וולקם אני גלי בת 16 מאזור ירושלים שתהיה לך התשלבות נעימה
® ®NuLy® New member 7/7/06 #6 ../images/Emo205.gifוולקם../images/Emo24.gif אני גלי בת 16 מאזור ירושלים שתהיה לך התשלבות נעימה
P poison butterfly New member 7/7/06 #19 חבל תגיב יותר ושלח לי מסר מאיפה אתה בק.חיים (חח כאילו רק אם בא לך )
S Sweet berries New member 7/7/06 #9 ../images/Emo181.gifשאלוםD: גם סער מקריית חיים, לא? אמממ אני בר, בת 21 מפרדסיה, שזה איפשהו בשרון. ברוכה הבאה, תהני פה
../images/Emo181.gifשאלוםD: גם סער מקריית חיים, לא? אמממ אני בר, בת 21 מפרדסיה, שזה איפשהו בשרון. ברוכה הבאה, תהני פה
A ashkeloni New member 7/7/06 #37 שירשור חדשים ../images/Emo13.gif ברוכים הבאים לפורום ^_^ מקווה שתהנו פה המון ותתרמו לפורום
B Buried alive by love New member 8/7/06 #52 שלום ../images/Emo8.gif טוב, לא בדיוק חדשה- כבר הגבתי כאן בעבר ממש מזמן, אבל בטח אף אחד לא זוכר. אז אני ליטל בת 16 מת"א. מכורה לסיסטם ובעלת כל הדיסקים המעולים שלהם.
שלום ../images/Emo8.gif טוב, לא בדיוק חדשה- כבר הגבתי כאן בעבר ממש מזמן, אבל בטח אף אחד לא זוכר. אז אני ליטל בת 16 מת"א. מכורה לסיסטם ובעלת כל הדיסקים המעולים שלהם.
P pluplup New member 8/7/06 #53 הלו אין לי ת'מצברוח לשמוח עכשיו... אז בקיצור הלו קוראים לי דור מקווה שתהני פה(בתקווה שהפירוק זה סתם שמועות ) ת"א זה אחלה מקום
הלו אין לי ת'מצברוח לשמוח עכשיו... אז בקיצור הלו קוראים לי דור מקווה שתהני פה(בתקווה שהפירוק זה סתם שמועות ) ת"א זה אחלה מקום
S Sweet berries New member 8/7/06 #57 ../images/Emo181.gifברוכה הבאה!1 אני ברר, ויש עלי המון מידע בעמוד הזה אז זה יהיה דפוק לספר, שאני בת 12, ושאני מפרדסיה. חח ברוכה הבאה
../images/Emo181.gifברוכה הבאה!1 אני ברר, ויש עלי המון מידע בעמוד הזה אז זה יהיה דפוק לספר, שאני בת 12, ושאני מפרדסיה. חח ברוכה הבאה