שירשור ורוניקה מארס

twisted nerve1

New member
אה, וגם..

עם כל כמה שאני זוכרת דיי הרבה. אין לי מושג על מה אתה מדבר כשאתה אומר שהיה פרק עם דרו קארי ומישהי מהתוכנית שלו. איו לי שום זיכרון כזה (אבל אני משערת שלא המצאת את זה)

Reutk

Active member
אני גם חושבת שזה היה אחרי החתונה.

אני זוכרת שלקלארק ענד שרשרת עם הטבעת מושחלת עליה בזמן שהוא עזב לכוכב שלו. הייתה לו חליפה אחרת בתור קל-אל או שסתם נדמה לי? כי לחייזרים הייתה חליפה כזאת שחורה אני זוכרת שג'ימי ביקש גם חליפה כזאת והיא לא ישבה עליו כמו שצריך.

בקשר להתאהבות של לויס בקלארק אחד הקטעים שהכי זכורים לי זה שהיא עומדת להתחתן עם לקס והיא מביטה על עצמה במראה לבושה בשמלת כלה ואומרת, לויס לות'ר... לויס קנט.

twisted nerve1

New member
אני גם זוכרת את זה

שהיה לו חליפה אחרת כשהוא עזב עם הקריפטונים בתור קל-אל. ג'ימי as in ג'ימי אולסון? מה לו ולחליפה בכלל?

&nbsp
אם אני לא טועה- הקטע עם זה שלויס מסכימה להתחתן עם לקס זה היה לקראת סוף עונה ראשונה. ואז אני זוכרת שקלארק בא אליה ואמר לה שהוא מאוהב בה בשביל שלא תתחתן עם לקס (והוא גם באמת היה מאוהב בה, אבל הוא לא היה אומר לה את זה אחרת), ואז היא אמרה לו שהיא רק רואה אותו כידיד. ואז היא הולכת לסופרמן ואומרת לו שהיא מאוהבת בו ושאם הוא יגיד שהוא מרגיש אליה משהו היא תבטל את החתונה עם לקס, והיא ממש אומרת לו משפט בסגנון: "אני לא מאוהבת בך רק כי אתה סופרמן. גם אם היית אדם רגיל בלי כוחות הייתי מאוהבת בך, אתה יכול להאמין לי?" והוא אומר לה "לא"- כי ליטרלי בסצנה לפני הוא בא אליה בתור קלארק ואמר לה שהוא אוהב אותה והיא לא רצתה אותו.
&nbsp
אבל כל זה ככל הזכור לי קורה בעונה הראשונה שזה מה שאמרתי- בעונה הראשונה היא באמת מקובעת על הפנטזיה של סופרמן ולא מסוגלת לפתח רגשות לקלארק. אבל איפשהו באמצע העונה השניה היא מתחילה לצאת עם קלארק בתור קלארק שזה מראה שהיא התחילה להתפקח מהפנטזיה על סופרמן והתחילה לאהוב את קלארק (לפני שהיא מגלה שהוא סופרמן).
וכן אני גם זוכרת את הקטע שהיא עם השמלה ואומרת "לויס לות'ר, לויס קנט"- אולי פה התחיל ליפול לה האסימון שכן יש לה רגשות אליו אחרי שעונה שלמה היא לא חשבה לכיוון.
&nbsp
(למרות שמתי שהם באמת התחתנו אם אני לא טועה, היא לא החליפה את השם ונשארה לויס ליין, אבל ברור שזה קטע סימבולי שהיא אמרה "לויס קנט" להראות שאולי יש לה רגשות כלפיו)

אני זוכר את הקטע עם ג'ימי

**הכי לא קשור שאנחנו מתחילים לדבר על לואיס וקלארק עכשיו בשרשור הענק הזה שעומד להפסיק לקפוץ...
&nbsp
איך שאני זוכר הקריפטונים חזרו לכדור הארץ בתחילת עונה 4. הקריפטונאי הרע (אני לא יודע למה אני לא זוכר את השם, הוא נמצא גם בסמולוויל וגם בסרט סופרמן האחרון) משתלט על סמולוויל (העיירה, לא הסדרה) ויוצאת משלחת של הקריפטונים האחרים לעצור אותו ואיכשהו מסכימים שג'ימי יבוא איתם (אני זוכר שלואיס מצטרפת בתור מין concubine) ואז ג'ימי מבקש את המדים השחורים האלו. והוא גם מקבל אותם. לא שזה עוזר לו כשהם מחליטים שכל בני האדם יהיו עבדים.
אגב, אומנם דין קיין ממש חתיך אבל היה לי דווקא יותר קראש על ג'ימי. הוא כזה חמודון.
&nbsp

כמובן שאני צודק...

בדקתי.
באמת סוף עונה 3 קלארק עוזב עם הקריפטונים וחוזר תחילת 4.
החתונה היא בפרק 3 של עונה 4 בפרק שנקרא באופן מאוד מתאים: Swear to God, This Time We're Not Kidding
&nbsp
הקטע עם התינוק באמת מוזר. מעניין אם הם תיכננו להסביר את זה איכשהו אם הם היו חוזרים לעונה 5 או שהם פשוט ידעו שהם מבוטלים (שוב, אני בטוח יכול לבדוק)

Reutk

Active member
יפה לך.

