איזה יוםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif
שונאת את הימים האלה
התעוררתי ב6 ו20 כי ידעתי שיש הסעה ב7, ניסיתי לעכל את העובדה שאני ערה בשעה כזאת ולא ממש הצלחתי.. התארגנתי וזה, אבא חזר מבי"כנ ב10 ל7 ונסע למכולת להביא לחם ופיתות, הוא חזר אחרי כמה דקות והכנתי מהר את הסנדביצ'ים, ב7 ו2 דקות יצאתי, שניה אחרי שיצאתי השכנה מתקשרת ואומרת שהאוטובוס נסע כבר, נהג מניאק
, למזלי היא הייתה צריכה לנסוע לכיוון הבי"ס אז היא לקחה אותי טרמפ, אספנו עוד זיינוקית שפספסה את ההסעה ובדרך ראינו שיש עוד איזה 20 בנות שפספסו את ההסעה, ממש חוצפה
הגעתי לבי"ס, כל המאווררים דולקים בכיתה, ואנחנו מתכננות מחאה להנהלה על כך שלא קיבלנו את הכיתה שמגיעה לנו, אח"כ באו הבנות מהשכבה והיה שעתיים אנגלית, איזה טמטום, במקום שילמדו אותנו בנפרד חמש יחידות ו4 יחידות בנפרד לימדו אותנו ביחד, בכיתה אחת, 30 ומשהו בנות, והכיתה לא ממש גדולה, ובנות מדברות, קיצור, סיוט, למרות זה המורה מעולה
(עזבו את זה שהיא נתנה לנו לכתוב חיבור על אדם מעניין שפגשתי בחיים ואין לי מושג על מי לכתוב..) אח"כ שיחה עם המחנכת, שיחה עם הרב, ועוד שיחה לכל הבי"ס, שעת חלון (מתמטיקה לחמש יחידות-רק 2 בנות מכל השכבה), ואז, ה"דובדבן" שבקצפת- 3 שעות תנ"ך
זה היה סיוטטטטטטטטטטטטט חזרתי הביתה בלי כוח לחשוב
יום מתיששששש ועוד מחר בע"ה ללמוד כנראה עד 1 וחצי, מקווה, להגיע הביתה ולהתארגן לערב כיתה, ב5 לצאת לחדרה, ערב כיתה אצל המחנכת..