שירשור ורוניקה מארס

didalf

Well-known member
יש לי לעשות שיעורים

שהם בתוך המחשב ולכן מזג האוויר זה לא תירוץ בשבילי

&nbsp
JTT היה הסוכן המפליל נכון? אין לי מה להגיד עליו. אני שמחה שהוא חטף אגרוף מלוגן (לא אישי, עצם זה שלוגן הגן על ורוניקה)

זה בסדר, אין שם ממש סיבה להתלהבות

הוא לא ממש נראה טוב בפרק הזה.
אבל שלא תחשבי שאפרת סתם מטורפת. JTT היה בעבר לחלוטין Teen Idol אהוב על ידי רבים מאוד.
תחילה הוא היה ילד חמוד מאוד ואז הוא גדל לצעיר מאוד נאה הקריירה שלו די זינקה והוא הופיעה בכמה סרטים. ואז הוא... נעלם. כלומר הפסיק לשחק כמעט לחלוטין.
בשלב שבו הוא שיחק בורוניקה מארס הוא כבר כמה שנים בקושי נראה בסרטים ורק שיחק במעט הופעות אורח בסדרות.
ואת יכולה לראות לא רק בתמונות שהוא נראה לא רע (כן, במבט לאחור קצת קשה להבין את כל ההתלהבות) אלא את מידת האהבה אליו דרך סרטוני יו-טיוב לא מעטים שיצרו מעריצים שלו. כמו זה שאני מצרף כאן. (בין היתר אפשר להבין את האהבה אליו יותר טוב מלצפות בו משחק מאשר מרק תמונות)

didalf

Well-known member
מצטערת, עדיין לא התלהבתי

ואני בד"כ אוהבת בלונדיינים עם בייביפייס.

כמו שאמרתי...

במבט לאחור באמת קצת קשה לי להבין את ההתלהבות (אפרת הולכת להרוג אותי)
אבל העניין הוא שגם במקרה שלו ממש לא נכון לשפוט רק לפי התמונות.
לדעתי אם ניתן לך לראות אותו בכמה סרטים, או הופעות בסדרות... תביני יותר למה אוהבים אותו.
&nbsp
אם כי בסופו של דבר זה גם עניין של טעם.
&nbsp
&nbsp
אבל גם בלי קשר אליו כדאי לך לראות את הסרט Common Ground.

Reutk

Active member
זהו, שאני רציתי לשאול איפה בכלל אפשר למצוא אותו.

עריכה: סליחה טעות בסרט

בטח ניק מצא אותו באתרים שמורידים בו אז לא יעזור לך
לי זה לא יעזור כי זה בלי תרגום

Reutk

Active member
הסבר

הסצנה השנייה שמראים; זאת שבה הוא חבול. אז היא מסרט שבו הוא משחק הומו שמתעללים בו.

פרק 18, הגעת עד הלום

נכון שוק!
כלומר זה מדהים.
בחיים לא הייתי חושב אבל זה קרה.
&nbsp
קית' ואלישיה ביחד!!!!
&nbsp
&nbsp