כנראה שבקטע עם הטבעת שזכרתי הם עוד לא התחתנו, והוא רק שמר אותה לחתונה העתידית, או משהו כזה. השם של הפרק גדול
. וגם יפה שזכרת שקוראים להם הקריפטונים! ידעתי שזה לא נכון לקרוא להם חיזרים אבל הייתי עייפה אתמול בשביל לחשוב על השם המתאים. אבל ברור שזה קריפטונים כי הם מכוכב קריפטון ממש כמו שלנו קוראים כדורצים
.

didalf

Well-known member
לדעתי היה עוד אחד, גם עם גיפים

כי אני זוכרת במפורש LoVe
אני אחפש אותו כשנסיים כדי לא להתקל בספוילרים.

twisted nerve1

New member
תחפשי בסוף. מעניין אם הייתי אז בפורום.

אולי זאת הסיבה שלא זכרתי כי פשוט לא הייתי שם אז

הפעם עדי לא אשמה זה לא שהיא קראה את זה בהודעות של הפרק

אני מזכירה אני ורעות ראינו את פרק הזה כמה פעמים אבל עדיין לא זכרנו שזה מה שיקרה
אני מניחה שאם זה היה מצב היא הייתה שוכחת כמו שאנחנו שכחנו

אבל היא היא קראה את זה בשירשור זוגות
אז דמייני שזה הולדר וואת רואה לבד איך מידע מופץ ע"י בלי בקרה

לפחות הייתי נחמדה ולא כתבתי על ליאו

twisted nerve1

New member
טוב כנראה שגם אם ראיתי

בשרשור זוגות שכתבתם ורוניקה ולוגן משהו- שכחתי את זה לגמרי עד שהתחלתי את הסדרה.
גם ככה יש כ"כ הרבה בנים עם תפקידים דיי מרכזיים בסדרה (לוגן, דאנקן, וואלס, וויבל, לאו)- שלקח לי כמה פרקים לזכור איך קוראים לכל אחד מהם (זוכרים שקראתי לוויבל וויבלי בהתחלה?
), אז בחיים לא הייתי זוכרת מי אמרתם שהוא עם ורוניקה כשהתחלתי לראות את התוכנית.
רק זכרתי שהתלהבת מהדמות של לאו, וגם זה רק כי כבר הכרתי את השחקן מניו גירל. אבל לא ידעתי אם הוא הולך להיות עם ורוניקה.
&nbsp
מעניין לגבי מה שאת אומרת על מה שהיוצר אמר- שהוא לא תכנן שהם יהיו ביחד. האמת רוב הזוגות שאני אוהבת בטלוויזיה, אחר כך אני רואה ראיונות עם היוצרים והרבה מהם אומרים שהם לא תיכננו לזווג אבל ראו שיש כזאת כימיה בין הדמויות- זיווגו. וזה הגיוני ובגלל זה לא כזה ברור הרבה זמן בתחילת העונה, אני מניחה שיהיה משהו בין לוגן לורוניקה, כי היוצרים לא כיוונו לשם בהתחלה.
אני מסכימה שיש בניהם כימיה טובה והדמויות מאוד מעניינות ביחד, כך שהם לקחו החלטה נכונה לעשות בניהם משהו רומנטי.

Reutk

Active member
חחח הם עובדים בתסריטאות או במשרד שידוכים?
.

twisted nerve1

New member

אוי אני מה זה עייפה, וקצת מסטולה, אז אני באמת נשמעת עילגת קצת בהודעות שלי, וזה באמת מצחיק שהשתמשתי כ"כ הרבה במילה לזווג. אני נקרעת עכשיו מצחוק חלק בגלל מה שאמרת וחלק כי אני קצת מסטולה.
אגב, עדי הסיבה היחידה שאני לא ממשיכה לפרק 22 זה כי אני עונה להודעות בפורום. אז את כולה צריכה להמשיך לכתוב הודעות שאני אענה להם בפורום עד שתדביקי את הקצב וככה אני לא אשיג אותך

didalf

Well-known member
לכי תראי 22

ראיתי את 21 בגללך ואין לי כוונה לעצור עכשיו.
&nbsp

twisted nerve1

New member
אז תגיבי בנתיים על מה שכתבתי על 21

בנתיים אני עוד צריכה לענות על ההודעה של ניק על X-מן. אז יקח לי קצת זמן אבל זה יקרה היום!

בלי מילה על JTT

חח יצא לי טוב שזה קרה באותו הפרק יכלתי לחפור עליו בלי לראות חשודה
לפעמים רעות ראתה אותי כותבת על פרק 18 היא עושה לי ששש
אמרתי לה זה בסדר זה הפרק עם ג'ונתן
אז אני סתם מתלהבת ממנו

היום כל הזמן כתבתי לך הודעה ומחקתי כי כבר השתגעתי לדעת מתי תראי אותו
אבל פחדתי שדקה לפני הודעכות שלי יגרמו לי לצאת שקופה מידי

אז מה זה שמחתי שפתאום ראיתי שכתבת פרק 18 אפשר לסמן אותו גם כ

בכל אופן אני בדיוק סיימתי לצפות בפרק 20 אז נורא בא לי שתעשי מרתן
עם מזג האוויר הזה מה עוד יש לך לעשות?

מצד שני אני עושה מרתון כי כל השבוע הפעם לא יצא לי לראות. אז אם לא אכפת לך לעשות מרתון ואז לעצור לכמה ימים אני אשמח

למרות שאני חושבת שאני מעדיפה שאתן תעקפו אותי מאשר הפך

למעלה