שירשור ורוניקה מארס

שירשור ורוניקה מארס

אם נעמוד בקצב (ונראה לי שאני אישית אעמוד בו)<כי שבוע הבא בעייתי לי> נגיע לסוף עונה 1 השבוע
אז קדימה לא היה לכן מה לכתוב על פרק 16 או שלא ראיתם אותו ?

ומיקי מאכזב אותי
שכבר הגעת לפרק 15ולא הגבת מפרק 11
. וראה אין צורך לחשוד בך ש-לך לא היה מה לכתוב

didalf

Well-known member
ראיתי אתמול את 16 אבל התעצלתי

טוב כי גם לא היה לי כזה מה להגיד. אבל אם את מתעקשת.
&nbsp
חוצמזה שנחמד שקצת דברים מתבהרים לגבי אמא של ורוניקה.
והבנתי נכון, ורוניקה בזבזה את כל הכסף שלה כדי ללאשפז ת אמא שלה במוסד נגד דכאון? עצוב

&nbsp
אה ושנחמד לראות שלמרות ההתחלה הקשה וואלס הפך להיות פופלרי בזכות עצמו והכשרון של בכדורסל. ואפילו זה שהוא מסתובב עם ורוניקה ה"מוקצית" לא פוגע בפופולריות שלו, ושהוא גם לא מתרחק ממנה בגלל זה.
&nbsp
ועוד הוכחה לטמטום שתיכונים באמריקה הם מטומטמים - כל הסיפור עם הקמע

כרגיל יש לי מספר דברים לומר על הפרק

ראשית לגבי השם של הפרק - בטי וורוניקה. זה בגלל שורוניקה משתמשת בשם בטי בתיכון השני. הסיבה לכך היא שיש קומיקס ידוע בארה"ב שנקרא ארצ'י ושם יש שתי דמויות ראשיות שהן יריבות וקוראים להן בטי וורוניקה.

לגבי אמא שלה בפרק - היא אכן השתמשה בכסף שלה כדי להכניס את אמא שלה למוסד. אבל לא מוסד לטיפול בדיכאון אלא מוסד גמילה כי אמא שלה אלכוהוליסטית.

מאוד אהבתי את מערכת היחסים בין ורוניקה ווולאס בפרק. באופן כללי יש בינהם מערכת יחסית מאוד חמודה. נורא נחמד איך שהיא באמת שמחה בשבילו שהוא הפך לפופולרי, אפילו שהיא עדיין די מוקצה חברתית בבית ספר הזה (אם כי זה בהחלט מרגיש שפחות מאשר בתחילת העונה).
גם נחמד זה שהיא כאילו יורדת עליו על כך שהוא מקבל חבילת עידוד עם עוגיות כל יום - ואז מסתבר שהיא זאת שמכינה לו את החבילה. לעשות כזה דבר שדורש מאמץ ולא לקחת על זה אפילו קרדיט זה ממש יפה. זה בהחלט הצד המאוד טוב של ורוניקה (כפי שאמרתי בעבר, למרות שאני מת על הדמות שלה, יש לה גם צדדים שליליים יותר).
גם חמוד היה לראות איך היא חייכה כשהיא שמעה שמשבחים את היכולת של וואלס אפילו
בתיכון השני.
כמובן גם טוב לראות שוואלס לא זונח אותה כשהוא הופך לפופולרי ויש לו הרבה חברים. אבל באמת שזה לחלוטין מה שהייתי מצפה.

ונקודה נוספת היא פשוט הציטוט הזה:
Veronica: Can you do me a weird favor without asking any questions?
Wallace: Isn't that the bedrock upon which our friendship was founded?

חוץ מזה גם אהבתי את זה שהאנשים בתיכון האחר הם (עד כמה שראינו) אנשים ממש נחמדים. ורוניקה בעצם הייתה נגדם, אבל בעיקר מתוך נאמנות לוואלס. בעצם הם היו נחמדים אליה הרבה יותר מאשר האנשים בתיכון שלה.