&nbsp
&nbsp
אבל ברצינות. איזה מדהים הקטע של הנשיקה. אני עדיין אוהב לראות את הקטע הזה.
עברו קצת יותר מעשר שנים מאז שראיתי את הפרק הזה לראשונה אז אני לא זוכר אם ציפיתי שיקרה בינהם משהו או לא.
אני מניח שזה כן בא לי בהפתעה. עדיין היום לפעמים שני אנשים בסדרה מתחברים ואני מופתע שזה קורה אפילו שאחרים מצפים לזה. אם כי לרוב כיום אני כן רואה את זה בא. אבל לפני עשר שנים הייתי יותר נאיבי והרבה פעמים דברים כאלו תפסו אותי בהפתעה מוחלטת.
&nbsp
בכל מקרה, בצפיות חוזרות ברור שזה לא באמת בא משום מקום. הפרקים הקודמים בהחלט מכוונים לאט לאט לכיוון הזה. וכמו שרעות ציינה באמת בקטעים של תחילת הפרק הזה ראו דינמיקה חמודה בינהם כשהם יחד בכיתת עיתונאות.
&nbsp
התגובות של ורוניקה ווואלס לזה שההורים שלהם יוצאים יחד היו באמת מעולות. גם הקטע הראשוני שבו רואים את התגובה הראשונית של שניהם וגם אחר כך השיחה המוזרה בבית ספר.
וגם מאוד אהבתי שזה נעשה מורכב הרבה יותר והפך לסוג של מבחן לחברות שלהם כשורוניקה סיפרה לוואלס שאמא שלה בתהליך גמילה.
&nbsp
משהו נוסף שאהבתי בפרק זה משהו שחוזר הרבה פעמים לדעתי בסדרה הזאת לאחרונה לגבי פרק 16, אבל גם נכון לגבי פרק 17 - זה שאנשים הם לא שחור ולבן. אין דווקא רע ודווקא טוב.
אני מדבר על נוריס (הבחור הביריון שהפלילו אותו), אבל לא רק על זה שהוא נראה כמו ביריון ובעצם הוא לא היה קשור לאיום פצצה. אנחנו רואים אותו עושה דבר נורא נחמד עבור ורוניקה בשלב שבו היא הייתה הכי מוקצה חברתית. ובלי שום דבר להרוויח. ואנחנו בכלל לומדים להכיר אותו בתור אדם נחמד.
ואז בסוף אנחנו שומעים על מה שהוא עשה לפיט שזה פשוט נוראי. אם כי אפילו שזה נוראי, הרבה יותר נוראי בעצם מה שאבא של פיט עשה לו.
&nbsp
עכשיו שאני חושב על זה - זה גם מעניין שבעצם מה שפיט עשה זה נקמה על משהו רע שנעשה לו בעבר. זה בדיוק מסוג הדברים שורוניקה עושה.
&nbsp
קצת על שחקנים ודמויות (מעבר לג'ונתן טיילור תומאס):
שכחתי שאלונה טל נמצאת בכל כך הרבה פרקים בעונה הזאת.
אני במיוחד שמח על כל שנית מסך שמאק נמצאת בסדרה.
מי ששיחק את נוריס (הבחור הביריון שהפלילו אותו) שיחק בשנים האחרונות בתפקיד ראשי בסדרה ילדי האנרכיה והולך להופיע שנה הבאה בסדרה לוק קייג'.
מי ששיחק את פיט (זה שהפליל אותו) הוא באמת גם שחקן ידוע יחסית, אם כי בתקופה ההיא הוא לא היה ממש ידוע. אם כי הוא כן היה בתפקיד קבוע בעונה אחת של סדרת ילדים בשם What I Like About You (בכיכוב אמנדה ביינס). האמת שרק היום כשראיתי קטעים מהפרק זיהיתי אותו ורק לאחר בדיקה קלטתי שהוא שיחק בדם אמיתי את סטיב ניולין.
גם השחקנית ששיחקה את "היועצת הנמרצת" (
) היא שחקנית קצת מוכרת מסרטים.
&nbsp
&nbsp
טוב קדימה. עוד 4 פרקים לסיום העונה. אין לי סבלנות כבר.

didalf

Well-known member
אהה אז משם הוא מוכר לי

אני אהבתי את הסדרה הזאת עם אמנדה ביינס

הקטע שאני זוכרת אותו מדם אמיתי (הייתי רואה עם אחותי חלקי פרקים בציפייה לאלכנסדר סקארסגארד) ותמיד שם הוא נראה לי מוכר

