שירשור ורוניקה מארס

Reutk

Active member
*תיקון

ראינו את הקטעים עם ג'ונתן מהפרק המון פעמים, לא את הפרק עצמו.
אז לפני הנשיקה לא שמת לב לכלום או שחשבת שהיא מאוהבת בו? מצחיק שרק עכשיו אני שואלת אותך את זה.

Reutk

Active member
18

אני יודעת מה את חושבת עכשיו, לא ידעתי מה חשבת אז. אז רק אני חשבתי על זה לפני הפרק הזה
.
&nbsp
מה שאני זוכרת זה שאת הרצת כל הזמן קטעים בפרק, אני אפילו התעצבנתי עליך בגלל כי אי אפשר היה להבין כלום ככה
.

עדי ומיקי כנסו גם

אני בכלל לא הרגשתי שיהיה משהו ביניהם
זה מחבר אותי עם מה שכתבתי על וואלס בזצמנו לעדי שהיא כתבת שהוא בזן פרד
אני לא אומרת עם וואלס ורוניקה יהיו או לא יהיו ביחד

אלא כמו שאף פעם לא חשבתי על זה בקשר לוגן וורוניקה לא חשבתי על זה בקשר לוואלס ווורוניקה

ועובדה שזה כמו שזה קרה עם לוגן זה עדיין יכול לקרות או לא לקרות איתם

didalf

Well-known member
יש לי וידוי

קצת ידעתי שיהיה ביניהם משהו
בד"כ אני לא זוכרת כלום מדברים שאני קוראת על סדרות שאין לי כוונה לראות (לעזאזל, קראתי סיכומי פרקים שלמים על שיימלס כשכבר הייתה לי כוונה לראות את זה ועדיין לא זכרתי כלום
), והדבר היחיד שכן זכרתי זה "ורוניקה ולוגן". בטח הזכרתם את זה באיזה שרשור זוגות או משהו כשזה כבר לא באמת נחשב ספוילר כי בכל זאת הסדרה הזאת ישנה.
אז בהתחלה לא הבנתי איך לעזאזל כי לא היה ביניהם שום קשר, ואז הם התקרבו כשהיא עזרה לו עם אמא שלו, אז זה מצא חן בעיני. ובגלל שאפרת כל הזמן דיברה על פרק 18 תיארתי לי שיש איזה התקדמות ביחסים שלהם בו.
&nbsp
ועדיין הופתעתי מהנשיקה וחייכתי כמו מטומטמת, אז הכל בסדר

&nbsp
אבל אני חייבת לציין שלא ממש הרגשתי שמישהו מהם התחיל להתאהב בשני, רק שהם מתחברים טיפה ובמקום שנאה מתחילים רגשות חיבה הדדיים.

ידעתי שאת יודעת

כי שתארת אותו בפרק ראשון כתבת דושבג אבל שזה לא מסתדר לך
מאז הבנתי שאת יודעת שהם יהיו ביחד
ומה פלא אני כל זמן כתבתי עליהם .רק לאחרונה שיהיו דיבורים שנראה.התחלנו אני רעות וניק להפסיק לכתב עליהם אולי זה עזר טיפה

אולי למיקי זה הייתה הפתעה למרות שהיא כן כתבת שהיא חושבת שיהיה משהו ביניהם אחרי פרק 15

twisted nerve1

New member
*מילים בכותרת בשביל ניק*- פרק 1X18

זו אכן הייתה לי הפתעה. באמת לא ציפיתי לזה. אמנם הייתה לי הרגשה שאולי קורה משהו בניהם, חשבתי את זה אחרי הפרק שהוא מגלה שאמא שלו מתה והוא בוכה לידה והיא מחבקת אותו. אבל באמת לא הייתי בטוחה שילכו לשם, ואם זה רק משהו שנדמה לי שקורה. בגלל זה באמת דיי הופתעתי שהם התנשקו. (ואני לא זוכרת שדיברתם על לוגן בעבר, אולי זה נובע מהעובדה שאני לא נכנסת להודעות של סדרות שלא ראיתי, אהם, עדי אהם). והאמת הייתי אמביוולנטית. מצד אחד אני כן רוצה אותם ביחד, מצד שני- מה עם שמידט? הוא חמוד ולא מגיע לו יחס כזה מורוניקה. הייתי אמביוולנטית כי אני לא יודעת אם מי משניהם אני רוצה שתהיה. אבל כן התלהבתי שם התנשקו.

