שירשור ידיעות חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
שירשור ידיעות חדש

מחר יפתח שוק השחקנים החופשיים שצפוי להיות מעניין מאוד ולא רק בגלל לברון...

כרמלו אנתוני יפגש השבוע עם הבולס, יוסטון ודאלאס ובכל מקרה הוא הודיע שבשבוע הבא הוא יקבל החלטה סופית לגבי עתידו.
אגב, דרק רוז לא מתכוון להיפגש עם כרמלו ולנסות לשכנע אותו להצטרף לבולס...לא מספיק שהבן אדם פצוע כבר שנתיים הוא גם מפריע?

גם פאו גאסול יקיים השבוע פגישות עם הבולס, אוקלהומה וגולדן סטייט.

הגאז הודיעו שהם ישוו כל הצעה שגורדון היוורד יקבל.

טורונטו מימשו (או יממשו) את אופציית השחקן שלהם על טיילר הנסברו.

הקאבס הציעו לקיירי ארווינג חוזה מקסימום (90 מליון לחמש עונות)

ובגזרת המאמנים
ג'ייסון קיד סיכם עם הנהלת הבאקס ויהיה המאמן של הקבוצה ויקבל גם סמכויות ניהוליות.
לפי הדיווחים הבאקס נתנו לנטס 2 בחירות דראפט בסיבוב השני כדי שיסכימו לוותר על קיד.
ראיין הולוינס הוא המועמד המוביל של הנטס לאימון הקבוצה.

rapgamer4ever

New member
תודה על העדכונים

1. מלו- האמת שאשמח לראות אותו חותם בכל אחת מהקבוצות שהזכרת- בולס, מאבס, רוקטס. הוא יוכל לתרום המון לשיקאגו וגם יהיה נחמד לראות אותו נשאר במזרח ולא מחזק עוד יותר את המערב... מצד שני גם דאלאס וגם יוסטון יהפכו לקונטנדריות אמיתיות אם הוא יגיע ובאופן כללי לקבוצות מעניינות מאוד.

2. גאסול- אשמח לראות אותו באוקלהומה או בגולדן סטייט. בשני המקרים זה יהיה במסגרת סיין אנד טרייד, השאלה היא כמה הלייקרס תוכל להתחזק השנה (במידה ולא תוכל- יש מצב לטרייד עבור חוזה נגמר וכמה פרוספקטים).

3. הג'אז נמצאים בין הפטיש לסדן- גורדון היוורד הוא בדיוק מסוג השחקנים שאתה לא יכול לתת לו כמעט מקסימום בלב שלם אבל גם אסור לך לאבד אותו ללא תמורה. אריק גורדון ורודי גיי קיבלו חוזי אוברפיי מופרכים כתוצאה מכך, גם לא חסרים מקרים הפוכים.

4. לצערה של קליבלנד קיירי הגיע פעמיים לאולסטאר (בעונה האחרונה ללא הצדקה) מה שמאפשר לו לקבל חוזה סופר-מקסימום תחת חוק דרק רוז. בכל אופן עם כמה שהמהלך היה צפוי עדיין מתנוסס מעל קיירי סימן שאלה. ג'ון וול היה במצב דומה, קיבל את חוזה המקסימום והוכיח השנה שהוא שווה את זה, מקווה לראות גם את קיירי מצליח לתרגם את היכולת האישית שלו לנצחונות.

5. לא ברור לי מה ההתלהבות מקיד בתור מאמן שהוא שווה בחירות דראפט. בכל אופן עסקה יפה של ברוקלין.
ליונל הולינס (ראיין הולינס הוא סנטר בקליפרס) לדעתי מאמן טוב, אני מופתע שהוא נשאר מחוסר עבודה שנה שלמה.

ג'ייסון קיד וניסיון הפוטש שכשל בנטס

ווג' מדווח: ג'ייסון קיד ניסה לחתור תחת בילי קינג. לאחר שראה איך סטיב קר ודרק פישר מקבלים משכורות כפולה משלו הוא החליט שהוא רוצה להיות גם נשיא אופרציות הכדורסל של הנטס - כלומר אפקטיבית להיות מעל בילי קינג ולהיות עם ה"מילה האחרונה" בנטס. הרוסים לא קיבלו את זה בחן בכלל - ובמקום זה החליטו להיפטר מקיד.

