חחח.. גמאנחנו אוהבות אותך! יאפשלי!!!!!!!!!!
נ נוני לאהוב אושי New member 25/8/06 #26 תותיייייייייייי.. תחליפי כינויי תעש **תעשי אחרר!! מה את עם של אבא שלךך .. חחחחחחחחח
ט טוששש New member 25/8/06 #28 ../images/Emo221.gif נונייייייי שליי שמחה שנהנת ולא נורא את עוד תפגשי אותם בעזרת השם!! געגעתיי המוןןן יופי שחזרת
../images/Emo221.gif נונייייייי שליי שמחה שנהנת ולא נורא את עוד תפגשי אותם בעזרת השם!! געגעתיי המוןןן יופי שחזרת
נ נוני לאהוב אושי New member 25/8/06 #30 ספיר &נטליי.. אני ח-ו-ל-ה עליכםםם אני עפה לישון למה אני עייפהה מחר אני כבר ידבר עם כולםםם
ס סתוונית סנדלר New member 25/8/06 #44 נוניי כפרנויי.. ראשית כול ברוכה השבה..וכמו שאמרתי לך "יהיו לנו עוד מיליון הזדמנויות לראותם ולהיפגש איתם זה בטוח! וספרי חוויוות מאילתת..
נוניי כפרנויי.. ראשית כול ברוכה השבה..וכמו שאמרתי לך "יהיו לנו עוד מיליון הזדמנויות לראותם ולהיפגש איתם זה בטוח! וספרי חוויוות מאילתת..
ד דילבושloveביחוש New member 25/8/06 #54 נוניתתת שלייייייי כמה געגעתייי אאעע מתה עליךךךךךךך ושמחה שנהניתתתתתתתתת כפרעליך!!!! ביחושית שלך
נ נוני לאהוב אושי New member 25/8/06 #80 חחח יפות שליי אין לכם מושג כמה התגע **התגעגעתייייי אחחחחחחחחח אתם האחיות שליייי איןן היה שם מחשב במלון אני במה לשאול עם אפשר להשתמש באינטרנט פתאום שמים פתק המחשב מקולקל ואני השתגעתייי רררר איך התעצבנתיי!!
חחח יפות שליי אין לכם מושג כמה התגע **התגעגעתייייי אחחחחחחחחח אתם האחיות שליייי איןן היה שם מחשב במלון אני במה לשאול עם אפשר להשתמש באינטרנט פתאום שמים פתק המחשב מקולקל ואני השתגעתייי רררר איך התעצבנתיי!!
T TOUSH New member 25/8/06 #31 ../images/Emo24.gifחזרתי אליכם../images/Emo24.gif היה כיף נורא התגעגעתי בטירוך זהו עכשיו אני כאן איתכם רעננה מתמיד שיהיה לכוולם סופ"ש מהמם אוהבת מלא מלא רעות
../images/Emo24.gifחזרתי אליכם../images/Emo24.gif היה כיף נורא התגעגעתי בטירוך זהו עכשיו אני כאן איתכם רעננה מתמיד שיהיה לכוולם סופ"ש מהמם אוהבת מלא מלא רעות
ס ספירוש7 New member 25/8/06 #34 ../images/Emo41.gifרעותי!! חזרת!? געגעתי המונמון אלייך!!! גמאני מתה עלייך!!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 25/8/06 #36 ברוכה השבה..../images/Emo39.gif לא הרגשתי בחסרונך איזה רעה אני חח סתם כפרעללליךך,!
ס סתוונית סנדלר New member 25/8/06 #43 רעותה תותע?! ברוכה השבהה..געגענו אלייךך נוראאאא כפרה עלייךך איך היה באילת ספרי ספרי חוויות..!