אני מסכימה איתך קצת לגבי העניין שרוב היחסים שלה עם וואלס נראה כאילו היא רק אומרת לו לעשות לה טובות ולפעמים זה צורם. זה גם מרגיש ככה קצת עם שמידט. אני כן חושבת שהיא כן מרגישה אל וואלס רגשות חברות וכן מרגישה אל שמידט רגשות רומנטים, אבל חלק מהעניין שכן- היא גם "מנצלת" את היחסים איתם בשביל להשיג דברים.
אולי להגנתה אפשר להגיד שזה אף פעם לא דברים סתם, כאילו אגואיסטים כאלה זה כמעט אף פעם לא דברים בשביל עצמה- אלא תמיד עזרה בתיקים, שלפעמים היא עוזרת לתלמידים מתוך תחושה שנעשה להם אי צדק אפילו בלי תשלום. אז זה קצת מפצה על זה.

אני רוצה להגיד עוד משהו. שאם באמת נגלה שדאנקן הוא זה שהרג את לילי מתוך התקף פסיכוטי או משהו. אבל אולי, וזה קצת לא נחמד להגיד, עדיף שאייבל קונץ יקח את האשמה, הוא הרי גם ככה גוסס, ולא צריך להרוס לדאנקן את החיים כי זה לא שהוא עשה את זה בכוונה.

ראיתי כבר גם את פרק 19

didalf

Well-known member

נו יש לי מחלה. ובד"כ אני לא זוכרת גם ככה.
אולי אני פשוט זוכרת כי ניק השתמש בראשי תיבות LoVe שזה מגניב, אז זכרתי

וזה היה בכותרת של איזה שרשור זוגות, אני בטוחה! הייתי מחפשת אבל בטח אני אמצא עוד יותר ספוילרים אז אני אוותר.
&nbsp
האמת שאני קצת מסכימה איתך לגבי דאנקן ואייבל קונץ.

עכשיו מצאתי סרטון מה זה חמוד שלהם

אבל הוא ספוילר קאסט אז אני אספר מה קורה

בקיצור שאלו את יוצר שם על הזיווג שלהם אז אמר שזה שוק גם בשבילו
שלוגן היה אומר להיות הבחור הרע אבל שהם יהיו יושבים בחדר התסריטים ורואים אותם ביחד הם אמרו אנחנו צריכים עוד מה זה

וקרסטין(ורוניקה) מספרת על זה זה הולך משהו כזה "אני אוהבת את ג'ייסון(לוגן) אני נשואה וג'ייסון(לוגן )נשוי אבל שאני רואה אותנו על מסך אני מבינה אנחנו על אש"

didalf

Well-known member
תזכרי להביא לי את זה כשנסיים את הסדרה

twisted nerve1

New member
נראה לי לא הייתי פה כשהיה השרשור הזה

כי אני לא רואה בכלל הודעות ממני.
אולי בגלל זה לא קיבלתי את הספוילר על LoVe

twisted nerve1

New member
חחח עדי, איך לא השתנת

איזה ברור ששמת את ג'סי וג'יין, ואת ביצ'ר וקלר

בקושי הכרתי זוגות שאמרתם בכלל
לא נראה לי הכרתי אף אחד שניק אמר.
איך השתתפת בשרשור לפני שראיתי את הג"ש ושיימלס. ברור לי שהיו לפחות שני זוגות שהיית מוסיפה אם היית רואה את הסדרות האלה לפני השרשור.

didalf

Well-known member
כן אה? מחדל

עוד לא הכרתי אפילו את שני הזוגות שהפכו לאהבת חיי.
אבל פיציתי על זה בשרשור גאווה

&nbsp
"לא השתנית" כולה עברה שנה וחצי כמה רצית שאני אגדל מאז?

&nbsp
אגב ג'סי וג'יין, היום היה סיום עונה 2 ביס
אני מחכה לראות מה ניר יכתוב.
&nbsp

twisted nerve1

New member
בצחוק.