במקביל, כיוון שמסתבר שלהיות מנהל כשלוני זה תנאי מקדים לניהול הבאקס, אחד מהבעלים של הבאקס שהיה "בקשרים עסקיים ואישיים עם קיד" דחף חזק מאוד לכך שקיד יהיה באותה משרה בבאקס, ולאחר הביקורת הציבורית הדיבור קטן למשרת אימון. כל זאת, תוך כדי שלא אומרים מילה למאמן הנוכחי לארי דרו (שוב, דיווח של ווג' בטוויטר).

אירוניית קארמה משעשעת: אחרי שיצא מההוקס ב2010, מייק וודסון לא דיבר עם אותו לארי דרו שהחליף אותו - לאחר שהיה עוזר המאמן שלו. וודסון האמין שלארי דרו דיבר עם ההנהלה ואמר להם שיישם דברים שמייק וודסון לא יישם, ושהוא יוכל להוביל את הפרנצ'ייז קדימה - ווודסון חשד שהוא עשה את זה כשוודסון עדיין היה המאמן בפועל.

עדיין מהלך מלוכלך (כרגיל כבר) של קיד, שלא ברור איך למרות שהוא הוכיח שאין לו אופי והוא לא בנאדם (מזיוף המיגרנה ב2008 כשרצה לברוח מהנטס, דרך הנהיגה בשכרות שגרמה לו להפסיד את שני המשחקים הראשונים של העונה עקב השעיה, העובדה שהוא גבר מכה והכה את אשתו, כל המהלך המלוכלך הזה ועוד...) ממשיך למצוא עבודה בליגה.

הנטס זכו בשתי בחירות דראפט

במקום לפטר את קיד ולשלם לו פיצוי פיטורין וגם בהזדמנות להחתים מאמן רציני במקומו.

Anfield

New member
שאלה תיאורטית לדעתכם

אוקלהומה הנוכחית מינוס קארון באטלר פלוס פאו גאסול, עזבו לרגע את הסיכויים שזה יקרה, האם זאת קבוצה ששווה אליפות? כן/לא.

אוקלהומה הייתה הקבוצה ה2-3 הכי טובה בליגה

העונה. הייתי אומר שנייה הכי טובה בגלל הדרך שס"א פירקו את מיאמי אבל קשה להתחייב. בכל מקרה, כבר עכשיו היא קבוצה שיכולה לקחת אליפות בסיטואציות מסויימות, בעיקר עם מאמן אחר.

אם תוסיף את גאסול במקום באטלר המעמד של אוקלהומה בתור הקבוצה השנייה הכי חזקה בליגה ייתחזק עוד יותר אבל לא הייתי אומר שזה מספיק בשביל שיהיו המועמדת הבכירה. אני חושב שגם עם פאו, .OKC היו מפסידים בגמר המערב, אולי ב7 משחקים.

*כמובן ששנה הבאה ייתכנו שינויים. התחזקות של מיאמי, מעבר של מלו או לאב ועוד כל מיני התפתחויות שעלולות לשנות את המצב

FrecCo

Active member

מאמין שהיינו רואים סדרה צמודה מאוד אם OKC היו מגיעים לגמר נגד מיאמי. חסר לאוק עוד ממש מעט כדי להיות קבוצת אליפות. אולי מאמן חדש, אולי עוד רול פלייר או שניים עם תרומה התקפית. לא יודע איזה טריידים עוד מתבשלים לנו אבל בתחושה שלי זו השנה של OKC. (מכין את הקרקע לפוסט "אמרתי לכם" שנה הבאה)

rapgamer4ever

New member
חוץ ממצ'אפ טוב מול הספארס

אני לא חושב שהם ברמה של אלופה בינתיים. יכולתי לראות יותר בקלות את אוקלהומה מפסידה לקליפרס מאשר לוקחת אליפות.

