שירשור חדשים/חוזרים

sap sapir

New member
היי אני חדשה:)

קוראים לי ספיר ואני בת 16 ואני מתה על הגיים בויז כמו כולכן פה אני הכי אוהבת את אדם החתיך הזהההה
ופגשתי את ערן בקניון ארנה ואת שרון פגשתי בים ואז אני וחברה שלי התערבנו בנינו את מי נפגוש בפעם הבאה ואני אמרתי שנפגוש את אדם והיא אמרה שנפגוש את אושרי ובסוף פגשנו את אביחי באילת חחחח הוא כזה חמוד עם היה עם סרט על השיער ומכנסיים קצרים כאלה

נשמות שלי כנסו ../images/Emo24.gif

אז כך היום חזרתי מאילת והיה ממש סבבה אני מאוד התגעגתי אלייכן !!!!!! הגיים בויז הופיעו במלון שלי והם היו יחסית מאוד מבואסים
בגלל שגנבו להם את הכובעים שלהם. כשהם סיפרו את זה שם היתי בשוק מהגועל נפש שיש בעולם הזה ורציתי לומר לבנות שעשו את זה שהם ממש מגעילות וחוץ מיזה שזה עבירה משמיים לגנוב ובמיוחד שנכנסנו אתמול לרואש חודש אלול חודש הסליחות והכפרות אבל בכללי היתה הופעה ממש סבבה הצתלמתי איתם והם חתמו לי
עכשיו שמעתי שנכנסו בנות חדשות לפורום אז הנה האייסי שלי אני ישמח להכיר: 214423497 זהו ו ס ל י ח ה שחפרתי לכן יותר מידי

cuteangel16

New member
../images/Emo41.gifלכולםםם

היי טוב אני לא הייתי פה הרבה זמן אני דיי ישנה חדשה אבל בכל מקרה נעשה היכרות חדשה שמי נופר אני בת 17 מנהריה ומתההה על שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב הייתי באילת במלון גולדן טוליפ והייתה שם את ההופעה של הגיים בויז והיה כל כך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקרוב יהיו תמונות

oreloosh

New member
חחח שמחה שנהנת.. גנבו כובעים?

חעחע
אז הם מבואסים שגנבו כובעים מה? חחח
חעחעחעחעח

אוראל כנסי

לא יודעת אם את יודעת הם היו בהופעה בנהריה והבנות שם גנבו להם את הכובעים האיישים שלהם זהו עכשיו הבנת מה שרשמתי???

1lifegirl

New member
היי ברוכה השבה

אני ליטל..
בת 14 מחדרה..שמחה שנהנת באילת..תעלי את התמונות כמה שיותר מהר!!חח

בננות שליייייי התגעגעתי ../images/Emo24.gif

כמו שרובכם יודעות נסעתי לאילתתת .. והיה לי מאוד כיףףף עשיתי חיים אבל רק בקטע של הבויז .. לא ראיתי אותם בסוף=\\\ לא נתנו לי להכנסס!!!
לא חשובב נראה אותם עוד פעמים .. אממ אבל לא יודעת הפורום שונהה... נהריה ? ועוד מקומות? לא הבנתי מה בדיוק קרההה... בנות שליי =] אני
אותכם

למעלה