אופפפפפפפפסססססססססס... כתבתי בניק של אמא שלי...
B BunnyGirl New member 29/6/02 #22 מחשב דפוק!!!! שלח לי באמצע הכתיבה .... לקרייזי צ´יקה: הדולי עצמה יפה אבל....(תמיד יש אבל!!!) הצבעים (כחול ובורדו ... נו באמת )...
מחשב דפוק!!!! שלח לי באמצע הכתיבה .... לקרייזי צ´יקה: הדולי עצמה יפה אבל....(תמיד יש אבל!!!) הצבעים (כחול ובורדו ... נו באמת )...
C crazy chicka New member 29/6/02 #23 באני ../images/Emo28.gif תחשבי ככה- כשאת לובשת ג´נס( כחול)... את חושבת לא היה מתאים עם חולצה בצבע בורדו? לדעתי- כן
באני ../images/Emo28.gif תחשבי ככה- כשאת לובשת ג´נס( כחול)... את חושבת לא היה מתאים עם חולצה בצבע בורדו? לדעתי- כן
B BunnyGirl New member 1/7/02 #38 אופסיייי שכחתי את הצנוזרה .... לא לאנשים בעלי לב חלש ולילדים מתחת לגיל 17... והשיער התחרבש לגמרי...
נ נועה250 New member 30/6/02 #34 ../images/Emo26.gifאת עשית זונה חמודה../images/Emo36.gif את זונה חמודה, אבל היא ממש ממש יפה! מנועה
G GinnyWeasley New member 30/6/02 #24 אחת ישנה שלי....../images/Emo178.gif../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif מולאן רוז´ גם נחשב...נכון?... אז קבלו אותה....(הדולי הראשונה שלי, ד"א)
אחת ישנה שלי....../images/Emo178.gif../images/Emo173.gif../images/Emo80.gif מולאן רוז´ גם נחשב...נכון?... אז קבלו אותה....(הדולי הראשונה שלי, ד"א)
ה הרמיוניDanger New member 30/6/02 #29 ועוד פעם כל בחורה עם מיני ואיפור מוגזם חשבו שהיא זונה... עד שהגיעו שנות השמונים