&nbsp
לא חשבתי על מה שאמרת לגבי זה שאנשים הם לא שחור לבן ועל נוריס, יפה

twisted nerve1

New member
פרק 1X18

אני מסכימה על העניין שאמרת עם פיט. בסוף אפילו ריחמתי עליו. הכי עצוב שאבא שלו אמר לו בסוף "הלוואי שהיה לי בן "
. רציתי ממש לציין את זה. אבל לא פתחתי הודעה מסודרת על הפרק אז לא יצא לי.
וגם אני רואה את הפרקים הרצף (כבר סיימתי עכשיו את 20, נראה לי אני מסיימת את העונה היום)- אז לפעמים קצת מתבלגנים לי דברים בראש ואני לא בטוחה מה שייך לאיזה פרק.
אבל יחד עם זאת, אני חושבת שהוא לקח את הנקמה רחוק מדי וקשה להצדיק אותו. נכון שגם ורוניקה נוקמת, אבל לא זכור לי שהיא עשתה נקמה ברמה כזאת של ממש להפליל מישהו במשהו פלילי. אני רוצה להאמין שכן יש לה גבולות אתים ודבר כזה היא לא הייתה עושה אפילו אם מישהו היה עושה לה משהו נורא. למרות שבהחלט היא מאוד אוהבת לנקום (וכבר העירו לה על זה בעבר שזה לא בהכרח משהו חיובי).
&nbsp
גם לי האחראית הזאת על העיתון נראתה ממש מוכרת, אם כי אני לא מצליחה לזהות מאיפה.
&nbsp
למרות שדווקא כן העלתי את ההשערה לפני הפרק הזה, שאולי יהיה משהו בין ורוניקה ללוגן, עדיין זה לא היה ממש ברור, וכן הופתעתי כשהם התנשקו (קודם שהיא נישקה אותו ואז הוא אותה).
יש סדרות שזה מרגיש נורא ברור שעושים "הכנות" לזה שזוג יהיה ביחד, ופה לא הייתי בטוחה במאה אחוז אם מכוונים לזה שיהיה משהו רומנטי בניהם. זה באמת לא כזה ברור פה. אבל מצד שני גם לא בא משום מקום לגמרי.

תכתבי על 19 ו20 ראיתי אותם אתמול והיום

19 ממש טוב וכבר שכחתי על מה 20 היה

זה רק אני או שאיייקון
הזה השתנה

twisted nerve1

New member
טוב בקצרה עם 19 ו-20-

אני לא מתייחסת לקייסים השבועיים כי הם פחות מעניינים אותי. ובטח ניק יכתוב על זה (למרות שזה בפרק 20 היה מעניין).
&nbsp
בפרק 19 מה שאני זוכרת שרציתי להגיד- שחשבתי שורוניקה יצאה דיי מגעילה באיך שהיא נפרדה משמידט. כלומר, לפחות הייתה לה את היושרה להיפרד ממנו לפני שהיא מבקשת ממנו עוד טובה. אבל עדיין. כל הדרך שהיא נפרדה ממנו - במיוחד הקטע שהיא אמרה לו- "עדיף לך בלעדי, אני עושה לך טובה שאני נפרדת ממך"- זה הטיעון הכי דושי מבחינתי שמישהו דוחה מישהו אחר או נפרד ממהו. בעיקר כי זה בולשיט- כי זה לא הסיבה שהיא נפרדתי ממנו, לא כדי להגן עליו, אלא כי היא יותר דלוקה על לוגן. ובאופן כללי אני לא מאמינה בטיעון הזה. אף אחד לא נפרד מאף אחד אף פעם כדי "להגן" עליו. זה סתם בשביל שהיא לא תרגיש אשמה. אז שתהיה כנה לפחות. וגם למה היא סיפרה לו שהיא התנשקה על לוגן באותו יום כשהם עוד יצאו רשמית? זה סתם מיותר ופוגע. היא גם ככה נפרדת ממנו, למה היא צריכה שהוא ידע שהיא התנשקה עם גבר אחר? ואז בסוף עוד היא מבקשת ממנו שיבין. זה עוד יותר עצבן. היא יודעת כמה הוא דלוק עליה. זכותה כמובן להיפרד ממנו ואפילו טוב שהיא עושה את זה אם היא לא רוצה להמשיך, אבל זאת הייתה היפרדות כ"כ גרועה וחסרת טאקט. לפחות תני לו להיות מתוסכל מזה ואל תבקשי ממנו ישר להבין. אה, ובמיוחד כשהיא אמרה לו את הקטע הזה עם "אוי אתה בחור כזה חמוד" הייתי כזה-
. לא! את פשוט לא אמרת את הדבר הזה עכשיו!!!!
&nbsp
טוב דיי.. זה פשוט עצבן אותי איך שהיא התמודדה עם זה. וזה כל מה שיש לי להגיד על פרק 19.
&nbsp
פרק 20- אני אוהבת את לוגניקה
(בטח יש להם שם שיפ יותר טוב
). אוי איך התמוגגתי מהסצנה הראשונה שלוגן הולך עם החברים הדושים שלו והם יורדים על ורוניקה בגלל הרכב והיא כזה נותנת להם את ה"עקיצות" ואמרה משהו כמו- "הנה עכשיו אני יודעת לעשות את שני הצדדים" ולוגן כזה מסתכל עליה ויש לו חיוך כזה חמוד בגלל מה שהיא אמרה
.
&nbsp
ואהבתי את ההתמזמזות שלהם בשירותים. ואז בבית- היה נחמד שאבא שלו עזר להם כשהחברים שלו הגיעו. וממש אהבתי שהאבא אמר לורוניקה שנראה לו שיותר טוב ללוגן מאז שהוא איתה
(נראה שהאבא ממש מנסה להשתנות. אמנם זה מרגיש קצת מהיר מדי איך שזה קרה איתו, אבל לא נורא)
&nbsp
אבל הסוף
שהיא מגלה שהוא מכר את הסם אונס במסיבה ההיא!!!!! לאאא. למה אתם עושים לי את זה?!?!? (לא נראה לי שהוא ידע על זה שאנסו אותה. בטח הוא פשוט סתם מכר את הסם ומי שאנס את ורוניקה קנה את זה ממנו, אבל עדיין זה דבר ממש נוראי למכור סמי אונס) ואז רואים אותו מחכה בסירה לבד שורוניקה הבריזה לו