אבל אתה מסכים שהם הקבוצה השנייה או

השלישית הכי טובה בליגה? אי אפשר שלא לקרוא לקבוצה כזאת מועמדת לאליפות. להתחיל להיכנס למושגים כמו רמה של אלופה או קונטנדרית בכירה או לא ידוע מה זה בעייתי כי לכל אחד יש סמנטיקה שונים לדברים האלה. מסכים שהם לא היו ברמה של ס"א בעונה החולפת, אבל אף אחד לא היה.

rapgamer4ever

New member
אני לא אומר שטעות לקרוא להם ככה אבל לדעתי

זה לא משקף.
אני חושב שהם היו הקבוצה השלישית הכי טובה בליגה שיותר קרובה למקום הרביעי מאשר למקום השני. אני חושב שהם לא היו ברמה של סאן אנטוניו וגם אם היו מקבלים כרטיס חינם לגמר הם היו מפסידים למיאמי.
הנקודה שלי היא שגם אם אפשר לומר על אוקלהומה "השנייה או השלישית הכי טובה בליגה" היא לא כזאת קרובה לאליפות.

FrecCo

Active member
יכולת לראות את זה קורה, אבל זה לא קרה

העובדה היא שהם ניצחו 4-2 את הקליפרס, קבוצה עם הרבה יותר שחקנים נוצצים ועומק ושחקני רוטציה איכותיים ומאמן מעוטר, הנחילו שני הפסדים מוחצים לספרס (מה שמיאמי אפילו לא הייתה קרובה באף שלב באף משחק) והיו יכולים בקלות לנצח גם את משחק 6 ולכפות משחק 7.
במהלך העונה הם הוכיחו שהם יכולים להביס גם את מיאמי. אז מי בדיוק אמור לעצור אותם?

יש להם את הבסיס הכי חזק בליגה. ראס וKD שניהם טופ 5 בליגה ויתכן מאוד שגם טופ 3 ואיבקה הוכיח שהוא מגן הטבעת הכי טוב בליגה ושהוא גם שווה 15-20 נק' בהתקפה. לכן כמו שאמרתי- תוסיף לרג'י ואדאמס עוד רול פלייר או שניים או תביא מאמן עם קבלת החלטות קצת יותר טובה בזמן אמת והם לגמרי פייבוריטים לאליפות, בעיניי

FrecCo

Active member
ואגב, גם אני אמרתי לא מזמן

שאם אוקלהומה תגיע לגמר היא שוב תפסיד למיאמי כי הם מצ'אפ לא טוב.
אבל בתכלס אנחנו שבויים בקונספציות מן העבר. חשבנו גם שאוקלהומה תנצח את ספרס 4-2 בבקדור סוויפ כי ראינו את זה קורה. אבל קבוצות עוברות אבולוציה ולא נשארות במקום. סן אנטוניו הוכיחו שהם הרבה יותר טובים מ2012, מיאמי הוכיחו שהם הרבה פחות טובים משנה שעברה וOKC בעייני יוכיחו השנה שגם הם עשו את הקפיצה שלהם מהשנתיים האחרונות. לוקח זמן לבנות קבוצה לאליפות...

rapgamer4ever

New member
אההה... אז רק רגע אחד שאני אבין

עובדה שמה שקרה זה שאוקלהומה ניצחו 4-2 את הקליפרס אבל פחות עובדה שהם הפסידו 4-2 לספארס? בוא תסביר לי איפה ההבדלים ואחר כך גם תאמר לי מה ההבדל בין העובדה שאוקלהומה הייתה קרובה לכפות משחק 7 לעובדה שהקליפרס היו קרובים לכפות משחק 7. יותר מזה- כמעט כל המשחקים בסדרה של אוקלהומה-קליפרס היו יכולים ללכת לכל צד לעומת ספארס-ת'אנדרס שלזהכירך כל המשחקים אצל הספארס נגמרו בתבוסות (שיהיה קצת חומר למחשבה לגבי משחקי 7 שלא התרחשו).