אוי אני רוצה לראות שוב את הפרק שהם תקועים במדבר וגם את הפרק האחרון והלפני אחרון של עונה 2. במיוחד אם תכתבו על זה. ואני מסכימה איתך שסימנת על זה ספוילר, למרות שבשרשור ניק אמר שלא צריך :-{. ברור שצריך! לא לדעת שלג'סי תהיה חברה זה חשוב מאוד!!!

אנחנו צריכים פינה - שרשורים מהעבר

זה די מרתק לעבור על השרשור הזה.
קודם כל זה מצחיק כי גם שם מתפתח דיון על הזוגיות של באפי שלא מאוד שונה מדיון שיש כאן כרגע.
גם מצחיק אותי לראות שמישהי מנתה את הזוגות האהובים עליה מהסדרה מחלקת גנים ונוף ואני הופתעתי מאוד שיש כל כך הרבה זוגות באותה סדרה. זה היה בערך חצי שנה לפני שהתחלתי לראות אותה.
&nbsp
אבל זה באמת מעצבן נורא שלא רואים את התמונות ששמנו שם.

twisted nerve1

New member
זה באמת היה שרשור מעניין. כתבתי באמצע הקריאה בו

שכמעט אף אחד לא שם זוג שאני מכירה, אבל כתבתי את זה באמצע השרשור לפני שהגעתי להודעות התחתיות שבו דיברתם על באפי ולויס וקלארק (וגם זאתי שציינה את מחלקת גנים ונוף כמובן).
&nbsp
באמת משעשע איך דיבתם עם באפי שזה דומה לדיון שאנחנו מנהלים עכשיו בקשר אליה ואל ספייק.
&nbsp
ובקשר ללויס וקלארק אז קראתי וממש רציתי להגיב שזה באמת מגוחך הקטע שהיא כאילו לא מזהה אותו בגלל המשקפיים. נכון שזה קצת לא אמין בכמעט כל סדרת גיבורי על, אבל פה זה עוד יותר. לרוב לפחות יש להם איזה מסכה או משהו. אפילו בחץ לפחות חצי מהפנים שלו מוסתרות. בתור סופרמן זה ממש רק להוריד את המשקפיים. (וזה נכון לכל האדפטציות של סופרמן, לא רק לזאת). זה הזכיר לי קטע בסדרה שהם צחקו על זה. בתקופה אחרי שהיא מגלה שהיא סופרמן והם ביחד יש סצנה שהם צוחקים על זה- צירפתי למטה (לויס שמה את המשקפיים וקלארק עושה לה כזה- "איפה לויס הלכה? היא הייתה פה לפני שניה").
&nbsp
מה שעוד רציתי להגיד בהקשר לדיון על לויס וקלארק. שמשהו שדיי אהבתי מבחינת הזוגיות שלהם. אם אני לא טועה ממש ממש בהתחלה היא ממש מאוהבת בסופרמן אבל לא בקלארק. והוא בתור סופרמן כל הזמן אומר לה שהוא לא יכול להיות איתה כי הוא לא רוצה להיות איתה כשהוא יודע שאת קלארק היא רואה רק בתור ידיד והוא חושב בצדק, שהיא פשוט מאוהבת בפנטזיה.
מה שמאוד אהבתי, שבאותה עונה, לפני שהיא מגלה שהוא סופרמן (אולי אני טועה, אבל נראה לי שזה קרה בסוף עונה 2). אז בשלב כלשהו היא ממש מתחילה לצאת עם קלארק לפני שהיא יודעת שהוא סופרמן.
ואז אחרי שהיא מגלה, פרק אחד יש להם שיחה והיא אומרת משהו כמו- אתה יודע למה הפסקתי את ההתאהבות שלי בסופרמן, והתחלתי להתאהב בקלארק? כי הבנתי שסופרמן הוא פנטזיה, וקלארק הוא בן אדם אמיתי.
בקיצור מה שרציתי להגיד שאני ממש שמחה שהיא התחילה לפתח רגשות לקלארק לפני שהיא מגלה שהוא סופרמן כי אם זה לא היה ככה, זה היה גורם לזה שזה לא היה מרגיש באמת אמיתי שהיא אוהבת אותו.
אני גם מסכימה עם ניק, שממה שזכור לי- ברגע שהיא כבר יודעת שהוא סופרמן והם מחליטים להיות ביחד - אז באמת מורחים את הקטע עד שהם מתחתנים כ"כ הרבה זמן עם "מכשולים". זה אפילו לא הקטע שכמובן שעשו שבהתחלה הוא נפרד ממנה כדי "להגן" עליה. ואז הוא רוצה לחזור והיא לא רוצה. מיילא כל זה, זה רק לקח כמה פרקים. אבל אז עשו עלילה שלמה שלקס פיתח כפילת לויס וחטף את לויס האמיתית ושטף לה את המוח איכשהו. וקלארק התחתן עם הכפילה, ואז עד שהוא גילה לקח מלא זמן, וגם אז לקח זמן עד שפתרו את זה, אני אפילו לא זוכרת איך, ואז היא לגמרי איבדה את הזיכרון וגם זה לקח מליון שנה עד שפתרו את זה והם סוף סוף התחתנו. זה היה באמת מתיש. אבל מה, ממש אהבתי אותם ביחד וכשהם כבר סוף סוף התחתנו היה ממש כייף!

