שירשור יום הולדת....

שרשור מין/גיל/אייסיקיו/אחר

אמממ אני יודעת שכבר עשיתם דברים כאלה בעבר,אבל מאז באו חדשים אז בואו נעשה את זה מסודר: אז בבקשה כל מי שרוצה,שיכתוב אם הוא בן/בת ,בן כמה הוא,את האיי סי קיו שלו או כל דרך אחרת ליצור עימו קשר,ועוד דברים שהוא רוצה לספר על עצמו..... טוב אז אני אתחיל: מין:נקבה גיל:עוד מעט 17.... אייסיקיו:במסרים לכל מי שרוצה. אחר:אממממ נדמה לי שאתם יודעים עליי כבר הכל לא?

LILO digital

New member
עכשיו אני

מין: נקבה גיל: 17 וחצי תחביבים: כתיבה וציור הרגלים גרועים: למצוץ שקיות קטשופ של הקיוסקים (מה לעשות, זה טעיייים) חלום: להיות ראש ממשלה ולהציל את ישראל מהמצב הביטחוני, הכלכלי והאקולוגי. אגב, אורנית, תיכף תצטרכי לשנות את השם שלך... ^.^ אם את באמת עוד מעט בת 17

Digi Lista

New member
.....

מין:בת(אני שונאת את המילה נקבה!) גיל:6 וקצת יותר מוחצי אייסיקיו:חבל להשלות שהוא גם עובד מידי פעם... דברים על עצמי:אני לא אוהבת להגיד דברים על עצמי אבל בשביל השרשור-אני פסיכית וצריך להכיר אותי כדי לגלות דברים נוספים,אני מזל עקרב שמייצגת כמעט באופן מדוייק את איפיוני המזל,אני אוהבת לנתח דברים,יש לי אינטואיציות מאאאאוווודד חזקות,טוב זה מספיק(עשינו כמה כאלה ככה שנמאס לי לחזור על עצמי...)

טיקיי

New member
תמיד ידעתי שאת קטנה...

אבל שש וחצי זה לא קצת מוקדם מדי בשביל לנהל פורום?

Digi Lista

New member
אני קטנה אבל בוגרת לגילי...

ככה הצלחתי להטעות אתכם עד עכשיו,אני מהגאונים האלה שכבר כשהם היו בבטן הם חישבו מזה פאי,ככה שברור שבגילי המופלג 6 וחצי אני כבר נחשבת לזקנה מבחינה שכלית(מעט המוח שהיה לי התנוון מהזקנה),חצי רגל בקבר,ולנהל פורום זאת לא בעיה,זה לא כאילו אני צריכה להשקיע ולהתאמץ,אני כאן על תקן הדחלילה הכחולה(קלילה,לא מקשיבים לה,רוחנית)...

אוקי!עכשיו תורי ^_^

מקודם ניסיתי לשלוח הודעה גדולה עם המון פרטים עליי אבל זה סירב לשלוח >< בכל אופן: מין:נקבה ^_^,לא חשבתם אחרת,נכון???!! גיל:14!14!^_^ אייסיקיו:169538276(וכולם תכתבו לייייי!!!!!^_^) אחר:אני די מוזרה,מושפעת מריואיצ'י מגראוויטישן,נה נו דה!!^_^,אני אוהבת לקרוא היקאגו ^_^,ולהשוות את הדמויות שם לדמויות מדיג'ימון,ביחוד בחיצוניות..ותאמינו לי הם דומים מאוד ^^' אני אוהבת לנסות לשחק גו,למרות שזה לא הולך כ"כ טוב \:,אבל העיקר זה הכייף!^_^ אני אוהבת לכתוב פיקים!לצייר הרבה הרבה!ועכשיו גם לצבוע בצבעים יפים *_* ואני גם אוהבת חוץ מלכתוב פיקים,לכתוב לעצמי בראש שירים ולפעמים גם להעביר אותם לכתב ואז לשיר אותם בקולי קולות!ואם כבר דיברנו על שירה אז אני מאוד מאוד אוהבת לשיר!בייחוד שירים של גראוויטישן..ואז לזייף בגלל שאני לא יודעת את המילים ^^',וגם..מממ..אני אוהבת לאהוב את קן ^_^ וגם לשמוע מוסיקה!אני אוהבת לשמוע מוסיקה!!!!ולראות דיג'ימון...ולהעריץ משם את קוג'י,דיוויס,קן,הנרי ומאט..ואולי בעתיד גם את קואיצ'י!^_^ וזהו :)

Apikachu L

New member
שירשור יום הולדת....

לכל אחד יש יום הולדת רק פעם בשנה.... אבל לא תמיד זוכרים ויודעים וזה עצוב.... יש כאלו שמיתביישים לומר שיש להם יום הולדת.... (גם אני) אבל רוצים שיזכרו ולכן אני רוצה ליפתוח שירשור בו כל אחד ירשום את תאריך יום הולדתו כדי ליזכור ולהיזכר אם מספיק אנשים יגיבו לשירשור אני חושבת שאני גם אכתוב את התאריך שלי כי יש לי טראומה מגיל 7 היו אמורים לעשות לי יומולדת 7 בפאן פאן (מקום נהדר - חיכיתי שבועיים) ובערב שליפני נסענו לראות דירה למכירה ו . .. היתה לנו תאונת דרכים היינו במצב ביינוני עד קשה... ככה שביום ההולדת שהיה אמור להיות הכי יפה שלי הייתי בבית החולים עם כאבי רגליים נוראיים והיתי צריכה ללמוד ללכת מחדש! (לא לידאוג כולם שלמים לגמרי היום)גם את המתנות מיום ההולדת לא קיבלתי... לכן למרות שאני לא אהיה כאן בתאריך יום הולדתי אני אבקש בקשה צנועה.... אחר כך - מתי היום הולדת שלכם אנשים - תגיבו !(בקשר ליום הולדת להגיב כאן) - על התאונה מי שמרגיש צורך דחוק לישאול לא אסור אבל - בפרטי בלבד)אני מוכנה לכל דבר שיקרה בחיים...................................

Apikachu L

New member
לא ככה אבל גם בסדר

היום הולדת הבא שלך - הקרוב\ ה5 לדצמבר - הבנת? פשוט זה פחות נוח לפעמים

Apikachu L

New member
מה שכתבתי ליובל....

אני שמחה שיש מישהו בפורום ה 18 לספטמבר - כאלו עדיף - הכי טוב שניהם ביחד

Apikachu L

New member
עוד בן אדם אחד.....

ואני אכתוב את שלי יש אנשים בפרום איזה כיף