שירשור חדשים

בקשר לרוק של היום..

אתה כנראה לא מכיר את הלהקות הנכונות. כל הלהקות במיינסטרים (למעט 1, 2 נקודות למי שיודע מי היא) הם להקות פופ כבד.. אבל יש הרבה להקות באופסטרים, ובעיקר להקות פרוגרסיב, שחיות, מוציאות מוזיקה טובה ובועטות גם היום!

CaerBannog

New member
רדיוהד...

וחוצמזה זה לא בעיקר להקות פרוגרסיב, אתה פשוט אוהב ומכיר בכעיקר להקות פרוגרסיב, אתה שוב עושה מהדעה שלך עובדה.

לפי דעתי..

דווקא חשבתי על דרים דווקא. תשקיב, זה פורום, כל האנשים שכותבים פה כותבים על פי מה שהם מבינים ואומרים דעתם. באמת, אין צורך להוסיף "לדעתי" בתחילת כל הודעה.. אם יש עוד להקות שאני לא מכיר, לאו דווקא פרוג, שפעילות היום, ומוציאות רוק "טוב" בבקשה, תכתוב לי אותם

country joe

New member
נו באמת

"אם יש עוד להקות שאני לא מכיר, לאו דווקא פרוג, שפעילות היום, ומוציאות רוק "טוב" בבקשה, תכתוב לי אותם " עשה לי טובה... יש אלפים על אלפים של להקות מעולות שפועלות היום... זה ממש טיפשי לכתוב מה שכתבת.

נכון,

זה למה מאז ההודעה הזו, מצאתי את האי סי קיו שלו, דיברתי איתו במשך שעה וחצי על הלהקות האלה, הוא שלח לי דגימות. ואהבתי.. הרי זה מטרת הפורום.. לגלות דברים חדשים. לא? NP - Flower kings - big puzzle (live)

מטרת הפורום יקירי

היא לגלות דברים ישנים, קצת מוזר אבל נכון. אגב אפילו אני לא חושב שאין דברים חדשים טובים ואפילו מעולים, אני אפילו פוסל את האפשרות שעושים היום דברים יותר טובים משעשו פעם, אני לא בטוח שזה עדיין מרגש אותי זה הכל. NP- Led Zepplin- Rock & Roll

מטרת הפורום

לגלות דברים.. פה אני מגלה דברים ישנים טובים בפורום פרוג דברים חדשים טובים. לכן לא הכרתי דברים חדשים טובים, שהם לא פרוג. בכל מקרה, זה ממש ממש אוף.. אז בואו נסיים את זה פה. NP - Genesis - the fountain of salmacis ועוד משהו.. פורום סיקסטיז נהיה אגדות רוק 2?! כולם שם!

אם אתה רוצה לסיים...

ובקשר לפורום סיקסטיס, קודם כל אני מקווה שכולם באמת יגיעו לשם בנתיים זה אני והליידי שהינו שם עוד לפני שהגענו לכאן, נוש שבא לפעמים והפייפרית והלסי שהצטרפו לאחרונה, אני הייתי שמח אם כולם היו באים לשם אז אולי כל מיני מצטרפים חדשים לא היו מרגשים שהם מדברים לעצמם ומתיאשים

קיר קמט

New member
אני הייתי שם בתחילת הדרך. ממש ממש

בתחילת הדרך. ואז נעלמתי. כמו שהייתי בפורום קומוניזם ז"ל.

HelterSkelter1

New member
דעתי

אולי פיספסת את ההודעה שכתבתי, ועוד כמה הודעות אחרות בת'רד ההוא שנדחק כבר החוצה, אז הנה היא. אשמח לקבל את תגובתך.

