת אפס ברבע לשמונה, ומסיימים ב-4 וחצי.. איזה יום מעצבן!

lazimi

New member
חחחחחחחחח איזה כיף לך

לא כדאי לך ליראות את שלי כל יום מינימום שעה 11

FlowerPower

New member
דווקא היום הראשון עבר בכיף.. ../images/Emo9.gif

מערכת זוועתית עם 43 שעות שבועיות :/ יומיים ברצף אני מתחילה ב-7:40 ומסיימת ב-2 וחצי שזה רע!
כל השבוע אני מתחילה ב-7:40 (נו זאת השעה הראשונה אצלנו..) רק ביום שישי ב-9:20 אבל מסיימת ב-13:40.. וכמובן שלקינוח יש עוד יום שבו מסיימים ב-2 וחצי, ועוד הרבה הרבה איכסות. אבל היום גיליתי שאזרחות זה דווקא נחמד (כן, התחלנו ללמוד..) ואני חושבת שדווקא יהיה כיף

רקפת89

New member
2 וחצי זה רע?!

אני מסיימת 3 פעמים בשבוע ב4 וחצי, ובפעמיים האחרות אני אסיים ב3 וחצי.. אבל לפחות יש לי שישי חופשי..

Rock n Sock

New member
ממש נהניתי היום

כיף לחזור ולראות אנשים שלא ראיתי כל החופש, בעיקר את אלו שהם חברים לכיתה. היו קטעים מצחיקים כמו שהחבר'ה בכיתה אוהבים לעשות ולעקוץ אחד את השני בהם לפעמים. אני תמיד שומר על פרופיל נמוך, אז ככה שאני נהנה מהצד רק ולא ממש במרכז העניינים של זה, הכי טוב
אי אפשר להגיד שיש לי מערכת קשה. שנה שעברה הייתי מסיים הכי מאוחר ב 15:10 (8 שעות, אני רואה פה אנשים עם 9 שעות ופשוט מקבל חום רק מלדמיין את זה). השעה הכי מאוחרת שאני מסיים בה היא 14:20 וזה בימי ראשון, אז ככה גם סיימנו היום ללמוד. יש לי 27 שעות שבועיות, וזה לא יאמן, בימי חמישי יש לי 3 שעות ראשונות פנויות, מה שאומר שאפשר לישון עד יחסית מאוחר כי אני מתחיל ללמוד רק ב 10:30 וצריך למצוא הסעה לבית ספר, כי אנחנו חיים על הסעות שלוקחות אותנו לבית הספר והן יוצאות ב- 7 בבוקר (מה שאומר שכל יום אני קם ב- 6). למדנו היום ספרות וחיבור, ואני ממש הרגשתי כאילו אני לא יכול לחשוב אחרי החופש הזה, אבל זה יעבור.. או נקווה לפחות
וזהו.. היו שעות מחנך וטקס פתיחה קטן. בסך הכל טוב לחזור ולראות את כולם.. אבל עוד שבוע של בית ספר וכבר אני אגיד "איך אני רוצה לחזור לחופש"..

s h i r s 1

New member
מממממ

אנחנו בכלל התחלנו ללמוד ביום רביעי! כי הבי"ס שלי עושה גשר בין כיפור לסוכות [: אבל לא נורא, יומיים ראשונים לא ממש לומדים, בעיקר מכירים את המורים ומדברים על המערכת וכאלה...ובלה בלה בלה,דברים לא ממש נחוצים
וזהו, שוב לראות את כולם שוב זה ושוב זה..ולעכל שזו בעצם השנת לימודים האחרונה !!!! זה באמת מוזר לי.. אבבללל נעבור גם את זה [: יאאלה שנה אחרונה להשקיע וזהו!
בהצלחה לכולם!!!