ודבר האחרון (אני כל הזמן נזכר בעוד) ההתמקחות של ורוניקה עם הסגן מנהל לגבי מה היא תרוויח מהעזרה שלה למצוא את התוכי.

didalf

Well-known member
באמת רציתי לשאול

על בטי וורוניקה, כי היה נשמע לי משהו מוכר בזה.
כמובן שאני לא מכירה את הקומיקס, אבל בטח התייחסו אליו בסדרות/סרטים כלשהם.
&nbsp
כן, הקטע שהיא התמקחה עם המנהל היה מצחיק

twisted nerve1

New member
תגובה עד 16

קודם כל- אפרת- לא הגבתי כי כבר ראיתי באיחור אז חשבתי שאף אחד גם ככה לא יקרא, וראיתי גם כמה פרקים ברצף. הנה קבלי פיצוי בצורת חפירה עכשיו.
&nbsp
בקשר לפרק הזה- מסכימה
נחמד לוולאלס על המקובלות וזה היה חמוד שהוא גילה שורוניקה אופה לו את העוגיות. תגידו, לא ביססו לו איזה חברה באחד הפרקים הראשונים? זאת שורוניקה עזרה לה, לא זוכרת כבר במה? אני מבינה שפשוט מתעלמים שזה קרה? לא שזה כזה חשוב לי, אבל שיהיה.
&nbsp
עדי- אני הבנתי שהיא אישפזה את אמא שלה במכון גמילה, אבל כן עדיין עצוב.
&nbsp
הפרקים האחרונים כולם ממש טובים, יותר מהראשונים.
&nbsp
בקשר לעלילה הכללית- אני מרגישה כאילו נורא צפוי שדאנקן רצח את לילי באיזה פסיכוזה שהייתה לו כי יש לו הרי מצב נפשי. זה כל הזמן מתחזק עם העובדה שהוא אומר שהוא לא זוכר מה קרה אז בלילה ההוא. זה מה שאני חושבת שקרה, וההורים שלו שכרו את האייבל קונץ הזה שיודה בשביל שלא יקרה כלום לדאנקן.
היה לי קצת עצוב בשביל ורוניקה כשהיא גילתה שדאנקן הוא המחזר של אלונה טל. גם כי לא הייתי סגורה על עצמי עם מי אני רוצה שורוניקה תהיה (עוד חשבתי שזה יכול לקרות עוד עם דאנקן, היה נראה שהוא לא לגמרי התגבר עליה), אז היה עצוב לי שזה ירד מהפרק. וגם אני מסכימה עם עדי שהיה כזה עצוב לראות את ורוניקה נשברת ובוכה.
אבל לא נורא, שמידטי גם נורא חמוד אליה. אני לא כזה חושבת שהוא שווה בפני עצמו, אבל הוא כזה חמוד כל פעם שהוא איתה, איך שרואים שהוא דלוק עליה וכל הזמן מחייך כזה כמו ילד
הוא מושי חמודי. היה איזה פרק אחד שחשבתי אפילו אולי היא צריכה להיות עם לוגן. במיוחד בפרק ההוא שהם גילו שאמא שלו כנראה מתה והוא התחיל לבכות והיא חיבקה אותו
זה היה רגע ממש חזק ועצוב.
אני אוהבת את אליסון האניגן, אבל היא בכלל לא עובדת לי בתור ביצ'ית. לא יודעת, היא מתוקה מדי בשביל זה, זה גורם לה להרגיש לי מאוד לא אמינה כשהיא בתור אחותו הביצ'ית (למרות שגם ככה לא רואים אותה הרבה, אז לא נורא).
&nbsp
מילה על הפרק ההוא עם המורה ששיחק אדם סקוט שהתגלה בסוף שהוא כן ניהל רומן עם תלמידה- הייתי דיי מתעצבנת אם היו מגלים שבאמת הילדה שיקרה לגמרי והוא לא ניהל רומן עם אף אחת. הייתי מתעצבנת בגלל שגם ככה נוטים להאשים בנות כשהם מספרות על דברים כאלה (כמו בנות שמתלוננות על הטרדה מינית וכל הזמן אומרים שהם משקרות, או שמאשימים אותם שהם לא בסדר). אבל הייתי דיי בטוחה שלא יפתרו את זה ככה שהיא באמת משקרת לגמרי, כי הסדרה נראתה לי שלא תיפול למלכודת הזאת.
אהבתי גם איך שמראים שלמרות שהיא זאת שמאשימה אותו בהטרדה- היא יותר סובלת מזה, אף אחד לא מאמין לה ומנדים אותם. כי זה מה שקורה הרבה פעמים לבנות שמתלוננות על דברים כאלה- וזה רק מראה איך אין לבנות אינטרס לשקר על דבר כזה.
אני לא אומרת שאין בכלל דבר כזה תלונות שווא, אבל זה אחוז מאוד קטן. לפחות כמו אחוז תלונות השווא בכל עבירה אחרת. אבל לפעמים כשרואים בסרטים וסדרות את הקטע שבנות ונשים מתלוננות תלונות שווא על גברים חפים מפשע, אפשר לחשוב כאילו זה משהו שקורה 90 אחוז מהזמן בתלונות.
גם אהבתי את הבחירה שורוניקה הייתה כ"כ נחושה לא להאמין לה, דווקא בגלל שזה חיזק את העובדה של מה שבנות שמתוודות על דברים כאלה עוברות. אפילו "האנשים הטובים" יכולים להאשים אותם. למרות שקצת איכזב אותי שהיא אוטומטית מאמינה למורה ולא לוקחת בחשבון שצריך לברר יותר. לכל הפחות היא הייתה צריכה לא לחרוץ דעה ישר על ההתחלה, לא לכאן ולא לכאן. אבל דווקא זה שהיא לא האמינה לה הפך את המסר ליותר נוקב לדעתי.
&nbsp
גם העובדה שהיא אומרת כמה היא אוהבת את המורה הזה (שבאמת נראה מגניב כ"כ)- ונראה ברור שלגלות שהוא עשה דבר כזה יהרוס את האמון שלה בדמות סמכותית שהיא כ"כ אהבה, הזכיר לי את כל הסיפור שקרה עכשיו עם קוסבי. איך שלאנשים כ"כ כואב לגלות שדמות כזאת שהם כ"כ העריצו עשתה דבר כזה, ויש אנשים שאומרים שהם לא יכולים יותר לראות קוסבי בגלל הידיעה הזאת (אני לא יכלתי לראות קוסבי אף פעם כי זאת תוכנית גרועה, תמיד הקדמתי את זמני
).
&nbsp
טוב זהו. בן ווייט לא היה עושה דבר כזה

