שירשור יום הולדת....

lori4

New member
זה בסדר מידי פעם אנחנו נקלעות לשיחה

לילית נורמלית וכמו שאמרת פשוט צריך להתרגל....

Digi Lista

New member
מפחיד???...

שום דבר לא מפחיד,על הפחד צריך ללמוד להתגבר ואיך מתגברים?מתמודדים ונלחמים! אני טוענת שסטטה דווקא פוסטמה... נורמלים?ברור!מי שאומר על משהו שהוא לא נורמלי הוא בעצמו הלא נורמלי(וואו,זה היה עמוק...)

lori4

New member
.אין לי כותרת(רעיונות אנשים?)

כמו שאמרתי אני מסרבת בכל תוקף לקרוא לך פוסטמה וזהו נקודה סוף דיון.... כן זה היה בהחלט עמוק, אני חושבת שזה יצירה שצריכה להישמר בגלל שאף-אחד לא יאמין שמישהי חסרת מוח כתבה את זה *על הריצפה מתה מצחוק*

Digi Lista

New member
...............

אולי זה לא סוף דיון אלא התחלה?סוף הוא תמיד התחלה... מי צריך שיאמינו?אנחנו כאן יודעות את האמת,חוצנים לא מעניינים
...

lori4

New member
הפכת למאלדר? וברור שאנחנו יודעות

את האמת כי האמת כבר כאן..... מבחינתי הדיון הזה סגור, אבל אם את מתעקשת על פוסטמה שיהיה...

lori4

New member
כדי לנצח סטטה אין צורך בהסכמה....

את לא ניצחת אני ויתרתי

lori4

New member
לא,הוא לא מנצח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולא נכנעתי בכוונה, רק התחלתי לראות כמה שאת צודקת ושאת פוסטמה אמיתית.

Digi Lista

New member
נו...לא מתווכחים עם עובדות../images/Emo3.gif

וחוץ מיזה יש לי שני מוטואים בחיים: הראשון- א.אני צודקת ב.אני תמיד צודקת ג.גם אם אני טועה(וזה לא קורה)סעיפים א' וב' נכנסים לתמונה... השני- אולי אני לא צודקת אבל אני בטוח לא טועה... אם אמרת פוסטמה אז פוסטמה
... זה נרשם כבר בלילה אבל תפוז כתב לי כול הזן על תקלות שונות ומשונות.

lori4

New member
סטטה,סטטה,סטטה

לי אין מוטאים (בשביל מה?) אבל אני טוענות שמוטו הראשון שלך הוא אחד הדברים הכי לא הגיונים שיש כי: א.את לא יכולה להיות צודקת. ב.את לא יכולה להיות תמיד צודקת. ג.אם את צודקת הסעיפים א' וב' נכנסים לתמונה.(לא היה לי מה לכתוב אבל רציתי שגם לי יהיו שלושה סעיפים) ומספר 2: אם את לא צודקת את חייבת להיות טועה.

Digi Lista

New member
יש לך הוכחות שאני לא צודקת?../images/Emo3.gif

הרי מבחינה הגיונית זה לא הגיוני שאני לא צודקת(וזה היה עוד פתגם סיני עתיק שהמצאתי כרגע ויגרום לאשפוז שלי להתקרב יותר
...)

lori4

New member
אמממ לא?

אבל מבחינה הגיונית חייבת להיות לפחות טעות אחת שלך שמסתובבת בעולם עם כול עם שאר הטעויות שלך(המשימה הקשה היא למצוא אותן
). עוד לא התאשפזת?? אבל אני מכחה לתוצאות הבדיקה הפסיכולגית שלך כבר כמעט שנתיים, עוד אשליה שנופצה *נאנחת עמוקות*.

למעלה