אני... בן 14 ואם מישהו צריך את האייסיקיו, אז במסר...
א אורנית בת 16 New member 15/7/03 #17 הקפצה אה וליסטה,יש לי רעיון:אפשר לחבר בין השרשור הזה לשרשור ימי ההולדת של יאנה...מה את אומרת?
D Digi Lista New member 15/7/03 #27 ../images/Emo92.gifהעונג כולו שלי../images/Emo13.gif אין מה להודות-מטרתי לשרת את חברי הפורום כשאני יכולה
../images/Emo92.gifהעונג כולו שלי../images/Emo13.gif אין מה להודות-מטרתי לשרת את חברי הפורום כשאני יכולה
L lori4 New member 15/7/03 #26 יש פה מישהו מתחת לשלוש-עשרה? חוץ ממני? מין:נקבה גיל:13.(חייתי באשליות כול השנה ועכשיו זה חוזר אלי.....) יום הולדת: 18 באוגוסט. אסייקיו: אין.....מה הקטע עם זה בכלל?
יש פה מישהו מתחת לשלוש-עשרה? חוץ ממני? מין:נקבה גיל:13.(חייתי באשליות כול השנה ועכשיו זה חוזר אלי.....) יום הולדת: 18 באוגוסט. אסייקיו: אין.....מה הקטע עם זה בכלל?
א אורנית בת 16 New member 15/7/03 #29 את בת 13? את נשמעת ממש בוגרת לגילך... הייתי בטוחה שאת בת 17,18.....
L lori4 New member 15/7/03 #30 כן אני עדין לא עברתי 14 אמרו לי שאני נשמעת בוגרת לגילי אבל בדרך-כלל הם נתנו לזה 15-16 (הייתי בת 12 ) כנראה שעם הגיל המספרים עולים
כן אני עדין לא עברתי 14 אמרו לי שאני נשמעת בוגרת לגילי אבל בדרך-כלל הם נתנו לזה 15-16 (הייתי בת 12 ) כנראה שעם הגיל המספרים עולים
L lori4 New member 15/7/03 #32 תארי לך מה יקרה שאני אהיה בת 15? אבל מה שנורא מעניין שזה תופעה שבעצם חזרה על עצמה.... ועוד יותר מעניין למה אנשים חושבים ככה?
תארי לך מה יקרה שאני אהיה בת 15? אבל מה שנורא מעניין שזה תופעה שבעצם חזרה על עצמה.... ועוד יותר מעניין למה אנשים חושבים ככה?
א אורנית בת 16 New member 15/7/03 #33 אני מניחה שזאת מחמאה אנשים חושבים ככה כי את נשמעת פשוט בוגרת לגילך...
D Digi Lista New member 15/7/03 #36 כי את אינטיליגנטית. אפשר לדבר איתך,נראה שאת יותר חכמה מהרבה אנשים אחרים,את בהחלט משדרת בגרות,לכן אני מתה עלייך
כי את אינטיליגנטית. אפשר לדבר איתך,נראה שאת יותר חכמה מהרבה אנשים אחרים,את בהחלט משדרת בגרות,לכן אני מתה עלייך
L lori4 New member 15/7/03 #37 ../images/Emo9.gif אני מסמיקה כאן בטירוף..... על שלוש הסיבות הנפרדות: ועוד תודה ענקית וגם אני מתה עליך(איך לא? )
../images/Emo9.gif אני מסמיקה כאן בטירוף..... על שלוש הסיבות הנפרדות: ועוד תודה ענקית וגם אני מתה עליך(איך לא? )
D Digi Lista New member 15/7/03 #38 אם שתינו מתות זה אומר בעצם ש... אנחנו זומביות?הייתי בטוחה שיש פה רק נערת זאב ופוסטמה(אני...)...מסתבר שמלבד זה יש לנו עוד כמה עניינים לא מזוהים,יש!!!
אם שתינו מתות זה אומר בעצם ש... אנחנו זומביות?הייתי בטוחה שיש פה רק נערת זאב ופוסטמה(אני...)...מסתבר שמלבד זה יש לנו עוד כמה עניינים לא מזוהים,יש!!!
L lori4 New member 15/7/03 #41 מפחיד? אבל זה נורמלי לחלוטין... לסטנדרטים שלי ושל סטטה(שאני מסרבת בכל תוקף לקרוא לה פוסטמה)