שירשור יומי ה3.9.2006

יום ראשון ../images/Emo2.gif

היום שלי עוד התחיל מאתמול! השכבה שלנו החליטה שנפגשים היום (אתמול?) בבציפר ב12 בלילה.. ואז נשארים עד הבוקר
אני פרשתי ב2 ככה... והלכתי לישון ב3, ואחרי 3 וחצי שעות שינה כל היום הראשון של ביצפר הייה בכלל הזוי....נתחיל עם זה שאני עדיין בהכחשה שנגמר החופש
, טקס פתיחה מעאפן למדי (דבר מנהלת, הפסקת חשמל, פשלות, קבלת שכבת ז', השכבה מתלהבים מכך שהם סוף סוף יב' , ולסיום עוד הפסקת חשמל). זהו, אחר-כך למדנו 3 שעות (פיכסה ביולוגיה
)... לילה טוב

Karin917

New member
בי"ס! ~מתחילה להתרגל~

היה היום יום ממש.. הכרחי? נו,לא יודעת איך להגדיר את זה. היו כ"כ הרבה דברים שהייתי צריכה לעשות ואנשים שהייתי צריכה לדבר איתם.. וסוף סוף מצאתי את הזמן [והכוח?].

BoogyB

New member
כבוד!!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3298933,00.html היום הראשון שלי

timtamtum1

New member
חם לי.

אחרי שאתמול נכנסתי למיטה ב11 וחצי בערך? נרדמתי רק בשלוש
קמתי חצי מת. נכנסתי לכיתה החדשה שלנו [עכשיו צריך לעלות 2 קומות
מה נראה להם?
] זהו, היה שיחה עם המחנכת, שעה מתמטיקה, שעתיים אזרחות, חנג ותקשורת
אבל הכי כיף היה בהפסקה
שוב השמש הזאת
, שוב הערסים עם הריח של הסיגריות
, שוב לא שומעים את הצלצול
.. היה כיף[: אין מה להגיד

annagr

New member
כבר ביום הראשון התעוררתי מאוחר מדיי

חחח... אבל זה מצחיק שכל כך לא אכפת לי ממה שהלך היום. לא עשינו כלום, פשוט חמש שעות של כלום (וקבלת מערכת). השנה הולכת להיות לי שנת שוק של ממש, עם 19 שעות שבועיות שמתפרסות על חמישה ימי לימודים. בשלוש מתוך חמש הימים האלה אני מתחילה בעשר. יש לי שני ימים עם שלוש שעות.. חח.. והמקסימום זה חמש. בקיצור- הטחינה של שנה שעברה השתלמה! ועכשיו אני צריכה לנסות לגרום לעצמי ללמוד לפסיכומטרי... זה אף פעם לא עובד!

Good 2b Me

New member
19 שעות שמתפרסות על 5 ימים?!../images/Emo175.gif

יהה גמני רוצה כזה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני אוהבת את יב' ../images/Emo3.gif

יש לי 22 שבועיות P: יום ראשון- 7 שעות יום שני- 6 שעות [פלוס שעתיים חלון באמצע היום] יום שלישי- 7 שעות יום רביעי- חופש! יום חמישי- חופש! יום שישי- שעתיים [מ- 10 עד 12]

Tal2012

New member
היה קורע... ../images/Emo6.gif מערכת נוראית

אנחנו מנצלים את הידיעה שאנחנו שמינסטים בכל מצב
יאווו כולם נראים כל - כך קטנים ! מרגישה כמו ביסודי. משהו מצחיק; סיימנו ב1 אז כל הילדים נדבקו לשער ולא יכולנו לצאת.. לחץ מטורף היה אז אני ועוד שני חברים שלי נדחפנו בין כולם וצעקנו " לזוז, שמיניסטים בדרך " חחחחחח והילדים הקטנים לקחו את זה קשה
תראו את המערכת שלי !! 35 שעות... :\ KILL ME אך היתרון שאין לי לימודים ביום שישי
חופש קצת

Shusho

New member
אויש להיות הכי גדולה זה מטריד

כל היודניקים הקטנים האלה :S

devilz

New member
יודניקים?!

לי יש גם ***יקים.... לעזעזאל... הצוציקיאדה... אני מפחדת לדרוך על מישו... וזה לא שאני כל כך גדול..

למעלה