שירשור חדש...

Angelred

New member
....

אני הכי אוהבת בנים שלובשים בגדים שחורים זה נורא עושה לי את זה. זה כזה מיסתורי ואפל אני נורא אוהבת את זה שירן

כנראה

אז כנראה שאני מתאים לך...

אני הולכת עם השרוולים ככה....

מה שעושה לי את זה.... חולצות לבנות (לא יודעת למה, זה תמיד נראה לי יפה כל כך) חצ'קונים (כן כן, חצ'קון קטן פה ועוד אחד קטן שם עושה לי את זה, שונאת שאין חצ'קונים בכלל) ויש בנים שלפני שהם צוחקים הם עושים מן "האה" כזה.. מכירים? אני אוהבת את זה! לא יודעת עכשיו מה עוד.....

ני3ו3ות

New member
אני אוהבת../images/Emo47.gif

אני אוהבת אנשים שיודעים לפרגן, אנשים שיודעים שלא יפגעו במישהו בכוונה. גם בנים וגם בנות. אנשים שיודעים מה מתאים להם, ומתלבשים בהתאם. אנשים עם חוש הומור. ואנשים שמתאימים ת'עצמם למקום, ולחברה.

SMOLANIT1

New member
ממממ...../images/Emo26.gif

אצל בנים: שיער ארוך.... זה ממש עושה לי את זה.. (בעיקר אם הם מרשים לי לשחק להם בשיער) אצל בנות: המממ... חיוכים :) וזה קצת סוטה אבל אני אוהבת אותן רזות וקטנות (גם בגיל...)

מוקוש

New member
תורי!

ציניות, דפנטלי ציניות. מממ... חיוך מקסים כזה. באגיז. ובוקסרים (לא הכלב, התחתונים). זהו.

The Cat Woman

New member
אני אוהבת בנים! נקודה!../images/Emo9.gif

אני אוהבת בנים שיש להם חיוך יפה, עיניים שאומרות הכל. אני אוהבת בנים רומנטיים (וגם בנים שיודעים לעשות מסאג'- נדבר על זה בהזדמנות אחרת...). אני אוהבת בנים שהשיער שלהם מחומצן או שיש בו גוונים כאלה. אני אוהבת בנים שהתחת שלהם בולט מהמכנסיים והוא יפה כזה. אני אוהבת בנים שהם ענבר (די איזה חנפנית! טוב, נו אז לא היה לי מה לרשום!).
וואלה, יצא לי מן חמשיר טיפשי ביותר...

אה! ויש עוד!

גב! גב בגופייה לבנה מהפשוטות-פשוטות האלה.. חלום!!! אבל תלוי איזה גב.. גם שפתיים עסיסיות כאלה.. מהדורשות! כשמלטפים אותי מהאוזן לסנטר, בדרך עוברים על השפתיים, ולצוואר בכלל אני אוהבת ליטופים.. אממ.. אני בטוחה שיש עוד המון אבל כלום לא עולה לי לראש כרגע..

למעלה