והיה ממש חמוד מצד הילדה הזאת שהיא עזרה לילדה השניה שהוא באמת עשה לה את זה- ועוד אפילו שיקרה לה ואמרה לה שכולם כן תומכים בה למרות שזה לא נכון.

תודה

תדעי שאני תמיד קוראת אני אפילו מחכה לזה (התקדמתי כד פרק 19 עם עצב שרק ברביעי תדברו על פרק הטוב הזה)

בקשר לאליסון את בטח מתכוונת בגללו תפקידה כווילו באפי לי היה מוזר לראות אותה בתור טובה כי הכרתי אותה קצת מאיך שפגשתי את אמא <ומטרינה אחות של לוגן.> אבל זה לא שהיא רעה שם אבל עדיין ילדה טובת ירושלים כמו בבאפי זה לא
בכלל כווילו בכלל לא אהבתי אותה כל זמן התחשק לי לתן לה כאפה

ליאו מה זה חמוד איך שהוא אוהב אותה
אני בעד הזיווג הזה . למרות שקשה לי שאני לא רואה אותה בכללל אוהבת אותו אלא רק אוהבת שיש לה מודיע ממשטרה

twisted nerve1

New member
תגובה

אני ראיתי גם HIMYM כך שאני מכירה את אליסון האנגין גם בתור לילי ולא רק בתור ווילו (שלא לדבר על זה שבכלל הכרתי אותה לראשונה בתפקיד האדיר שהיא עשתה בסדרת הסרטים של אמריקן פאי). אבל גם בתור לילי, נכון שהיא לא ווילו או ילדה טובה כזאת, אבל זה עדיין לא ביצ'ית, יותר כמו מוזרה או משהו שזה כן מצליח לעבוד אצלה. אבל כממש ביצ'ית- היא פשוט לא מצליחה לשחק את זה טוב. זאת דעתי.
&nbsp
לא יודעת, אולי אני תמימה, אני חושבת שורוניקה כן דלוקה על שמידט. נכון היא גם מבקשת ממנו מידע, אבל אני כן מאמינה שיש לה רגשות כלפיו והיא לא מזייפת את זה לגמרי רק בשביל המידע (אם היא הייתה עושה את זה זה היה ממש מגעיל מצידה).
אולי גם יש לה קטע שקצת קשה לה לסמוך על בנים לכן היא נורא מגוננת על עצמה באופן כללי אבל אני כן חושבת שהיא דלוקה עליו.

