זה באמת היה שרשור מעניין. כתבתי באמצע הקריאה בו
שכמעט אף אחד לא שם זוג שאני מכירה, אבל כתבתי את זה באמצע השרשור לפני שהגעתי להודעות התחתיות שבו דיברתם על באפי ולויס וקלארק (וגם זאתי שציינה את מחלקת גנים ונוף כמובן).

באמת משעשע איך דיבתם עם באפי שזה דומה לדיון שאנחנו מנהלים עכשיו בקשר אליה ואל ספייק.

ובקשר ללויס וקלארק אז קראתי וממש רציתי להגיב שזה באמת מגוחך הקטע שהיא כאילו לא מזהה אותו בגלל המשקפיים. נכון שזה קצת לא אמין בכמעט כל סדרת גיבורי על, אבל פה זה עוד יותר. לרוב לפחות יש להם איזה מסכה או משהו. אפילו בחץ לפחות חצי מהפנים שלו מוסתרות. בתור סופרמן זה ממש רק להוריד את המשקפיים. (וזה נכון לכל האדפטציות של סופרמן, לא רק לזאת). זה הזכיר לי קטע בסדרה שהם צחקו על זה. בתקופה אחרי שהיא מגלה שהיא סופרמן והם ביחד יש סצנה שהם צוחקים על זה- צירפתי למטה (לויס שמה את המשקפיים וקלארק עושה לה כזה- "איפה לויס הלכה? היא הייתה פה לפני שניה").

מה שעוד רציתי להגיד בהקשר לדיון על לויס וקלארק. שמשהו שדיי אהבתי מבחינת הזוגיות שלהם. אם אני לא טועה ממש ממש בהתחלה היא ממש מאוהבת בסופרמן אבל לא בקלארק. והוא בתור סופרמן כל הזמן אומר לה שהוא לא יכול להיות איתה כי הוא לא רוצה להיות איתה כשהוא יודע שאת קלארק היא רואה רק בתור ידיד והוא חושב בצדק, שהיא פשוט מאוהבת בפנטזיה.
מה שמאוד אהבתי, שבאותה עונה, לפני שהיא מגלה שהוא סופרמן (אולי אני טועה, אבל נראה לי שזה קרה בסוף עונה 2). אז בשלב כלשהו היא ממש מתחילה לצאת עם קלארק לפני שהיא יודעת שהוא סופרמן.
ואז אחרי שהיא מגלה, פרק אחד יש להם שיחה והיא אומרת משהו כמו- אתה יודע למה הפסקתי את ההתאהבות שלי בסופרמן, והתחלתי להתאהב בקלארק? כי הבנתי שסופרמן הוא פנטזיה, וקלארק הוא בן אדם אמיתי.
בקיצור מה שרציתי להגיד שאני ממש שמחה שהיא התחילה לפתח רגשות לקלארק לפני שהיא מגלה שהוא סופרמן כי אם זה לא היה ככה, זה היה גורם לזה שזה לא היה מרגיש באמת אמיתי שהיא אוהבת אותו.
אני גם מסכימה עם ניק, שממה שזכור לי- ברגע שהיא כבר יודעת שהוא סופרמן והם מחליטים להיות ביחד - אז באמת מורחים את הקטע עד שהם מתחתנים כ"כ הרבה זמן עם "מכשולים". זה אפילו לא הקטע שכמובן שעשו שבהתחלה הוא נפרד ממנה כדי "להגן" עליה. ואז הוא רוצה לחזור והיא לא רוצה. מיילא כל זה, זה רק לקח כמה פרקים. אבל אז עשו עלילה שלמה שלקס פיתח כפילת לויס וחטף את לויס האמיתית ושטף לה את המוח איכשהו. וקלארק התחתן עם הכפילה, ואז עד שהוא גילה לקח מלא זמן, וגם אז לקח זמן עד שפתרו את זה, אני אפילו לא זוכרת איך, ואז היא לגמרי איבדה את הזיכרון וגם זה לקח מליון שנה עד שפתרו את זה והם סוף סוף התחתנו. זה היה באמת מתיש. אבל מה, ממש אהבתי אותם ביחד וכשהם כבר סוף סוף התחתנו היה ממש כייף!