YBSrock

New member
../images/Emo168.gif אוקי נא להירגע כולם ותקשיבו

ראשית תודה לכל אלו ששלחו לינקים לכל מיני להקות מודרניות וכו', לא את כולן אני מכיר אבל חלק בהחלט טובות (לדעתי). אז ככה... נתחיל עם כל אלו "שנעלבו" ממה שכתבתי על מוסיקת ההאוס ושות', תראו, אין לי כל כוונה להעליב כאן מישהו או חלילה ליצור עליו סטיגמה, פשוט כתבתי את דעתי האישית - לא יותר מזה!!! זה באמת מה שאני חושב על המוסיקה הזו וזכותכם לחשוב ולהרגיש אחרת. היו כאלו שכתבו שאני לא מבין ולא מכיר ולא יודע על מה אני מדבר??? אז בואו נבהיר לכם דבר אחד, אני לא כזה מבוגר כפי שזה משתקף... סך הכל בן 28 (כן התחלתי להאזין ללד ולדיפ בגיל 13), ומעבר לכך אני גר בת"א עם חבר שהוא יוצר מפורסם בתחום מוסיקת האוס ואנדרגראונד... (מצטער לא אזכיר שם) וככזה המון טרקים שלו מתנוססים על דיסקים שאתם אמורים להכיר. אז לומר שאני לא מכיר ולא יודע ולא מבין??? תשכחו מזה, אני מבין בזה והמון. אכן צריך להיות כשרוני בכדי ליצור מוסיקה כזו, אך לדעתי אין בה כל נשמה והיא משקפת בדידות מסוימת ולא הרמוניה של מוסיקה שנעשתה ע"י להקה בצירוף כל הכלים - שזה לדעתי יצירה בפני עצמה!!! ועכשיו ללהקות הרוק החדשות! תראו, יכול להיות מאוד שאני לא מכיר אותן היטב כמוכם (ותודה ל-HelterSkelter1 על הלינק המעניין), אך מאלו שאני כן מכיר, ציפיתי ליותר קלסיקה במקום הארד-רוק... נכון עדיין להקות הרוק של היום משקפות המשכיות ומודרניות לרוק הקלאסי, אך לדעתי הן איבדו מעט את הדרך, ותבינו... הם מערבים יותר ויותר מכשור ממוחשב מאשר כלים קלאסיים, ומי שיש לו אוזן מוסיקלית יבין בדיוק על מה אני מדבר. שימוש בכלים הקלאסיים היה מביא תוצאה מדהימה לביצועים של היום, כי בהחלט יש חומר טוב וכתיבה נהדרת - על זה אין לי ויכוח. לסיום, אם יש לכם להמליץ על להקות מודרניות קלאסיות בסגנון הדיפ והלד - אני מאוד אשמח לשמוע. ושיהיה לכם יום טוב - העיקר שתשמעו יותר מוסיקה ופחות חדשות (אם אפשר אז בכלל לא). The History repeat herself because we never learn from her

Rubycon

New member
מה יש לך להגיד על אנגלגארד?

להקת הפרוגרסיב השוודית שבשנת 92 הוציאו את Hybris ובשנות 94 הוציאו את Epilog והתפרקו. שני האלבומים נכנסים בקלות לטופ צוונציש שלי והם חזרו להקליט עוד אלבום. תן תקווה - תתוגמל.

שירשור חדשים

יש די הרבה מצטרפים חדשים בשבועיים האחרונים, השרשור הזה מיועד לאפשר לכולם להציג עצמם ולקבל ברכות
אז תיהיו נחמדים

FrancesFarmer

New member
../images/Emo124.gifשלום לכולם !!

אני אלכס, בן 18... שומע הרבה דברים אבל בעיקר: Led Zeppelin - התקופה המוקדמת בעיקר, למרות שבזמן האחרון מצאתי את עצמי מקשיב ל Houses of the holy.... Pink Floyd - גם כן התקופה המוקדמת.... (ביננו- אני לא סובל את "החומה" !!!) Bob Dylan - בעיקר האלבומים: Blonde On Blonde ו- Desire Dire Straits Queen David Bowie Jimi Hendrix Eagles Police Cream, Blind Faith. וכל גלגולי קלפטון למיניהם.... Rainbow !!!!!! Nirvana- רשמתי למרות שהם לא שייכים לפורום הזה.... ו...זהו !! מקווה להשתלבות קלה ומהירה בפורום..! לילה טוב לכולם בינתיים....

ברוך הבא אלכס ../images/Emo24.gif

Houses of the holy אלבום ענק, זה אלבום תפנית של הזפלנים, שעברו מעולם שכולו בלוז רוק ורוק כבד למוסיקה מלודית ומורכבת יותר, אצלי הוא היה אחד הפתחים לפרוג ולפולק פרוג בריטי. חוץ מזה אחלה דברים הזכרת שם
אפילו שאיגלס, נו טוב, לא נתחיל במתקפה חזיתית, ברוך הבא

KillerQueen2

New member
אני גם פה

כבר איזה חודשיים אבל לא הצגתי את עצמי באופן רשמי אני שומעת המון רוק קלאסי ביקר להקות כמו-לד זפלין(הגדולים!),קווין,פינק פלויד,הדורז,דייויד בואי וכ'ו

למעלה