אני מסכים

**וואו זה מוזר פתאום לכתוב את זה לך

&nbsp
אני בהחלט חושב שבאמת יש לה דלוקה עליו.
היא אומנם לפעמים די איומה בעד כמה רחוק היא הולכת רק בשביל להשיג את מטרותיה. אבל בשלב ההוא היא כבר בטח לא סתם מזייפת.
&nbsp
חוץ מזה עם החיוך המקסים הזה שלו מי לא היה נדלק עליו? אפילו לוגאן הוריד את המכנסיים שלו לכבודו

אם אני חושבת על זה

אז אפילו את וואלס היא לא אוהבת (אם כל הכבוד לעוגיות שהיא אפתה לכבודו)
אני הרבה פעמים שואלת את עצמי למה וואלס בקשר איתה עזבו את זה שכל הזמן יש לה רק דרישות הוא כבר לא תלמיד על לוזר הוא בקלות יכול להתחבר לילדים אחרים במקום לבלות כל זמן איתה שהיא שקועה בדברים אחרים

אותו דבר עם ליאו אני לא חושבת שהיא עובדת עליו או משהו כזה אבל לאהוב לאהוב כמו שהיא אוהבת את דנקן היא לא
מה בסה"כ בקשתי אהבה הדדתי עם לא בחיים אז בסדרות שלי

לי היה מפריע לצאת איתה עם הייתי ליאו ולהיות חברה שלה עם הייתי וואלס
למרות שזה לא מונע ממני לרצות שהיא וליאו יהיו ביחד כי מה לעשות הוא חמוד שהוא אוהב אותה

אני ממש לא אוהבת את חברות שלה עם וואלס לעומת חברות שלה עם איילי שיש פער של 1ל3 בין עזר שלו לה לעזרה שלה לו (על כל פעם שהיא עוזר לו הוא עזר לה שלושה פעמים בערך )
זה כבר קשר יותר טוב בעיני אבל לא מצייגים אותם כחברים הכי טובים
לא שאני בעד במצב כזה שקשר יתבסס רק על טובות הדדיות

אני רוצה לראות אכפתיות ממנה

אני ממש לא מסכים

קודם כל אי אפשר לומר "עם כל הכבוד לעוגיות שהיא אפתה עבורו"
זה לא דבר קטן. היא כל יום שמה לו קופסת עידוד בארונית שלו עם עוגיות ומחמאות ועידודים. עוגיות שהיא אפתה בעצמה! והיא אפילו לא סיפרה לו שזה ממנה!
נדיר שאני רואה מישהו בזוגיות רומנטית או לא רומנטית משקיע עד כדי כך בבן זוג ואפילו אז זה עם ציפיה למשהו חזרה.
חוץ מזה שיש מספיק פעמים שהיא עוזרת לו. הסיבה היחידה שזה לא קורה הרבה היא פשוט שהעלילה של הסדרה לא נסובה כמעט על וואלס ולכן אין הרבה שהוא זקוק לעזרה בו.
&nbsp
עם וויביל (אני לא יודע למה את קוראת לו איליי שזה השם שרק מעט מהדמויות קוראות לו בו) החברות היא הרבה פחות חברות ויותר עניין עסקי. נכון שהיא עוזרת לו הרבה והוא עוזר לה הרבה. אבל בחלק גדול מהמקרים זה מרגיש כמעט כמו עסקה. שניהם עוזרים אחד לשני כי הם שניהם יודעים שהם יהיו במצבים שהעזרה של האחר תהיה נחוצה להם.
&nbsp
לגבי הזוגיות עם ליאו כמובן שזה לא כמו שזה עם דאנקן. היא יצאה איתו זמן קצר. דאנקן היה האהבה הגדולה שלה. אבל זה לא אומר שהיא לא באמת דלוקה עליו.

תגובה פרק 16 ולפני...

