שירשור חדשים

את לא ממש חדשה נכון?

בכל מקרה ברוכה הבאה, יש כאן הרבה קוויין בזמן האחרון, גרימבל ישמח

Paranoid Y

New member
שלום לכולם!! ../images/Emo24.gif

שלום!! אני חדש כאן, אני בן 19, עוד מעט 20, ולפעמים אני אוהב לשמוע מוזיקה!! אני אוהב הרבה סוגים של מוזיקה, ואני חושב שג'ימי הנדריקס מנגן מצויין בגיטרה, אדם טוב בהחלט הוא היה, חבל שהו התאבד.. ולפעמים שיש לי מצב רוח, אני גם אוהב לשמוע כמה שירים של ניל יאנג!! וגם ודגג אני אוהב, האיש ענק!! חוץ ממוזיקה, אני גם אוהב לצייר, פעם גם נהגתי לצייר באופן סדיר, אבל היום בגלל שרבתי עם אח שלי, אני מצייר פחות, אפילו פעם ציירתי את בון ג'ובי!! ובעיקר אני לא יודע מה אני עושה ער בשעה כזאת... והכי חשוב, אני אוהב את כולכם

Nir of GondoliN

New member
הוא לא התאבד רחמנא לצלן

הוא איבד את עצמו למוות או יותר נכון השתכר מאוד, הקיא ונחנק מהקיא של עצמו.

ThePiper

New member
רוג'ר!! אני אשבור לך גיטרה על הראש!

הנה הסבר קטן על ואן דר גראאף ג'נרטור (ודגג). להקת פרוג בריטית שנוסדה בשנת 1967 במנצ'סטר, לא איש! להקה! ופיטר האמיל הוא לא המתנקש ששלחו כדי להרוג אותם הוא הסולן/גיטריסט של הלהקה. עכשיו מובן?

Paranoid Y

New member
כן!! בבקשה !!!

תשברי!! תשברי גיטרות!! אולי זה שיגרום לי לאבד הקרה, ואולי לישון קצת אחרי 40 שעות שאני ער!!!!!!!!!
בעעעעעעעעעעעעעע

שלום לכולם!

אתם בטח זוכרים אותי, אני יוסי! הגעתי ללמסקה שאבריל דפוקה, אז התחלתי לשמוע קווין.

Rubycon

New member
!

איזה שיר חזק! אחד החזקים ביותר של כוורת. NP: King Crimson - Larks' Tongue in Aspic.

shany5

New member
היי לכולם*********

היי אני חדשה כאן וכמו שראיתי זה פורום איכותי
(כל עוד מדברים על ניל יאנג ןפינק פלויד וכו) סתם. אז זהו היי לכולם!! שני.

rafik1231

New member
שלום לכולם

אני אביב ואני חדש בפורום, הוא נראה לי אחלה אז באתי..... אני אוהב לשמוע רוק ישן: (כיאה לפורום זה) כמו קווין (ענקיים, איזה קול יש לפרדי), ביטלס, דורז,נירבנה רדיוהד וכו. חוץ מזה אני גם חובב ג'אז אבל זה לפורום אחר...מקווה שנהנה יחד

lady blues

New member
היי...

גם אני חדשה פה... אחלה פורום יש לכם פה... אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שממש כיף לקרוא בפורום הזה... תמשיכו כך!

למעלה