שירשור הפרק היומי!!!!!

Rioter

New member
הממ..

היא הייתה בטרמינל, ודיברה עם לילי. היה להן דיאלוג מסויים, ולילי אמרה לה שדדי לא יגיע, ושאסור לה (כלומר, לדגנית) לסמוך על אף אחד. "בעיקר מ..." - ואז פגע לה חץ עם חומר הרדמה בצוואר. במהלך השיחה הזו, ראו ניצב מסויים מאחורי עמוד, והוא הכין חץ לירייה על לילי. במקביל לכך שהתאספו המון אנשים מסביב ללילי המעולפת-מורדמת, "איש ביטחון" הרחיק משם את דגנית. אחרי שכולם התפזרו, לילי כבר לא הייתה שם. היא נכנסה להיסטרייה ואמרה לאותו איש ביטחון שירוץ אחרי האנשים שכביכול, 'לקחו אותה'. אחרי ניג'וסים שלה, והוא רק חייך, הוא לחש לה משהו בסגנון: "דגנית, תלכי מכאן אם את לא רוצה להצטרף ללילי".. וכשהיא חזרה הביתה הילדים שאלו איפה דדי, אבל היא שיקרה להם ואמרה שהוא בניו ניורק, מתעכב, בגלל סערה כלשהי. :)

Cindy Campbell

New member
פרק מדהים!../images/Emo2.gif../images/Emo135.gif

סוף סוף גילינו את הזהויות של כל אנשי המסכות- מולילי (
) ודניאל. אבל הייתה תחושה כאילו זה הפרק הלפני אחרון או הלפני לפני אחרון של העונה...
מסכנה דגנית
ולא תקעו ללילי איזה חץ בצוואר? איך היא בסדר?
כשדדי צעק את השם של איה כ"כ רציתי שהיא תכף תשמע שמישהו קורא לה ואז היא ודדי ייפגשו (כן, אני יודעת, זה די קיטשי, אבל בכל זאת
)
אפילו הפרידה מאלי הייתה קצת עצובה, הקטע עם רוני והכל... אני כבר לא יכולה לחכות לפרק של מחר!
בטח דדי ואיה ייפגשו או שאחד מהם יצליח לברוח...

Rioter

New member
בחץ הזה היה חומר מרדים.

היא התעלפה, הם לקחו אותה משם, והיא התעוררה. (או יותר נכון 'נרדמה'..)

mickeyc19

New member
ועוד משהו

ממחר זה הפרקים שלא נתנו לנו לראות את התקצירים שלהם, זה אומר שעכשיו ממש מחיל הסוף והאקשן

porky169

New member
יש עוד תעלומה שלא נפתרה

יש את מולי ודניאל אבל מי השלישי? וזאת לא לילי כי לילי הייתה פעם בסקורפיו ועכשיו היא רק חזרה לא נראה לי שלילי היא השלישית אלא היא מעכשיו הרביעית

sHiRa De LoCa

New member
מה אתם לא זוכרים?!

ת`שלישי הוא מסר את התיקייה עם התמונות אז עם העקרב וזה..

Seas Girl

New member
פרק מעולה... ../images/Emo66.gif

איזה פרק טוב... הרבה הרבה יותר טוב מהפרק הקודם...
איך רוחלה ירתה במולי... חיחי...
בקיצור- פרק טוב

איזה פרקק

איזה פרק עצובבבבב מה רוני תעשה לבד? איך היא תשלם ארנונה וחשמל? וחוץ מזה אני רוצה להזכיר לכם שאת מספר 2 במסכות הרגו עם העקרב ולמי שאומר שדניאל היה שם תמיד תועה כי מספר 2 נהרג והוא מחליף אותו! מעניין מי המכוער שירה בלילי ואם הוא מסקורפיו אז למה הזקן דיבר עם לילי אחר כך כאילו הם בכלל לא אויבים ולפני זה הוא שלח מישהו לירות בה?? דרךאגב צריך להזהיר את אדם כי נשאר רק את רוני לנשק מהבנות ועוד מעט הבנות בשמינייה נגמרות אז שיתחיל גם לנשק את הבניםם נ.ב ניצן משתתפת בילדות רעות בערוץ 24?..????(מחיל בסביבות 5וחצי ויש 2 פרקים) תראו ותודיעו ליי

segalben7

New member
הרגו את 3

ובטח הכדור שהמכוער ירה זה כדור שהיפנט אותה...

עדידוש

New member
היה צפוי האמת שהוא אחד מהם..

ולילי בטוח תציל את איה ודדי.. פרק נחמד מאוד

eva133

New member
אחלה פרק

עכשיו הכל מתחיל להתבאר, זה היה צפוי שיתגלה שדניאל אחד מחובשי המסיכות אחלה פרק, דגנית הייתה צריכה להגיד לאבנר את האמת לגבי דדי..

segalben7

New member
וואלה...

בטח באמת לילי תציל אותה כי כשלילי דיברה עם דגנית היא נראתה טובה פתאום וגם שמעתי שבפרק 110 איה תחזור... וזה לא היה כזה צפוי שהוא מהמסכות והוא גם לא היה צריך ליהיות מהמסכות כי גיורא לא תיכנן את זה ורובי תמיד הציע לו את זה אבל הוא אמר שזה מופרך ורק שהוא כתב את הפרק הזה הוא החליט שזה יהיה נכון... גיורא חמיצר, יוצר "השמינייה": פרק שביעי מסיום העונה אבל מרגישים את הסוף באויר... אין דקה לנשום, והפרק הזה מזכיר באינטנסיביות שלו טיפה את פרק 54 (זוכרים? עונה ראשונה? לילי בבית הספר..? ) בסצנת העינוי של דדי היתה מצלמה שלישית שראתה את גבו שותת הדם של דדי ואותה השמטנו בעריכה, ועדיין זו סצנה מאד קשה. גם ההתפרצות האלימה של מולי מול רוחל`ה ויאיר יצאה מאד מפחידה. אני אוהב את הרגע שבו דדי התמים בטוח שמולי בא להציל אותו... ואז רואה לראשונה שאיה בחיים. שמחתי לסיים את הפרק המאד "אפל" בכמה סצנות מרגשות בשדה התעופה, עם הפרידה מאלי ואילן. מה שלא רואים במסך זה את המבטים המשתאים מעשרות הילדים שבמקרה טסו לחו"ל באותו בוקר ולא האמינו למראה עינהם. וסוף הפרק – סוף סוף ברור לנו שדניאל שייך לסקורפיו. והאמת היא שזה היה רעיון של רובי שהגיע די באמצע כתיבת העונה, שנראה לי בהתחלה רעיון די מופרך. אבל כשראיתי כמה תום שחקן אדיר וכמה הדמות שלו ממילא מאד משונה בהתנהגות שלה, אמרתי שזה יכול לעבוד... דרך אגב ידעתי שיראו שוב את דניאל והוא יעשה משהו מפתיע...

למעלה