אני זוכר את זה יותר מידי טוב

אני די בטוח שאחרי הקטע הזה שבסרטון הם רואים שהחליפה שלו נהרסה על ידי הלייזר מהמסוק ולואיס מופתעת כי היא אף פעם לא נפגעת כשהוא לובש אותה ואז הוא אומר שלגוף שלו יש מין הילה שמגנה גם על בד שעוטף את הגוף שלו.
אבל מה שנורא מצחיק בקטע הזה (אפילו יותר מהבדיחה עם זה שהוא לא מזהה אותה) זה שהמסוק הזה עולה לאט מול החלון, מכוון מטרה, משמיע ציפצוף ארוך... כל זה לוקח איזה עשר שניות ארוכות ורק אז בשניה האחרונה קלארק נזכר שאולי המסוק הזה הוא מסוכן.
&nbsp
אם אני זוכר נכון גם הייתה איזו פלישת חייזרים מיד אחרי עלילת הכפילה והאיבוד זיכרון שהוסיפה עוד יותר לדחיה של החתונה שלהם.
ודווקא החתונה עצמה בסוף די איכזבה אותי כי בסוף אחרי עוד איזשהו מכשול אחרון מי שחיתן אותם היה איזה מלאך שומר שחיתן אותם באיזה מקום גן עדן כזה.
&nbsp
&nbsp
חחחח לא יודע אם זה היה לפני או אחרי החתונה אבל פתאום נזכרתי בפרק שבו קלארק מתכווץ בגלל איזה שמפו שמכווץ אנשים והאישה ששמרה בני זוג של אנשים שהיא שנאה (נראה לי בני כיתה של לואיס) בתוך בית לגו.
&nbsp
והיה את אחד מפרקי הכריסמס הכי צ'יזיים אי פעם בסדרה הזאת שהיה בו לופ זמן שבו כל הזמן דברים נעשים מדכאים יותר.
&nbsp
והיה פרק עם דרו קארי והאישה הזאת שהייתה בתוכנית שלו...
&nbsp
וואו, מדהים שאני זוכר עד כדי כך מהסדרה הזאת.

twisted nerve1

New member
וואי תקשיב....

אני גם זוכרת את הפרק שהוא התכווץ בגלל השמפו ואיך שכתבת את זה התחלתי לצחוק כמו משוגעת. כי היה קטע בפרק שהם מתווכחים והוא פיצי כזה ועומד מאחורי תמונה על השולחן. ורואים רק את הצל שלו. וכן אני זוכרת שהאישה הזאת שמרה את האנשים של הכיתה בתוך הלגו

