אם אתה לא אוהב את זה, תסתפר מה יש לך!?
P PurpleSky New member 18/4/03 #7 אני ממש אוהבת כשלבנים יש שיער ארוך... לא יודעת למה... פשוט מדהים לדעתי...
ה ה פנתר New member 18/4/03 #8 לי מה שעושה את זה שהבחורה בלי חזייה ולובשת חולצה דקה כזאת מיתנופפת כי החולצה קצת גדולה עליה והפטמות...איי
לי מה שעושה את זה שהבחורה בלי חזייה ולובשת חולצה דקה כזאת מיתנופפת כי החולצה קצת גדולה עליה והפטמות...איי
S Samy A New member 18/4/03 #9 המממ אני אוהב כשבת אוכלת סנביץ' עם חומוס וזה כזה נמרח לה על כל הפנים ואז כל הפנים שלה מלאות בחומוס כזה או כשבת משחקת שחמט ומנצחת זה אחד השווים
המממ אני אוהב כשבת אוכלת סנביץ' עם חומוס וזה כזה נמרח לה על כל הפנים ואז כל הפנים שלה מלאות בחומוס כזה או כשבת משחקת שחמט ומנצחת זה אחד השווים
E EmGee New member 18/4/03 #10 אני אוהב כשבת מזריקה קוק פרסי או לפעמים גם סתם עם כשהן מכניסות אל.אס.די לתוך המילקי, ככה גם יותר קל להחדיר להן...
אני אוהב כשבת מזריקה קוק פרסי או לפעמים גם סתם עם כשהן מכניסות אל.אס.די לתוך המילקי, ככה גם יותר קל להחדיר להן...
D dark side of the niv New member 19/4/03 #12 או קיי...../images/Emo13.gif כשהבנות הולכות עם מכנסיים צמודים לכוס זה מדהים... כשרואים שזה צמוד כמה שיותר צמוד יותר טוב
או קיי...../images/Emo13.gif כשהבנות הולכות עם מכנסיים צמודים לכוס זה מדהים... כשרואים שזה צמוד כמה שיותר צמוד יותר טוב
ה המתייפח New member 19/4/03 #14 כש......... משהי עם שפתיים ממש שוות שותה משהו חם או לוקחת ביס מסנדוויץ'
M MidNight Flame New member 19/4/03 #16 אויי ענק! קבלו את הסטיות שלי! מבחינת עשיה? בנות שיוזמות מדליקות אותי לאללה! אפילו סתם נשיקונת - זה הפאק בלהיות אקטיבי מאוד. מבחינה חיצונית - צורה מסויימת של קוקו בשיער, עיניים אפורות, צמרמורת (והשפעותיה על החזה הנשי אחחחחחחחחחחחחח!!! ) ואיי דווקא עכשיו לא עולה לי עוד... נו טוב, נשלח
אויי ענק! קבלו את הסטיות שלי! מבחינת עשיה? בנות שיוזמות מדליקות אותי לאללה! אפילו סתם נשיקונת - זה הפאק בלהיות אקטיבי מאוד. מבחינה חיצונית - צורה מסויימת של קוקו בשיער, עיניים אפורות, צמרמורת (והשפעותיה על החזה הנשי אחחחחחחחחחחחחח!!! ) ואיי דווקא עכשיו לא עולה לי עוד... נו טוב, נשלח
מ מקוטיאל New member 19/4/03 #17 אני נטרף כשילדה לובשת מכנסיים מאד צמודים, רצוי ללא תחתונים, וכל הטקסטורה של הווג'י שלה משתרטט מבעד למכנסיים. אוי, זה מטריף!!!
אני נטרף כשילדה לובשת מכנסיים מאד צמודים, רצוי ללא תחתונים, וכל הטקסטורה של הווג'י שלה משתרטט מבעד למכנסיים. אוי, זה מטריף!!!