שירשור המלצות וכו'

djdubon

New member
תעשו טובה,

תרשמו ת'סגנונות של הלהקות שאתם כותבים פה, למה הורדתי כבר 3 אלבומים על פי המלצות פה ולאף אחד לא התחברתי... בכל מקרה, אם באלקטרוני עסקינן, Infected Mushroom- Vicious Delicius - אלבום מעולה של ההרכב המעולה הזה, ורק ככה בגלל שזה פורום מתופפים הייתי ממליץ לכם לנגן ולאחר מכן גם לאלתר על השירים האלה. זה חתיכת כיף שזה לא יאומן, אפילו שזה פשוט נורא (כמעט הכל 4\4 אם אני לא טועה, ולא בקצב מהיר מדי...). Mr Bungle- Mr. Bungle - אלבום מוזר ביותר של להקה מוזרה ביותר. אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי. מעורבים שם כל כך הרבה סגנונות שכבר אין לי כוח אפילו להתחיל לרשום את זה פה. אגב, אם אתם קונים\ מורידים ת'אלבום הזה, תנו לו כמה האזנות. בהתחלה זה תמיד נשמע מוזר מדי, אבל בהאזנה השניה זה כבר מתחיל להקלט. Liquid Tension Experiment- Paradigm Shift, Acid Rain- שניי השירים היחידים שלא משעממים אותי בסופר גרופ הזה. סגנון בערך כמו של דרים (Prog Metal), רק שפה זה אינסטרומנטלי אקספרמנטלי. שניי השירים האלה לקוחים כל אחד מאלבום אחר שלהם, ואני מוצא אותם כשירים היותר טובים (או אפילו היחידים שטובים) בהרכב הזה. שווה האזנה. Pain Of Salvation - Ramedy Lane - אלבום קונספט נהדר של להקת הפרוג מטאל המעולה הזאת. יש עתיד. Mogwai - Young Team - אלבום מדהים של Space Rock אוונגארד אקספרמנטלי. פשוט לשמוע ולהסחף. אם אתם מחפשים אחר שירים לניגון, אני ממליץ על האלבומים Scenes of a memory וTrain Of Thoughts של דרים. Train Of thoughts יותר "מטאלי" מבין השניים האלה בואו נגיד ככה...

djdubon

New member
שכחתי עוד משהו-

The Apples - שני האלבומים של ההרכב המדהים הזה. פיוז'ן פ'אנק מדהים, שממש גורם לך לרצות לקום ולהתחיל להתנועע. הגרובים פה פשוטים מבחינת תופים ואין הרבה שינוי בכל שיר, אבל עזבו אתכם תופים בצד לרגע, תקשיבו לסאונד של כל הכלים ביחד. פשוט מדהים. לא להאמין שיש הרכבים כאלה בישראל. אגב, שכחתי גם לכתוב שלפני שאינפקטד נוסדו הם היו בלהקת מטאל או הארדקור או מטאלקור (לא זוכר בדיוק), ובגלל זה ניתן לראות המון השפעות של הסגנון על היצירות שלהם.

ringo rulz

New member
רוק קלאסי...

תמיד טוב לשמוע פינק פלויד/ביטלס/איגלס... עושה טוב לנשמה...אז להוריד את האבק מהפטיפון והוציא את התקליטים הישנים מהמחסן

hbk socks

New member
../images/Emo45.gif לגמרי!

אבל אם כבר רוק קלאסי אז מה עם מוטלי קרו, לד זפלין (הלהקה הכי טובה אבר!), רולינג סטונס, בלאק סאבאת', הדלתות, יס, דה הו, דיפ פורפל, קווין ( אם אני ממשיך אני לא מסיים עד הבוקר אז...)

ringo rulz

New member
כמובן ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא רציתי להתחיל איתם כי ידעתי שאני לא אסים לעולם XD

WinterZ

New member
קצת המלצות רגע לפני שיוצאים לעבודה

Modern Jazz Quartet - Fontessa אלבום מצויין של ג'אז עם כל מיני כלי הקשה מגניבים והתוצאה לא פחות מעניינת. Burzum - Hlidskjalf אלבום אמביינט בין המגניבים והמרגיעים שיש. מגיע מיוצר בלאק מטאל לשעבר ואדם דיי אנטיפת ומטומטם.. אבל היי מוזיקה היא סיפור אחר. Kill The Drive - Road Kill ולא מזמן קניתי את האלבום המלא הראשון והחדש של Kill The Drive, פאנק-רוק אכזרי ישראלי. לא פאנק 2 אקורדים מעאפן, בין היותר בני זונות ואני מאמין שגם חובבי המטאל היותר כבדים פה יהנו מההרכב שלא מפסיק להעביר אנרגיות באלבום ובמשך 12 טראקים אתה לא מפסיק להקפיץ לעצמך ת'צורה. ורק מביא את החשק לנגן. אני כמובן מביא
ענקי להמלצות על Dirt של Alice In Chains.

p o i s o n e d

New member
דברים משובחים

דברים לסינגל: 1)THE CORRS בדגש ON BEAT- סוג של מצחיק...אל תתפלא/י שפתאום בא לך על שילובים של באס במעברים(זה למשוגעי ההרס). 2)OASIS עם ALL AROUND THE WORLD, DO YOU WHAT I MEAN. 3)NIRVANA-בעיקר NEVERMIND.דייב גרוהל דבר משובח
5)PEARL JAM-האלבום TEN. 4)ANOUK עם IT'S SO HARD. 5)BRYAN ADAMS עם HEAVEN.(לבחורים הרומנטיים). 6)AMERICAN HI FI עם THE FLAVOR OF THE WEEK. 7)EUROPE עם THE FINAL COUNTDOWN. 8)NO ONE KNOWS עם QUEENS OF THE STONE AGE. וכמובן הדובדבן-IRON MAIDEN-בין אם זה הישנים כמו THE EVIL THAT MEN DO אן THE TROOPER בהופעה של LIVE AFTER DEATH או החדשים כמו PASCHENDALE או MONTSEGUR או BRIGHTER THAN A THOUSAND SUNS. DAMN יש כל כך הרבה טובים ללהקה הזו אז אין צורך להכביר במילים.... דברים לדאבל: 1)TO DIE FOR-IN THE HEAT OF THE NIGHT. 2)STRATOVARIUS עם KISS OF JUDAS-אין כמו שירי ניצחון גלאמיים P: 3)DREAM THEATER עם THE DANCE OF ETERNITY. 4)JUDAS PRIEST עם PAINKILLER. 5)אורפנלנד עם מבול. 6)WAIT AND BLEED של SLIPKNOT. 7)PAGAN'S MIND בכל אלבומיהם באשר הם ובמיוחד הראשון ששמו CELESTIAL ENTRANCE- הפתיחה ואחריה ברציפות THROUGH OSIRIS' EYES, השיר AEGANS SHORES.
ולקינוח, משהו שיראה לשכנים מה זה באמת מכות מצרים P: ALL THAT REMAINS- האלבום FALL OF IDEALS ובמיוחד השיר THIS CALLING
. WITH LOTS OF LOVE AND PpPpPpPp.

גרברון

New member
לאנשים החדשים עם דאבל

זה שיר דיי טוב להתחיל טיפה לעבוד עם הדאבל לדעתי Sepultura - Roots Bloody Roots שיר עם מקצב דיי פשוט נגיעות קטנות של דאבל וקטע דיי קצר של מקצב דאבל <:

למעלה