שירשור חדש...

Vilia©

New member
אין דבר שיותר עושה לי את זה...

מחצי חיוך ממזרי כזה (של גברים כמובן!), רסטות גם... וכשגבר מעביר את היד בשיער כדי להזיז אותו מהפנים...גררררר אצל נשים אני אוהבת כשהן מוציאות לשון..זה חמודי
טלי -מד"איסטית לשרותכם-

guitar lan

New member
שירשור חדש...

שכל אחד או אחת יכתוב איזה דבר שבת עושה, מושך אותו. אבל אני לא מדבר על תכונה, אני מדבר על דברים קטנים כאלה. לדוגמא, אצלי זה שבנות הולכות עם חולצה ארוכה שהשרוולים אחרי הידיים, וזה נופל כזה... ההודעה לבנים ולבנות פשוט לא היה לי כח לכתוב אחרי כל פעם גם לזה וגם לזה.

kundason2003

New member
אוו שירשור מעולה!

שימו לב! אני הכי אוהב כשבנות הולכות עם מכנס נמוך, ובלי תחתונים... כן כן, אני יודע שזה נדיר, אבל ראיתי פעם מישי בבצפר עושה את זה, וזה היה פשוט ענק... איך ידעתי שהיא בלי תחתונים? היא ישבה על המדרגות, ואני באמתי מלמעלה. ולא היו תחתונים... WOW!!! ובקשר לבנים... אני אוהב כשבנים מחליפים חולצה בשיעור ספורט, עם כל השרירים שלהם... גם WOW!!! סחתיש!

Shlomi@Dotkof

New member
דברים קטנים ממש אבל...

חולה עליהן כשהן : מסמיקות אחרי שמחמיאים להן מתלהבות ממש ממש מדברים קטנים קטנים מחייכות חיוך מקסים...

Kite Cat

New member
אוו, גם אני אוהבת ש...

החולצה ארוכה יותר מהידיים. אני גם אוהבת בנים שיש להם עגיל בגבה (פריקים כאלו..), גם בנים שאוהבים להשתגע לפעמים ולהיות ספונטניים.
אני מקווה שלזה התכוונת...

אממממממם...

רסטות ותלתליפות בהחלט עושה לי את זה ...!! גם בבנים וגם בבנות!!!

גם אני גם אני:)

יש לי חבר עם טלטליפה ג'ינג'ית וזה ממש מדהים עליו הייתי מת לשיער כמו שלו אבל חופש גדול התחלתי להאריך שיער.... וגם זה יצא יפה...בעיניי:)

ממממאאאגגגננניייבבב!!!

בהצלחה עם השיער.... שיגדל להיות מגדניב וכמה שיותר ליפתי!!

למעלה