"במהלך העונה הם הוכיחו שהם יכולים להביס גם את מיאמי"... בתור אוהד ספארס אתה מאמין במשפט הזה? בעונה הרגילה הם הביסו את מיאמי פעם אחת בלי ווסטברוק (אז מה זה מוכיח בדיוק?) והובסו פעם אחת עם ווסטברוק. אתה מוזמן להסיק איזה מסקנות שאתה רוצה מהנתון הזה. אגב אוקלהומה גם עשתה 4-0 מול הספארס בעונה הרגילה...

ממה שראיתי אוקלהומה היא קבוצה ברמה של הקליפרס וניצחה סדרה שהייתה יכולה ללכת לשני הצדדים. מול הספארס לעומת זאת הם אמנם נהנים ממצ'אפ טוב אבל בשורה התחתונה סאן אנטוניו ניצחו כל משחק שהיו צריכים לנצח.
גם לגבי מפגש מול מיאמי אני מאוד לא אופטימי, אם משחקי עבר זה מה שמשכנע אותך תתפלא לגלות שהת'אנדרס ניצחו 2 מ-9 המשחקים האחרונים שלהם מול מיאמי.

FrecCo

Active member
הכל נכון

לסובב את נק' המבט לא משנה את זה שOKC היו יכולים בקלות לעשות את זה העונה. כמעט כל משחק בסדרה נגד הקליפרס היה יכול ללכת לכל צד, נכון. גם קליפרס הם קבוצה מעולה ועל הנייר אמורים להיות הרבה יותר טובים מOKC, לפחות בעיניי (אם תשווה את כל 8-10 השחקנים שהיו ברוטציית פלייאוף של כל קבוצה).

את הספרס OKC הוכיחו שהם יכולים לנצח וגם להביס. הם הקשו עליהם הרבה יותר מאשר מיאמי (כמו שחזיתי שיהיה). ואתה בעצמך אמרת שהם מצ'אפ טוב מול הספרס. ואם נדבר תכלס יש רק שתי קבוצות שאיימו ברצינות על OKC בעונה האחרונה (ועזוב שניה את משחק 7 נגד ממפיס, גם ספרס עשו משחק 7 נגד דאלאס ואנחנו עדיין יודעים שמשחק 7 לא משקף את יחסי הכוחות האמיתיים).

מול מיאמי לא ראינו משחק פלייאוף, אבל כן ראיתי את OKC משחקת בפלייאוף וגם את מיאמי והרגשתי שOKC הרבה יותר טובים. אם אני מושפע מההופעה של מיאמי בגמר נגד קבוצה ששלטה בהם? אולי. אבל אני חושב שכולם שמו לב שווייד ובוש נראים פחות טוב ורוב הסגל של מיאמי כבר זקן מדי ועבר את זמנו ככה שאם מיאמי לא תעשה שינויים גדולים הם במגמת ירידה בעוד שOKC נהיים טובים יותר כל שנה .

rapgamer4ever

New member
אני חוזר על עצמי די הרבה פעמים

לדעתך OKC היו יכולים בקלות לעשות את זה, לדעתי לא. לדעתי היו להם השנה חסרונות בלתי ניתנים לגישור ביחס ליריבות.
אני גם לא מסכים איתך שרק שתי קבוצות סיכנו ברצינות את אוקלהומה... לדעתי הסכנה של הקליפרס הייתה ממשית ומתוך 10 סדרות 3 או 4 היו הולכות לצד של הקליפרס.

אני לא הרגשתי שאוקלהומה יותר טובים ממיאמי... להפך. לדעתי הספארס באמת הגיעו לשיא בלתי ניתן לשחזור במשחקים 3-5 וזה הקטין מאוד את מיאמי... עדיין זו אותה מיאמי שדרסה את המזרח ועשתה שני משחקים מאוד צמודים בטקסס.

גם עם המשפט האחרון שלך אני לא מסכים. אני גם לא רואה איפה OKC נהיים טובים יותר כל שנה. הם מאבדים שחקני רוטציה בלי סוף והמשלימים שעוד היו להם הולכים ונחלשים. קוליסון, פרקינס וספולושה הפכו מרול פליירס ללא רלוונטיים, הארדן שהוחלף במרטין הוחלף בכלום וההתקדמות היפה של רג'י ג'קסון עדיין לא מחפה על השאר.
דרק פישר קיבל 30 דקות במשחק, אני חושב שזה אומר הכל. אני מאוד מקווה ש-OKC תהיה טובה יותר בשנה הבאה, אחרת הם יכולים להשיג שלום ל-KD. בינתיים מהקבוצה המצוינת ב-2012 אוקלהומה מאבדת שחקנים חשובים כל שנה ומנסה לפתור את הבעיה עם כל מיני פלסטרים מצחיקים כמו באטלר ופישר.

