שירשור חדש...

מראה ספורטיבי!!

אבל לא של "גדולות", אלא בנות ספורטיביות, עם לבוש ספורטיבי!! (אבריל לווין בקליפ I'm With U - כשהיא במסיבה הזו... על לבוש כזה אני מדבר)

yofi tofi

New member
התחת אצל בנים..

שמובלט בזכות מכנסיים צמודים זה הדבר כמעט הכי הכי אצל בנים איך לא הזכרתן את זה?!!??!

sk8er dude

New member
אני

אוהב שלובשות באגיס (רחב) וחולצה צמודה .... ופאנקיסטיות\פריקיות

../images/Emo29.gif אז ככה.

דברים קטנים? ראסטות, באגיז, כאלה סטייל. הייתה תקופה, כשהחברה של הסמוראי עוד היתה חברה שלו, שהיא הייתה הולכת עם קוקו יפני, כמו הסמוראי. מדליק בטירוף. כשבחורה תופסת/מלטפת/ צובטת לו את התחת. כשבחורה מלקקת אצבע. ויש עוד.

Letia

New member
יש כמה

גם עצל בנות וגם עצל בנים אני אוהבת גב....זה מין חולשה שלי אני רואה בן או בת בגופיה (לא חולצה אבל) והצורה שבה הכתפיים וכמה שרירים בגב נראים פשוט משגעים אותי. ועצל בנות יש לי חולשה לבטן ...כשהוא לא שרירי כזה אלה יש פס כזה באמצע. מישהו ראה פרסומת של רנואר?..אז יש שם את בר רפאלי ועוד בחורה בלונדינית ...אז בתמונה שלהן לבר רפאלי יש בטן שאני מדברת עליה...והיא גם לובשת מכנס צבאי יפה כזה ...ואוייי ועצל בנים המקום הזה קצת מתחת לבטן ...אני לא יודעת איך להסביר אבל יש שם שתי עצמות כאלה ומהם שתי פסים שהולכים ומתקרבים ...מישהו הבין אותי? נו טוב לא נורא אהה ויש עוד מקום מאוד נחמד עצל בנים...אבל לא עצל כולם זה יפה...אבל הצוואר ...במיוחד מאחורה ומצד ...צוואר שפשוט דורש היקי.. אני היחידה בפיגור כזה?

gothic chic

New member
../images/Emo3.gif

לא את לא היחידה...... אני לא יודעת למה אבל גם לי יש חולשה לגב(אצל בנים כמובן) אני אוהבת מכנס צמוד אצל הבנים כשרואים את הישבן. אני גם אוהבת כשמסתכלים עליי במבט איך להסביר.........כאילו הוא עומד לחנוק אותי אבל בצורה טובה..... כן אני יודעת שאני משוגעת על כול הראש אתם לא צריכים להגיד לי

oRiddle

New member
וואו יש המון

בנות שהולכות עם באגיז וחולצות צמודות (גוון סטפאני סטייל), 'עיני חתול' ז"א עיניים מלוכסנות קצת. ריח מהשיער של בת זה דבר שיכול לשגע אותי, וגם בנות שיודעות לזוז זה דבר מטריף

CLOSE TO DEATH

New member
אממ....

שהן מזיזות את השיער בעדינות עם היד והקטע עם השרוולים הארוכים וגם פאנקמטליסטיות

Hypnotize

New member
עכשיו תורי..

בנים שעונדים שעון על היד.. עושה לי את זה ואין לי מושג למה. בנים שיודעים איך לזוז למוזיקה האהובה עלי.. ולא סתם לזוז, לרקוד crip walk כמו שצריך. הוא אפילו לא צריך להראות טוב בשביל זה.. אם יש לו את התזוזה הנכונה, אני נמסה..

מה שעושה לי את זה

כשהן באות לשיעור עם חוטיני אבל חוטיני חוטיני קטן כזה... זה פשוט עושה לי את זה וזה כזה יפה כשהן מרימות את זה למעלה למעלה...

MMM007

New member
הכי מדליק

זה בן עם שרירים בבטן... חולה על זה... וגם מכנס קצת נמוך כזה שרואים תחת סקסי... גררררר... ואצל בנות- גופיות קטנות כאלה, הצורה שזה יושב על הגוף פשוט מדליקה אותי(כן, אני דו)

liran b

New member
הסטיות שלי...........

אני אוהב קודם כל בנות שעושת קוקו כזה זנב סוס ? ויש להן שיער חלק או מתולתל כזה.. אני אוהב בנות שעושת עגיל בפופיק..אבל רק אם יש להן בטן סקסית.. :) מה עוד? זהו..

Swordfish

New member
אצל בנות...

אני אוהב כמה דברים: - כשרואים את הפס של החוטיני מהצד כזה מחוץ למכנס... - כשבת שוכבת על הבטן - כשבחורה זורקת אליך מבטים וחיוכים כאלו - אני אוהב בנות עם שיער מטולטל כזה אבל טבעי (מעין ג'יפה אבל מסודרת) - כשבחורה מלקקת לך את האצבע - כשרואים לבחורה את החריץ והיא עם חוטיני - כשבחורה בלי חזייה, בכלל.. ו... זהו..

Foxy Toxic

New member
אהה אצלי... ../images/Emo9.gif

יש לי כמה דברים שאני מת עליהם אצל בנים :)
שרירים בבטן
חזה שרירי
רגליים שריריות
אני אוהב בנים רחבים
כאילו ממש לא שמנים.. שריריים ורחבים

spf

New member
ממ..שלי...../images/Emo13.gif

אצל בנים....כמובן (או שלא?:) שיער ארוך וחלק... ושהם רזייםם רזים אבל ממש רזים זה הכי יפה

notorious KIM

New member
. . .

כשהוא עם בוקסר וג'ינס נמוך, הגומי של הבוקסר מציץ מלמעלה.. הוא שחום ויש לו ריבועים שמזכירים קוביות שוקולד השיער קצת פרוע ורטוב .. הוא מזיע בפנים מרים את החולצה כדי לנגב את הפנים והריבועים מתגלים.. כשיש לו לסת קצת מרובעת ובולטת, הריח הגברי שנוטף ממנו תמיד העיצוב של הפאות עגיל חישוק קטנטן מעץ איך שהוא תופס ומושך את השיער השחור הקצר והפרוע כלפי מעלה כשהוא חושב למשל או סתם בודק משהו בפלאפון. כשהוא תופס אותך מגלגל אחורה על הגב ומנשק ברכות בצוואר תגיד לי ילד.. זה נשמע לך מוכר?

למעלה