&nbsp
הקטע עם הסדרה הזאת- הייתי ממש מכורה אליה כשהייתי ביסודי. ברמה שממש זכרתי באיזה שעות היא משודרת והייתי מקליטה בוידיאו אם לא הייתי בבית אז. והייתה לי אז גם חברה שנורא אהבה והיינו מדברות כל הזמן על הסדרה הזאת (וגם ראיתי את רוב הפרקים כמה פעמים כי זה שודר בלופים- כל פעם שזה נגמר זה התחיל מחדש)
&nbsp
לפעמי איזה שנתיים מתוך נוסטלגיה כבר בתור בוגרת ראיתי חלקים מהסדרה (לא את הכל, אבל חלקים גדולים, למרות מדי פעם דילקתי על קבוצות פרקים כי לא היה לי כוח).
זאת בחיים לא סדרה שהייתי רואה בתור בוגרת. האפקטים שם כ"כ גרועים. ממש רואים את המסך הירוק כל פעם שלויס נופלת. שלא לדבר על כמה שהיא קיצ'ית. אבל נוסטלגיה וזה. תמיד תהיה לי פינה חמה בלב בשבילה.
&nbsp
דווקא הפרק כריסמס הזה שאתה מציין זכור לי בתור ילדה כאחד הפרקים האהובים עלי בסדרה. אני חושבת שוב שזה בגלל העניין שהיה שם את הקטע שהזמן כל הזמן חזר על עצמו וקלארק היה היחיד שהבין את זה (כמו הקונספט של "לקום אתמול בבוקר"). וזה היה ממש מגניב בשביל הקונספט הזה, כי זה היה הפעם הראשונה שראיתי את הקונספט הזה פשוט אז ממש אהבתי.
עוד פרק שממש ממש זכור לי שאהבתי, זה היה הפרק מיד אחרי החתונה האמיתית שלהם שבאים אליהם איזה שני מדענים (שהם כבר הכירו בעבר מהרפתקאות קוודמות) ומסתבר שהם תמיד הכירו אחד את השני בגילגולים קודמים אבל תמיד הייתה בניהם איזו קללה ואסור היה להם ל"ממש" את הנישואים שלהם עד שהם לא פתרו את הקללה. ואז כשראיתי את הפרק הזה בתור בוגרת פתאום נפל לי האסימון מה הם מתכוונים בתור "לממש" כי בתור ילדה ראיתי את הפרק הזה הרבה פעמים ופשוט לא הבנתי מה הם רוצים ומה זה אומר לממש.
&nbsp
זה באמת מצחיק איך שהיא עומדת שעה מול המסוק ולא קולטת שזה מסוכן. עוד יותר יש את הדבר הזה שיש בתוכניות של ברודקאסט ששניה לפני משהו דרמטי (סכנה של אנשים, או כשדמות מגלה למישהו משהו דרמטי), יש כזה פייד-אאוט, ואז פייד אין וממשיכים כאילו מאותה הסצנה (אולי כדי להכניס פרסומות בין הנקודות האלה). כמו שהיה עכשיו לפני שהוא מציל אותה מהמסוק. כל פעם שאני רואה את הפייד-אאוט הזה זה מרגיש לי כזה מיושן.
&nbsp
פלישת החייזרים אם אני זוכרת נכון (ואני דיי בטוחה שאני זוכרת נכון) הייתה דווקא אחרי החתונה שלהם. אם אני לא טועה אלו היו אנשים מקריפטון שאיכשהו שרדו, אבל לא ידענו עליהם בכלל (לא הצופים ולא הדמויות) עד אותה נקודה. הם באו לכדור הארץ למצוא אל קל-אל כדי שיעזור להם להילחם נגד חייזרים אחרים או משהו. והיו להם את אותם הכוחות של סופרמן. ואחת מהם גם נחשבה לאישתו כי ההורים שלו ושלה חיתנו אותם כשהם היו תינוקות. וככל הזכור לי ככה מסתיימת עונה 3, שהוא נוסע איתם לכוכב שלהם לעזור להם וכאילו עוזב את לויס כי הוא חייב. וזה היה אחרי שהוא ולויס התחתנו, אבל שוב הפרידו בניהם. אבל אז בעונה 4 הוא חוזר. ואני לא זוכרת מה קרה עם החייזרים האלה אבל זה נפתר בסופו של דבר.
&nbsp
אני גם זוכרת שהסדרה נגמרת בזה שהם מקבלים תינוק, למרות שהם בודקים עם איזה רופא והוא מגלה שקלארק לא יכול ליצור תינוק עם בת אנוש. אבל בפרק האחרון של הסדרה אני זוכרת שמחכה להם תינוק בעגלה ליד הבית, ואני לא זוכרת אפילו אם הסבירו מאיפה הוא הגיע.

למעלה