&nbsp
לא נראה לי ששינו את האייקון של היעני.

Reutk

Active member
יש להם שם יותר טוב

כמו שעדי כבר כתבה זה לאב LoVe

פרקים 19 ו20

עדי, אני אשמח מאוד לגלות שכבר ראית את הפרקים האלו, אבל אם עוד לא ראית אותם אז תסתלקי.
&nbsp
אני הולך לכתוב ספוילרים לפרקים האלו ואני לא רוצה שתקראי אם לא ראית.
&nbsp
קדימה. הכותרת כבר הפכה לכחולה. אין לך תירוצים.
&nbsp
&nbsp
קודם כל באמת יש לי מה לומר על העלילות של הקייס השבועי. אבל בין היתר כי קשה לי לדבר על העלילות האחרות כי אני לא רוצה אפילו לרמוז משהו.
חוץ מזה אני נורא נורא אהבתי את עלילת הקייס השבועי של פרק 19. אני לא חושב שהמון אוהבים אותה, אבל אני מת עליה.
דבר ראשון מאוד מאוד התחברתי לכאב של הבחורה הזאת (מנדי) כשהכלב שלה נחטף. ואני לא אתפלא אם בצפיה ראשונה היו לי עיניים רטובות כשאומרים לה שהכלב שלה מת. זה דבר שקורה להרבה אנשים אנחנו כבר רגילים מאוד לראות בני אדם מתים בסדרות וסרטים, אבל כשכלב מת זה הרבה פעמים קשה יותר. אז אפילו שלא ראו שהוא מת זה היה עצוב.
ואני עדיין מתרגש כשהיא מקבלת אותו חזרה בסוף. (ראיתי את הפרק בקפיצות הערב).
חוץ מזה אהבתי את זה כי ממש לא ציפיתי שזה יהיה הנער מהכלביה.
גם נורא אהבתי את הבניה של מנדי כדמות הפוכה לורוניקה. היא כל כך תמימה וכל כך לוקחת כל עונש שנופל עליה. הקטע שבו ורוניקה מתעמתת עם הבחור שמציק למנדי היה מעולה. איך היא הורסת אותו מילולית. וזה לא שורוניקה מאיימת עליו פיזית, פשוט היא כל כך אסרטיבית שהיא יכולה לגרום לו לסגת בכוח רצון.
ואז המשפט שהיא אומרת למנדי:
If you want people to leave you alone, Mandy, or better yet, treat you with respect, demand it. Make them.
ואז בסוף הפרק מנדי עושה את זה ומשתמשת בטייזר על הבחור המגעיל הזה. וזה מעולה. כי אני מניח שבאמת בגלל זה הוא מספר לה שהכלב שלה לא מת.
&nbsp
לגבי הפרידה של ורוניקה מליאו אני בכלל לא רואה את זה ככה.
ייתכן שזאת הייתה פרידה מגעילה אבל ב20 שנה של צפיה בסדרות אני לא ממש זוכר שום פרידה כל כך טובה. קחי כל סדרה לדעתי וכל זוג בסדרה ותראי את הפרידה שלהם - זה כמעט תמיד שאחד מהם בגד בשני ואו שהוא סיפר לבן זוג אחרי הרבה הרבה יותר משני נשיקות, או שהוא סיפר לבן זוג על נשיקה אחת אבל אחרי הרבה מאוד זמן של לשקר לגביה, או שהוא נתפס בנשיקה (או כמובן כל מה שיותר גרוע מזה).
