שירשור הפרק היומי!!!!!

Titush Black

New member
את\ה לא חייב\ת לרשום בתוכן

"ללא תוכן". את\ה יכול\ה פשוט לשלוח את זה רק עם כותרת=] תיתוש=]

../images/Emo41.gifהסודות נחשפים לאט לאט אבל בטוח

עוד מעט הסדרה נגמרת ולאט לאט היא חושפת לנו עוד ועוד סודות שלא ידענו עד עכשיו.... איזה כיף שלילי חזרה היא הייתה כל כך חסרה בסדרה
יש לי השערה: לדעתי לא לינה תהיה זאת שתציל את דדי ואיה אלא זאת תהיה לילי
כי אנחנו כבר מכירים אותה...לפחות לדעתי היא משחקת את עצמה כאילו היא לצידם והיא תפיל את כל האירגון הזה

onn11

New member
יש לך תיאוריה שניראת לי ../images/Emo58.gif[?]

מאוד נכונה. אז איך היא לצד סקורפיו,אם היא רוצה לשחרר את איה (דדי ניראלי לא בעניינים שלה...)? ניראלי את צודקת ב-999.9% ויש סיכוי שזה יקרה,באותם האחוזים... און.

Coppelia

New member
לא נראה לי שלינה היתה משחררת אותם.

לינה רעה. וגם ממש מעצבנת, יש לציין. לא יודע, יש לה פרצוף (ודיבור) כל כך דורש סטירה.

mickeyc19

New member
../images/Emo2.gifוואוו

יו איזה פרק, הסדרה הזאת הורסת לי את הבריאות. ידעתי שהמנוול הזה קשור איכשהו (דניאל), עכשיו נשארה עוד חידה לא פתורה אחת, איך ניצן קשורה לזה... זה היה ללא ספק הפרק הכי מרגש של העונה, היו שם קטעים שממש גרמו לי לדמעות. ארני חייבת להגיד שדורי מתחיל לעלות לי על העצבים

mickeyc19

New member
כי אלה התחושות שלי כבר הרבה זמן

תקראי את מה שכתבתי ביום ראשון ושני בשרשורים של הפרקים ותביני את התיאוריה שלי לגבי ניצן. חוצמזה שאף אחת מהדמויות החדשות לא נמצאת שם סתם

לא נכון...../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

הוא היה מלכתחילה מסכה מספר 2!!

../images/Emo58.gif רק למי שרוצה

שמעתי ממקורות מוסמכים שמי שיהיה במסכות זה היוצר של הסדרה "גיורא חמיצר"- אתם לא יודעים ולא חושבים אבל אתם תראו בעוד כמה פרקים זה יבוא לכם בבום! תזכרו את מה שאמרתי :)

איך ידעתייייייייי!!!

איך שאבנר דיבר עם דניאל, ישר ידעתי שהוא מהסקורפיו!! הרי איך מולי יודע את המספר שלו?!

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif יוווווווווו איזה פרק מותחחח

בהתחלה חשבתי שלילי נרצחה וגם חשבתי שמולי התאבד.... אבל התאכזבתי שזה לא היה נכוןן... ואיזה קטע מרגש היה לרוני אלי ואילן
וגם אהבתי את הקטע שסוף כל סוף דדי רואה את איה ומבין שהיא בחיים...

איזה פרק מ-ע-ו-ל-ה!../images/Emo2.gif

היה ממש מרגש הסצנה של רוני ואלי בשדה תעופה ואז אילן מגיע.. עוד יש לי שאריות התרגשות מהסצנה הזו מולי הבוגדדדד!!!!!!!!
הלוואי ודדי היה יכול לתת לו מכות
לילי מצטרפת לסקורפיו.. היא בטח תנסה לשחרר את איה אבל הסדרה הזאת לא תמיד צפויה ודניאל.. מה לעזאזל לו ולסקורפיו?!
מחר אני מגיע הביתה רק ברבע ל-3

נעמקה19

New member
אמיגד!! לא ראיתי את ההתחלה עם דגנית

*רצ לבדוק בתסריטים* מה קרה לה?

למעלה