שירשור יום העצמאות

חחחחחחחחח תודה חיימשלי נצלם

לך את ערנצוקק ואני יצלם לי את אדמשו ואושיי אההההההההההה

ודיי יאלה תהנו מהיום נצלו אותו עד

הסוףף תאמינו לי תחשבו שיהיה כיף ויהייה לכם כיף למרות שמגלי אין ממש חשק אבל חברות שלי יעשו לי חשק חחחחחחחח

מווווודייעייןןן שלייי =]] חחח

תודהה חיים גם שלךך יהיההה חגג שממממממממממממח =]]]]] תתהנניי! ותהנוו כולםם

כן מאמי..יש פה הופעות בעיר

אני יוצאת עים כל הג'מעהה שליי חחחח את הולכת מותק?

טוולי

New member
אמאא איזהה מוכשרת אחת שליי ../images/Emo13.gif

סנדלריתתתתתתתתתתתתת יאפהה שלי... וואי כפרעליךךךךךךךך איזה חתימה מדהימההההההההההההההה יאו ערן במדים
חעחעחע... דורינהה אוהבתת אותךךךךךךךךךךךך ממלאלאלאלאלאלאאאאאאאאאאאאאאאא
רר שעת החירפון שלי הגיעה
... לה לה לה איזהה כיפ יש מצב דורינה עוברתת לנהריההההההההההההההה סופסופ כמה חיכיתי לרגע הזה
... חעחעחע...

חחחח טל כפרעליך יפה שלייייי

לא יודעת אם כן אני עוברת חחח בא לי לעבוררררר חחחחחח =] אז אל תחשבי שאני כן עוברת לא יודעת צריך לדבר על זה חחיחיח יפה שלי לאב יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

בננות יאפות שלייייייייייי

חג שמח נשמות שלייייי!!!! תשמחו&תחגגו& תתיזו ספרייי חח (תמי) קיצקוצצצ תשמחו בשבילייי כי אני עצובייי (אור)
מי שהולכת להופעות תהנוווו ותצלמו הרבההההההה תצלמו לי את ערןןןןןןן ותגידו לו שאני אוהבת אותו חח תמושקהה?! חח את היחידה שבגללה צחקתי היוםםםם "מכות בטוסיק מערן" חחח חולה עלייך נשמתייי! יאללה נעוף להתארגן ואז לצאתתתת
לא בא לייייי \= קיצקוצצצ פורום 1417 אוהבת אותכם מלאמלאמלאמלאמלא פונית&חייזר&קנגרו&מקייל גסקון&צביקה פיק==|> חולה חולה חוה עלייכםםםםם יופלהה במיוחד עליייךךך!!! דו מיניותתת?! מווואההההההההההה

נסיייייייכה שלליי

תשמחיי מאמממממממייי אל תיהיה עצובה עכשיו גמאני עצובה =[[[ תהני תתיזי ספרייי חחחחחחחחחחחחחחחח תביאי מכות עים הפטיש לילדים בראשש חחחחחחחחחחח חגג שמחח שיהיה לךך אהוובתתייי

למעלה