נאור זה שם של ערסים
P pluplup New member 7/7/06 #22 מה פתאום! נאור זה שם של בנאדם נורמלי אז מה אם יש ערס אחד שקוראים לו נאור? לא חסרים ערסים בארץ, ולכל ערס יש שם אחר
מה פתאום! נאור זה שם של בנאדם נורמלי אז מה אם יש ערס אחד שקוראים לו נאור? לא חסרים ערסים בארץ, ולכל ערס יש שם אחר
P pluplup New member 7/7/06 #24 אתה=אם יש לי שגיאות הקלדה בכמויות בזמן האחרון... וגם הרגע קמתי, אני עדיין חצי ישן... ואני לא מתרץ סתם!!!!!
אתה=אם יש לי שגיאות הקלדה בכמויות בזמן האחרון... וגם הרגע קמתי, אני עדיין חצי ישן... ואני לא מתרץ סתם!!!!!
A ashkeloni New member 7/7/06 #25 ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif אני נתן מקווה שתהנה המון המון בפורום.
I Ipecac0 New member 7/7/06 #27 ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני מעיין ואיזה מגניב שיש פה עוד חולוני חוץ ממני השתלבות נעימה
S silver and cold New member 7/7/06 #47 שלוםםם זאק אני לילך... די קרובה אלייך אני מראשון וולקאם לפורום
P pluplup New member 7/7/06 #3 הלו לך אופק!!! קוראים לי דור מקווה שתהני פה ד"א יש פה עוד מישו בק.חיים קוראים לו סער(Rage of Fire) יצא לך לפגוש אותו? או אולי את גיל(Gilo2007) החבר הקורע שלו?(הוא לא ממש בפורום אבל הוא היה הנספח של סער במפגש שהיה ב4 ליולי)
הלו לך אופק!!! קוראים לי דור מקווה שתהני פה ד"א יש פה עוד מישו בק.חיים קוראים לו סער(Rage of Fire) יצא לך לפגוש אותו? או אולי את גיל(Gilo2007) החבר הקורע שלו?(הוא לא ממש בפורום אבל הוא היה הנספח של סער במפגש שהיה ב4 ליולי)
S Shlomit586 New member 7/7/06 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שלומית עוד מעט בת 14 מירושלים השתלבות מהירה