קראת את מה שאני כתבתי על הפרק עם המורה? כי כתבתי דברים די דומים. די התאכזבתי אז שלא ראית עדיין ולא הגבת.
זה באמת ממש לא בסדר מורוניקה שהיא ישר קבעה שהבחורה ההיא משקרת. אבל כן היו לה סיבות. ראשית הייתה לה סיבה מסוימת (לא אמיתית, אבל רגשית) לשנוא את הבחורה בגלל שהיא ריכלה עליה באופן מגעיל (ובגלל הנסיבות היא גם בטח הניחה שהיא משקרת לגבי דאנקן).
שנית היא אחר כך גילתה עדויות שמוכיחות שהיא משקרת. מה שבאמת היה נכון. היא לא יכלה לדעת את הסיבה שהיא משקרת.
&nbsp
העניין הוא שזה באמת מראה שאנשים הם לא שחור או לבן. כמו שזה שורוניקה הייתה מגעילה ליולנדה (הבת של האמרגן-גאנגסטר מלפני כמה פרקים) בעבר לא אומר שהיא מגעילה באופן כללי. ככה זה שסוזן נייט הייתה מגעילה אל ורוניקה לא אומר שהיא משקרת לגבי זה או אפילו אדם נגעיל בכלל.
&nbsp
לגבי וואלס. מה שהיה באחד הפרקים הראשונים (נראה לי השלישי) הוא שהייתה בחורה שהוא היה דלוק עליה ולכן גייס את ורוניקה לעזור לה. אוליבסוף הפרק הבחורה הסכימה לצאת איתו לדייט, אבל זה לא אומר שהם מתחתנים (או חברים).

didalf

Well-known member

אני לא בטוחה אם אני רוצה שיתברר שדנקן הוא זה שהרג את לילי או לא.
מצד אחד יש בזה משהו מגניב ואולי קצת אמיץ שהוא הרג את אחותו בטעות, מצד שני יש בזה משהו מבאס.
וגם הכל כ"כ צועק לזה כרגע שאולי בסוף זה לא הסיפור בכל זאת.
&nbsp
זה באמת חמוד איך ששמידט דלוק עליה כמו ילד קטן ומאוהב.
ואני מסכימה איתך שהיא לא רק מנצלת אותו. אני חושבת שהיא לא מאוהבת בו באותה רמה שהוא בה, אבל כן יש לה רגשות כלשהם כלפיו.
&nbsp
חיכיתי לתגובה שלך על פרק 14 עם המורה
זה מסוג הדברים שתמיד יש לך מה להגיד עליהם.
ולא ראיתי מעולם משפחת קוסבי כי אני קטנה

&nbsp

פרק 19
אני רק אניח את זה פה

Veronica : I know Lilly loved you.
Logan : Just not like I loved her.
[ pauses ]
Logan : It's okay. No, you know, it kinda lets me off the hook. You know, I don't have to feel guilty anymore.
Veronica : Feel guilty about what?
Logan : Movin' on.

עם כמה שאני חולה על פרק 18 שכחתי עד כמה טוב פרק 19

didalf

Well-known member
17

טוב, אם דנקן לא הרג את לילי באיזה התקף אין לי שום הסבר אחר לכל מה שקורה.
אם זה באמת הוא אז הוא בטח לא יודע את זה בכלל. איזה נורא זה לגלות שרצחת את אחותך:|:|
&nbsp
לא הבנתי מה ורוניקה עשתה במסיבת מצטיינים הזאת את הקיינים. אל תגידו לי שהיא תלמידה מצטיינת, מתי לעזאזל היא מוצאת זמן ללמוד בכלל?
טוב האמא של סברינה הייתה ממש ממש מעצבנת, בסירוב שלה לוותר ועוד לאיים בתביעה. ומה בכלל היא צריכה מלגה אם הם עשירים?

מסכן הילד האסייתי
העולם באמת לא הוגן.
&nbsp
הפעם אני יודעת שראיתי כבר חלקים מהפרק הזה. הקטעים במסיבה שלורוניקה יש פלאשבקים (או מדמיינת יותר נכון) איך לילי נרצחה.
כי אחד הדברים שידעתי על הסדרה הזאת לפני הצפייה זה שלאמנדה סייפריד קוראים לילי, שהיא נרצחה ליד הבריכה ושרואים פלשאבקים לזה.

