../images/Emo168.gif אוקי נא להירגע כולם ותקשיבו
ראשית תודה לכל אלו ששלחו לינקים לכל מיני להקות מודרניות וכו', לא את כולן אני מכיר אבל חלק בהחלט טובות (לדעתי). אז ככה... נתחיל עם כל אלו "שנעלבו" ממה שכתבתי על מוסיקת ההאוס ושות', תראו, אין לי כל כוונה להעליב כאן מישהו או חלילה ליצור עליו סטיגמה, פשוט כתבתי את דעתי האישית - לא יותר מזה!!! זה באמת מה שאני חושב על המוסיקה הזו וזכותכם לחשוב ולהרגיש אחרת. היו כאלו שכתבו שאני לא מבין ולא מכיר ולא יודע על מה אני מדבר??? אז בואו נבהיר לכם דבר אחד, אני לא כזה מבוגר כפי שזה משתקף... סך הכל בן 28 (כן התחלתי להאזין ללד ולדיפ בגיל 13), ומעבר לכך אני גר בת"א עם חבר שהוא יוצר מפורסם בתחום מוסיקת האוס ואנדרגראונד... (מצטער לא אזכיר שם) וככזה המון טרקים שלו מתנוססים על דיסקים שאתם אמורים להכיר. אז לומר שאני לא מכיר ולא יודע ולא מבין??? תשכחו מזה, אני מבין בזה והמון. אכן צריך להיות כשרוני בכדי ליצור מוסיקה כזו, אך לדעתי אין בה כל נשמה והיא משקפת בדידות מסוימת ולא הרמוניה של מוסיקה שנעשתה ע"י להקה בצירוף כל הכלים - שזה לדעתי יצירה בפני עצמה!!! ועכשיו ללהקות הרוק החדשות! תראו, יכול להיות מאוד שאני לא מכיר אותן היטב כמוכם (ותודה ל-HelterSkelter1 על הלינק המעניין), אך מאלו שאני כן מכיר, ציפיתי ליותר קלסיקה במקום הארד-רוק... נכון עדיין להקות הרוק של היום משקפות המשכיות ומודרניות לרוק הקלאסי, אך לדעתי הן איבדו מעט את הדרך, ותבינו... הם מערבים יותר ויותר מכשור ממוחשב מאשר כלים קלאסיים, ומי שיש לו אוזן מוסיקלית יבין בדיוק על מה אני מדבר. שימוש בכלים הקלאסיים היה מביא תוצאה מדהימה לביצועים של היום, כי בהחלט יש חומר טוב וכתיבה נהדרת - על זה אין לי ויכוח. לסיום, אם יש לכם להמליץ על להקות מודרניות קלאסיות בסגנון הדיפ והלד - אני מאוד אשמח לשמוע. ושיהיה לכם יום טוב - העיקר שתשמעו יותר מוסיקה ופחות חדשות (אם אפשר אז בכלל לא). The History repeat herself because we never learn from her