מסכים בקשר להידרדרות הצוות המסייע, אבל במקביל

יש שיפור של דוראנט, ווסטברוק והכי משמעותי איבאקה שמשחקן די בינוני ב2012 הפך בעונה האחרונה לאחד השומרים הטובים בליגה ולקלעי מיד ריינג' נהדר (כשהוא פנוי :p).

אוקלהומה כקבוצה ב2014 יותר טובה מ2012. הארדן ב2012 לא היה כזה מדהים כמו שלפעמים עושים ממנו ולא סתם לא ציפו שהוא יוכל לסחוב את יוסטון לפלייאוף בעונה הראשונה שלו שם.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שווסטברוק השתפר

הוא היה מצוין בפלייאוף האחרון אבל אם נסתכל על היכולת שלו מאז 2012 אני לא מזהה שום שיפור עקבי.
קצת הפוך ממקרה דוראנט שללא ספק השתפר מאז 2012 אבל הפלייאוף הענק שעשה בזמנו קצת מטשטש את ההבדלים.

איבאקה גם כן התקדם מאוד, אני מסכים. הארדן ב-2012 כבר היה שחקן מצוין שזכה ב-MIP וגם התאמץ בהגנה הרבה יותר מאשר היום. אמנם לא ציפו שהוא יצליח לסחוב את יוסטון לפלייאוף אבל עובדה שהוא כן קיבל חוזה מקסימום על סמך היכולות והאפסייד שלו.

לדעתי הרביעייה המובילה ב-2012 דומה לזו של 2014 כי הארדן טוב בהרבה מג'קסון. אפילו אם אני מסכים שהרביעייה ב-2014 מעט עדיפה פשוט אין לקבוצה הזאת עם מי לשחק. בזמנו ספולושה היה לוקדאון דפנדר שקולע פה ושם זריקות פנויות, היום בלתי אפשרי לשתף אותו. פרקינס וקוליסון היו אשכרה גבוהים שתרמו למשחק! היום אין להם מקום ברוטציה בריאה של קונטנדרית.
גם בזמנו הצוות המסייע מסביב לרביעייה היה בינוני ומטה, היום הוא פשוט קטסטרופה. לדעתי אוקלהומה 2014 יותר מוגבלת התקפית, יש לה משהו כמו 3 שחקנים שמסוגלים לכדרר. בהגנה היא עדיפה על הגרסה מ-2012.

rapgamer4ever

New member
הייתי אומר שלא

היא הקבוצה עם הסיכוי השני בטיבו לצאת מהמערב (לפחות עד שנראה איפה מלו חותם) אבל המצ'אפ הרע שלה מול מיאמי עדיין בעוכריה.
גם לא כדאי לשכוח את הקליפרס, לדעתי הפוטנציאל שלהם גבוה משל הת'אנדרס והם תלויים בהמשך ההתפתחות של דיאנדרה.
בכל אופן הת'אנדרס צריכים לבצע קפיצת מדרגה של ממש כדי להתמודד מול מיאמי (ואני יוצא מנקודת הנחה שההיט יעבו את הספסל), לדעתי גאסול זה לא מספיק כשאין לך ספסל.
מצד שני גם להגיע כאנדרדוג של 60-40 זה לא רע.

בוא נאמר שאם השנה אליפות של אוקלהומה הייתה מאוד מאוד מפתיעה אותי, יחד עם גאסול אני יכול לראות את זה קורה (אבל עדיין לא ההימור שלי).

אוק' הנוכחית מינוס פרקינס פלוס גורטאט =

לפחות גמר.

עדיין לא יהיה ספסל או מאמן... אבל זאת תהיה חמישייה מפלצתית מארץ המפלצות.

למעלה