על הפרק הזה בעצם אין לי הרבה מה לומר

זה די שוק.
&nbsp
כן ורוניקה היא תלמידה מצטיינת. זה באמת די מדהים. אומנם ברור שהיא מאוד מאוד חכמה. אבל לא ברור מתי יש לה זמן ללמוד.
&nbsp
הילד האסייתי באמת מסכן. אבל אבא שלו באמת דפוק שהוא עשה מה שעשה (לא אכפת לי כמה מגעילה הייתה הנערה האחרת, לא הגיעה לה מה שעשו לה).
מה שכן כמובן שגם השיטה די לא הוגנת כי ברור שלנערה העשירה יש יתרונות גדולים בזכות הכסף.
מה שממש עיצבן זה שדווקא ג'ייק קיין הציעה פשרה וההורים המניאקים של הנערה לא הסכימו.
&nbsp
הדבר הכי זכור לי לציון מהפרק הזה הוא הבלש הפרטי האחר. קן מרינו נורא מצחיק.
&nbsp
עוד נקודה קטנה - קאז, הבחור שמג חשבה שאולי הוא המעריץ הסודי שלה, ומשחק אותו הבחור משפץ ביתך, גם היה בפרק הזה.
&nbsp
***לגבי כל עניין לילי קיין אני כמובן לא מגיב.

didalf

Well-known member
18

יאאאאא

זה למה אפרת רצתה שנגיע כבר לפרק 18?
קצת חבל על ליאו, הוא באמת חמוד והכל וזה לא מגיע לו, אבל סורי. אני טים ורוניקה ולוגן מעכשיו
גרם לי לחיוך טיפשי עד עכשיו

אבל אני חייבת לציין שזה מזה בא משומקום

טוב וזה שלוגן שמע שהיא נחטפת ורץ מיד להציל אותה

&nbsp
דברים פחות חשובים:
&nbsp
*נראה לי שעכשיו דנקן בעצמו חושב שהוא הרג את אחותו ובגלל זה הוא ברח.
&nbsp
*התגובות של ורוניקה ו-וואלס לגבי זה שההורים שלהם יוצאים

&nbsp
*הקול של הזאתי שורוניקה התקשרה אליה לגבי תרגילי האש נשמע כמו אמא של הווארד מהמפץ

&nbsp
*מי שתרגם את הפרק תרגם pep squad adviser ל -יועצת נמרצת

&nbsp
*ידעתי שזה שנראה חננה שהתווכח עם מאק על מחשבים אשם. כי השחקן מוכר לי, אז ידעתי שתהיה לו מטרה יותר משני משפטים בפרק. לא שזה כזה אכפת לי כרגע

&nbsp

Reutk

Active member
חחח סוף סוף
פרק 18

אני מתה על הפרק הזה!
ולא רק בגלל ג'ונתן
.
אני רציתי שהם היו ביחד כבר כמה פרקים לפניו, אבל זה לא משהו שהיה אפשר לדעת בוודאות שיקרה אז ממש שמחתי שזה כן קרה. בפרק הזה בתחילת הפרק לוגן מתיישב ליד ורוניקה בחוג עיתונות, ועושה פרצופים כאלה חמודים ואומר כל מיני שטיות רק במטרה להצחיק אותה, אני זוכרת שראיתי את הקטע זה בפעם הראשונה אמרתי לאפרת 'אוף אני רוצה שהם היו כבר ביחד'. מה שהפתיע אותי באמת זה שהיא נישקה אותו, כי אני יותר שמתי לב לזה שהוא מתחיל להתאהב בה לא שהיא בו.

את לא מספרת מה הכי מצחיק . הכי מצחיק שראינו את את הפרק הזה המון פעמים יש לנו אותו אפילו מוקלט באחת הקלטות של JTT

אבל עדיין שנינו היינו בשוק בנשיקה כי לא ידענו שהיא תבוא

בכל אופן אני כל כך לא האמנתי שזה קרה שהייתי בטוחה שהוא סתם עובד עליה . ואז אני זוכרת שאת הזכרת לי שהיא נישקה אותו אבל אפילו אתמול עדיין צפיתי שהוא ינשק אותה

למעלה