elivnat

New member
איזה יוםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שונאת את הימים האלה
התעוררתי ב6 ו20 כי ידעתי שיש הסעה ב7, ניסיתי לעכל את העובדה שאני ערה בשעה כזאת ולא ממש הצלחתי.. התארגנתי וזה, אבא חזר מבי"כנ ב10 ל7 ונסע למכולת להביא לחם ופיתות, הוא חזר אחרי כמה דקות והכנתי מהר את הסנדביצ'ים, ב7 ו2 דקות יצאתי, שניה אחרי שיצאתי השכנה מתקשרת ואומרת שהאוטובוס נסע כבר, נהג מניאק
, למזלי היא הייתה צריכה לנסוע לכיוון הבי"ס אז היא לקחה אותי טרמפ, אספנו עוד זיינוקית שפספסה את ההסעה ובדרך ראינו שיש עוד איזה 20 בנות שפספסו את ההסעה, ממש חוצפה
הגעתי לבי"ס, כל המאווררים דולקים בכיתה, ואנחנו מתכננות מחאה להנהלה על כך שלא קיבלנו את הכיתה שמגיעה לנו, אח"כ באו הבנות מהשכבה והיה שעתיים אנגלית, איזה טמטום, במקום שילמדו אותנו בנפרד חמש יחידות ו4 יחידות בנפרד לימדו אותנו ביחד, בכיתה אחת, 30 ומשהו בנות, והכיתה לא ממש גדולה, ובנות מדברות, קיצור, סיוט, למרות זה המורה מעולה
(עזבו את זה שהיא נתנה לנו לכתוב חיבור על אדם מעניין שפגשתי בחיים ואין לי מושג על מי לכתוב..) אח"כ שיחה עם המחנכת, שיחה עם הרב, ועוד שיחה לכל הבי"ס, שעת חלון (מתמטיקה לחמש יחידות-רק 2 בנות מכל השכבה), ואז, ה"דובדבן" שבקצפת- 3 שעות תנ"ך
זה היה סיוטטטטטטטטטטטטט חזרתי הביתה בלי כוח לחשוב
יום מתיששששש ועוד מחר בע"ה ללמוד כנראה עד 1 וחצי, מקווה, להגיע הביתה ולהתארגן לערב כיתה, ב5 לצאת לחדרה, ערב כיתה אצל המחנכת..

elivnat

New member
כן...../images/Emo42.gif

אנחנו בוחרות מעכשיו נושא להכתרה שלנו. וחוצמזה זה יהיה נחמד להיות עם המחנכת גם אחה"צ...

41 שעות מערכת../images/Emo10.gif

בא לי להתפגר... היום הראשון עבר לי דיי כיף... התרגשתי מאוד... למרות שגיליתי שאני לומדת בכיתת מקלט... רק עם 5 כיתות מהשכבה
מתוך 16!!!! והמערכת בכלל בא לי לבכות... 41 שעות... שבהם אני לומדת פעם אחת עד 4 וחצי... (מ-8 זה מטורף!!) ועוד פעם אחת אני מתחילה ב-9 ומסיימת ב-1...(היום הכי קל) וכל שאר הפעמים כולל שישייי(!!) מתחילה ב-8 מסיימת ב-2... לא רוצה י'בבבבבבבבבבבבבבבבבב

elivnat

New member
גם לי יש 41 שעות../images/Emo42.gif

ומה שמעצבן זה שיש שעתיים חלון שבהם יש לבנות של 5 יחידות מתמטיקה (2 בנות מכל השכבה) שיעור, עוד שעתיים בית מדרש, עוד שעתיים של איזה פרויקט התנדבותי.. יום שלישי לומדות עד 5 וחצי כנראה, אם חרא, אם אין הסעה אני לא נשארת עד חמש..

תמריקי

New member
אוף כמה אני עיפה

למה לומדים על היום הראשון,אין איזה תקנון נגד זה?

lazimi

New member
חחח למדתם על היום הראשון?

אנחנו דיברו איתנו עד איזה 12 ככה ועפנו הביתה

29 שעות !!!!!!!!

ראשון-8-3 שני-9 וחצי-2 שלישי-8-3 רביעי-8-11 !!!!!!! חמישי-8-11 !!!!! זה מטורף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופיייייייי זה 10 שעות פחות משנה שעברה..........ואני עוד במגמת כימיה שלא תגידו אני מב"רניק.....חחחח

וואחאד ראש... מה רע להיות מברניק?!

אני מברניקית ולומדת יותר ממך אז תתחיל להרגיע את עצמך ומהר!!!!

למעלה