פרקים 19 ו20
עדי, אני אשמח מאוד לגלות שכבר ראית את הפרקים האלו, אבל אם עוד לא ראית אותם אז תסתלקי.

אני הולך לכתוב ספוילרים לפרקים האלו ואני לא רוצה שתקראי אם לא ראית.

קדימה. הכותרת כבר הפכה לכחולה. אין לך תירוצים.

קודם כל באמת יש לי מה לומר על העלילות של הקייס השבועי. אבל בין היתר כי קשה לי לדבר על העלילות האחרות כי אני לא רוצה אפילו לרמוז משהו.
חוץ מזה אני נורא נורא אהבתי את עלילת הקייס השבועי של פרק 19. אני לא חושב שהמון אוהבים אותה, אבל אני מת עליה.
דבר ראשון מאוד מאוד התחברתי לכאב של הבחורה הזאת (מנדי) כשהכלב שלה נחטף. ואני לא אתפלא אם בצפיה ראשונה היו לי עיניים רטובות כשאומרים לה שהכלב שלה מת. זה דבר שקורה להרבה אנשים אנחנו כבר רגילים מאוד לראות בני אדם מתים בסדרות וסרטים, אבל כשכלב מת זה הרבה פעמים קשה יותר. אז אפילו שלא ראו שהוא מת זה היה עצוב.
ואני עדיין מתרגש כשהיא מקבלת אותו חזרה בסוף. (ראיתי את הפרק בקפיצות הערב).
חוץ מזה אהבתי את זה כי ממש לא ציפיתי שזה יהיה הנער מהכלביה.
גם נורא אהבתי את הבניה של מנדי כדמות הפוכה לורוניקה. היא כל כך תמימה וכל כך לוקחת כל עונש שנופל עליה. הקטע שבו ורוניקה מתעמתת עם הבחור שמציק למנדי היה מעולה. איך היא הורסת אותו מילולית. וזה לא שורוניקה מאיימת עליו פיזית, פשוט היא כל כך אסרטיבית שהיא יכולה לגרום לו לסגת בכוח רצון.
ואז המשפט שהיא אומרת למנדי:
If you want people to leave you alone, Mandy, or better yet, treat you with respect, demand it. Make them.
ואז בסוף הפרק מנדי עושה את זה ומשתמשת בטייזר על הבחור המגעיל הזה. וזה מעולה. כי אני מניח שבאמת בגלל זה הוא מספר לה שהכלב שלה לא מת.

לגבי הפרידה של ורוניקה מליאו אני בכלל לא רואה את זה ככה.
ייתכן שזאת הייתה פרידה מגעילה אבל ב20 שנה של צפיה בסדרות אני לא ממש זוכר שום פרידה כל כך טובה. קחי כל סדרה לדעתי וכל זוג בסדרה ותראי את הפרידה שלהם - זה כמעט תמיד שאחד מהם בגד בשני ואו שהוא סיפר לבן זוג אחרי הרבה הרבה יותר משני נשיקות, או שהוא סיפר לבן זוג על נשיקה אחת אבל אחרי הרבה מאוד זמן של לשקר לגביה, או שהוא נתפס בנשיקה (או כמובן כל מה שיותר גרוע מזה).
הדבר הכי הגון שורוניקה יכלה לעשות זה לספר לליאו מיד אחרי הנשיקה הראשונה. היא עושה בסך הכל את הדבר השני הכי הגון שזה לספר לו אחרי הנשיקה השניה (שכמו הראשונה לא הייתה מתוכננת, כלומר זה לא שהיא יצאה לדייט עם לוגאן). והיא גם סיפרה לו מיד אחריה.
אנ מסכים שהמשפט "עדיף לך בלעדי, אני עושה לך טובה שאני נפרדת ממך" הוא דושי מאוד. אבל היא לא סתם פותרת אותו בזה אלא כן אומרת את האמת שהיא נישקה מישהו אחר. ולדעתי זה לחלוטין הדבר הנכון לעשות לספר את האמת כי זה בהחלט עדיף מאשר אם הוא היה מגלה בדרך אחרת (ובעולם הקסום של סדרות טלוויזיה תמיד מגלים).
זה גם חשוב לומר שהיא נישקה מישהו אחר כי אחרת היא לא נותנת שום סיבה. ואז כל מה שנותר לו לחשוב זה שהוא עשה משהו.
נכון גם שזה נשמע מטופש לבקש ממנו "להבין", אבל יחד עם זה , זה גם הדבר הבוגר לעשות. בדיוק כמו שהיא הייתה מתוסכלת כשהיא גילתה שדאנקן דלוק על מג אבל שמרה את זה בפנים .
*אגב, זה נורא אירוני שאת כותבת "שתהיה כנה איתו" ואז המשפט הבא את כותבת שהיא לא בסדר שהיא סיפרה לו את האמת"

לכל הרוחות כתבתי מגילה ועוד לא הגעתי לפרק 20...