שירשור ידיעות חדש

somone1411

New member

somone1411

New member
תודה על העידכונים גבר

אם יש משהו עם הלייקרס אתה יותר ממוזמן לעלות.

מעניין אם שאלו את רוז בכלל לגבי מלו, לי יש תחושה שהוא לא שלם עם זה. מלו סקורר וסוליסט לא קטן, ספק איך זה יסתדר עם רוז שאוהב כדור ביד כל פוזשן ואוהב להיות הקי גאיי הבלעדי.

אגב ידוע אם קובי יהיה נוכח בפגישה של הלייקרס עם מלו?

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד עדכונים

הסוכן של וייד ובוש מאשר שהם נשארים במיאמי אבל מסרב לדבר על פרטי החוזים.

פאו גאסול יפגש עם ההיט השבוע.

גורטאט חתם לחמש שנים בוושינגטון תמורת 60 מליון.
אותי זה קצת הפתיע בהתחשב בזה שבמהלך העונה הוא הרבה להתלונן על כך שהוא לא מקבל מספיק כדורים ולא מרוצה מהתפקיד שלו בקבוצה אבל כנראה שבסופו של דבר הכסף מדבר.

שון לוינגסטון סגר בגולדן סטייט לשלוש שנים תמורת 16 מליון.

הפיסטונס החתימו את ג'ודי מיקס לשלוש עונות תמורת 19 מליון.

somone1411

New member
גורטאט יכל להשתלב בקלות בקונטנדרית

אנדרייטד מובהק, אם רק היה מסכים לחוזה נמוך יותר, היה פיט מושלם לספרס למשל במקום ספליטר.
חבל, לא מבין את ההחלטה שלו, ברור שכסף פקטור אבל הוא לא רוצה להתחרות על אליפות?

N6W LBJ

New member
גאסול שחקן אדיר

אחד הגבוהים האיכותיים בליגה שיפתור למיאמי את הבעיות בצבע (10 ריבאונד למשחק)
וגם התקפה לא חסר לו, עדיין שחקן של דאבל דאבל
מקווה מאוד שינחת במיאמי

Executioner

New member
קצת מעל 6 מליון לשחקן ספסל

דטרויט בכח לא רוצים להצליח. ג'ודי מיקס?! הGM עבר על השורה הסטטיסטית של כל קלעי השלשות בליגה והוא עצר אצל ג'ודי מיקס?!

Puskas

New member
הוא יהיה שחקן חמישייה אני מאמין

אין להם SG נורמלי אז למה לא מיקס?
ובכל מקרה אני מסכים.. 19 ל-3 למיקס זה מצחיק.

Executioner

New member
בדטרויט לא צריך קלע שלשות אלא אינטיליגנציה

לא תזיק קצת חוכמת משחק לקבוצה הזו.

Cade Foster

New member
אפילו אייזאה תומאס היה מתבייש במהלך הזה

כשאתה מסתכל איך מנוהלות קבוצות כמו קליבלנד, דטרויט, ניו יורק, שיקאגו, ברוקלין ופילי אתה מתחיל להבין למה המזרח נראה כמו שהוא נראה.

עצוב להגיד את זה אבל

זה די עוזר לספרס... מצמצם דרמטית את השוק בשביל פאטי (שסבל מפציעות גם בתחילת הקריירה בפורטלנד וגם בסין) שעכשיו מתויג כשחקן עם סיכוי גבוה לפציעות... בנוסף, הסיכוי המשמעותי היחיד שהיה מקבל יותר ממה שהספרס היו מוכנים להציע (אני מניח בסביבות ה3.5-4 מיליון לעונה) הוא אם סומכים עליו כרכז פותח... עכשיו אם קבוצה לוקחת אותו היא צריכה בכל מקרה גם לקחת רכז פותח וגם לקחת רכז מחליף, לפחות עד שפאטי יחזור... זה בערך שורף את כל העונה הבאה שלו בקבוצה שהיא לא הספרס.

לי ממש עצוב על פאטי. לדעתי היה מגיע לו לקבל עכשיו את ה$$$, הוא הרוויח אותם ביושר, וכנראה שהוא יחתום על חוזה יותר קטן כתוצאה מהפציעה. לפחות בטווח הארוך זה ישתלם לו - במקום שיהיה כמו גארי ניל שהלך למילווקי ורצה להתאבד הוא יישאר בספרס ויוכל להגדיל את החשיפה שלו ואת ההופעות בפלייאוף, מה עוד שבספרס הוא היה מאושר (במיוחד זכור לפני משחק 5 בגמר שפופ עצר את האימון כדי לדבר על איזה יום מיוחד בלוח השנה של האוסטרלים האינדיגים, להם פאטי משתייך).

בסך הכל אם הם ייתנו לו חוזה 10 ל 3

אני די בטוח שהוא יצליח להתגבר על כאב הלב הנורא. בכל זאת, 10 מיליון דולר, או כמו שאתה אוהב:
Ten Million Dollars
בקול של הבל מאוסטין פאוורס

OrEl74

Well-known member
מנהל
לאנס סטפנסון סירבה להצעה של הפייסרס

44 מליון לחמש עונות...
כנראה שהוא חושב שיציעו לו יותר במקום אחר.
האמת שיש מצב שהוא באמת יקבל יותר רק חבל שהקבוצה שתעשה את זה תבכה בחמש העונות הקרובות.

Puskas

New member
זה לא ייגמר בזה

בזמנו אמרתי שאני לא חושב שהוא שווה יותר מ-10-11 אולי 12 ואז הוא יהיה אוברפייד קלות.
8.8 לעונה זה באמת טיפה מוגזם לכיוון ההפוך אבל אני מאמין שאם הפייסרס ישפרו את זה ל-50 ל-5, הוא יחתום.

fatnoam

Active member
ליונל הולינס יחליף את ג'ייסון קיד כמאמן הנטס

Puskas

New member
ליבי ליבי איתו

לאן הכניס את עצמו? קבוצה שאיבדה את ליבינגסטון וכנראה שלא תחדש חוזה לבלאטש.
קבוצה שמחויבת על 88 מ' דולר (לא כולל ליבינגסטון, אנדרסון, פירס ובלאטש!).
קבוצה שגם בשנה הבאה עדיין תהיה תקועה עם 65 מ' דולר חוזים (וזה רק שלושה שחקנים אגב..).
בשנתיים הקרובות הוא לא יוכל להוציא מהם כלום ולא יוכל גם לשפר אותם מהשוק החופשי או בטריידים (מלבד דרון כל החוזים שם הם חוזי זבל, או שחקנים לא טובים או חוזים ארוכים שאף אחד לא ירצה).
מקווה שלבעלים תהיה סבלנות לחכות איתו עד עונת 16/17.

למעלה