הדבר הכי הגון שורוניקה יכלה לעשות זה לספר לליאו מיד אחרי הנשיקה הראשונה. היא עושה בסך הכל את הדבר השני הכי הגון שזה לספר לו אחרי הנשיקה השניה (שכמו הראשונה לא הייתה מתוכננת, כלומר זה לא שהיא יצאה לדייט עם לוגאן). והיא גם סיפרה לו מיד אחריה.
אנ מסכים שהמשפט "עדיף לך בלעדי, אני עושה לך טובה שאני נפרדת ממך" הוא דושי מאוד. אבל היא לא סתם פותרת אותו בזה אלא כן אומרת את האמת שהיא נישקה מישהו אחר. ולדעתי זה לחלוטין הדבר הנכון לעשות לספר את האמת כי זה בהחלט עדיף מאשר אם הוא היה מגלה בדרך אחרת (ובעולם הקסום של סדרות טלוויזיה תמיד מגלים).
זה גם חשוב לומר שהיא נישקה מישהו אחר כי אחרת היא לא נותנת שום סיבה. ואז כל מה שנותר לו לחשוב זה שהוא עשה משהו.
נכון גם שזה נשמע מטופש לבקש ממנו "להבין", אבל יחד עם זה , זה גם הדבר הבוגר לעשות. בדיוק כמו שהיא הייתה מתוסכלת כשהיא גילתה שדאנקן דלוק על מג אבל שמרה את זה בפנים .
*אגב, זה נורא אירוני שאת כותבת "שתהיה כנה איתו" ואז המשפט הבא את כותבת שהיא לא בסדר שהיא סיפרה לו את האמת"
&nbsp
לכל הרוחות כתבתי מגילה ועוד לא הגעתי לפרק 20...

פרקים 19 ו20 המשך...

עדי?!?
מה את עושה כאן?
אמרתי לך שיש כאן ספוילרים.

&nbsp
&nbsp
טוב, היא הלכה?
&nbsp
אז ככה.
בעצם יכלתי לסמן את זה רק על פרק 20 כי נראה לי שסיימתי לכתוב על פרק 19.
&nbsp
בפרק 20 שוב הייתה בחורה שכמו מג אי שם בפרק הראשון שלה מעדיפה שלא לנקום, שלא כמו ורוניקה. (זאת אחת הסיבות שאני אוהב את מנדי, ששלא כמו המקרים האחרים, היא כן נעשתה נקמנית בעקבות ורוניקה... אם כי אולי פשוט יותר קשוחה)
&nbsp
סוף סוף דמות של הומו בסדרה. אפילו אם מאוד משני.
&nbsp
מאוד אהבתי את זה שסוגרים קצוות קצת עם תחילת העונה. גם זה שהבחור המגעיל ההוא נקשר לעמוד בדיוק כמו שוואלס נקשר אליו.
וגם כמובן שבסוף הפרק חוזרים סוף סוף להיזכר במסיבה שבה ורוניקה נאנסה.
&nbsp
אני לא בטוח איך אני יכול להתייחס לעלילות אחרות בלי לספלייר בטעות.

למעלה