שירשור יום העצמאות

0o0o loren o0o0

New member
חג שמח!!

אוקיי אז אוטוטו יום העצמאות.. ויש פורומים שיפרסמו ברכות.... אז הכול-->>לפההההההה והנה משהו מפורומדנקר בתפוזזזז....-->>

לפורום הכי מדהים בעולם כנסו../images/Emo165.gif

טוב קודם כל יום העצמאות כבר קרב... ואני מאלחת לכולם חג שמיח..
תהנוו.... תרקדוו ותעשו חיים
אבל בלי הרבה אלכהול כן??חחחחחחח כל מי שהולכת היום להופעות של הבויז שתהנה ותבלה ותצלם לי את אדמוש... חברההההההההה ישראל בת 58... מזללל טוב קלולו אני רוצהה ברכות מכולכם לארץ המדהימה שלנו...
אוהבת אותכם הכי בעולם.. << אורוש >> פונית...>> מודיעין חחחחחחחח

שירנוש91

New member
אז מהההה בנותת?!1? ../images/Emo165.gif

טוב אז בואו נעשה ככה שכול אחת תספר מה היא עושה היום לאן היא יוצאת.. אנייי יוצאת לפורוםם :] אז יאללה בנותת תספרו ותשתפו אותי\ אותנוו במה שאתן עושות היום יום העצמאות שמחחח

כנסו (סליחה על ההודעה אפשר להפוך את

את זה לשירשור חוויות מעצמאות... טוב אני הייתי בהופעה של הבויז ברמת גן ואמא שלי עשתה קומבינה שאני אכנס מאחורי הקלעים היה כיףףףף דיברתי עם שרון וכולם יוו היה מה זה שווה!!! הם שרו מלא שירים!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיי בנות כנסו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי זאת שובל...חג עצבנות שמח!!!!חחח סתם.... טוב בנות רציתי להגיד לכן שאני פותחת מפעל הזמנות של חתימות אבל תקחו בחשבון שאני לא יודעת לעשות זזים.....

פונית יאפה שליייייייייי

אני אוהבת אותך מלאמלאמלאמלא חיימשליייי חג שמחחחחח
למרות שלי הוא ממש ממש לא שמחחחח
נמאס לי מהחיים האלההההה כמו שאת אומרת אני עצוביי אופההההההה יאללה תהני היוםםםםם ומחר לצלם הרבה והרבה מאודדדדד [=

חג שמחחחח [=

מפעל הזמנותת?! ממ את יכולה לעשות לי חתימה עם תמונות שליי?! קיצצ דברי איתי מאמי לילה טובבבב

חגג שמחח

חח שלחתי את זה כבר מקודם.. כנראה שזה לא נשלחחח.. טוב מי שרוצהה שתספר חוויות מיום העצמאותת השפרצתן ספריי על ילדים?? השפריצו עליכן?.. איזה זמרים הופיעו אצלכם??

ליןלין14

New member
כולי הייתי ספריי. חיחיח אבל היה כיף

השפרצי כן!! ברור כי השפריצו עליי... וזמרים שהופיעו לא יודעת .. בבמות אין לי מושג אבל בים הופיעו משינה וסנגריה מישהו יודע מי אלה בכלל?!

יאיי איזה יופי, מזמינהה=]

אני רוצה חתימה עם תמונה של הגיים בויז כיאלו שכולם כזה ביחדד ושכתוב על זה : " כמה אהבה יש אצלי בלב" יאיי תודההההההההה יש לי שאלהה: לאיפה את מביאה לי ת'חתימה?

למעלה