שירשור המלצות וכו'

שירשור המלצות וכו'

עשו פה את זה כבר כמה פעמים, אז חשבתי לפתוח שירשור חדש. שכל אחד ימליץ על להקות מעניינות, אלבומים טובים או שירים. לאיו דווקא חדשים. כל מה שעולה לכם בראש. אני ממליץ על האלבום אוסף החדש של כנסיית השכל. הם לקחו 26 שירים שלהם, ועשו להם עיבודים שונים בליווי של תזמורת ועוד נגנים. יצא להם משהו ממש יפה ומיוחד. ואני גם ממליץ עליהם באופן כללי, בין הלהקות האיכותיות היחידות שיש בארץ. כמו כן, יצא לי להיתקל לפני כמה זמן בסינגל בן שעה של green carnation שנקרא light of day, day of darkness. בין הדברים היותר חזקים ששמעתי. סינגל של שעה זה דבר מוזר אמנם, אבל מעניין מאוד. צריך לשמוע כדי להבין. ועוד שיר שאני ממליץ עליו katatonia- day, מהדיסק שלהם brave murder day. וזהו נראה לי. עכשיו תורכם.

dudester

New member
Jack Johnson - on and on

וגם איימי ווינהאוס החדש הזה (Rehab, מהרדיו, מכירים?) מעולה. קורין ביילי ריי מדליק. וכן... גם ג'סטין וכריסטינה החדשים. מצטער, פשוט הפקות מעולות וגרובים חובה, גם אם הטיב האמנותי לא תמיד מדהים.

GhostDrummer

New member
Matt Elliott וכל טובו.

המוזיקה הכי מוזרה-יפה ששמעתי אי פעם. אלבומים: The Mess We Maid Drinking Songs Failing Songs איי... כל מילה מיותרת...

הממ.. יש כ"כ הרבה...

Faith no more- מכל הסיבות. מתופף מקורי ואנרגטי. באמת שיחיד במינו. TOOL כבר אמרנו...? הייתי רוצה להמליץ גם על meshuggah שהתוודעתי אליהם לאחרונה. טכני,מיוחד,מטורף. תדפקו ת'ראש בקיר!! תהנו.

Sickman

New member
יס!

Pearl Jam - VS, Vitalogy Soundgarden - superunknown Alice in chains - unplugged

גרברון

New member
חחח איך אפשר בלי

Ten למרות שהוא כבר חרוש מהתחת קבל ח"ח על הטעם המעודן !

WinterZ

New member
לגראנג' רק עם סולן יותר מחוספס

לא כמו השירה הרוקרית של הסולן של AIC.

Sickman

New member
סולן מחוספס - אדי וודר...

אין עוד מלבדו.... שני הדיסקים אולי הכי מחוספסים שלו זה VS ו Vitalogy... אבל אני מניח שאתה כבר מכיר... הלוואי והיו עוד הרבה להקות כמו השלוש שהזכרתי אבל לצערי אין כל כך...

dudester

New member
לא יודע אם לשם אתה מכוון...

wolfmother. יש להם רק דיסק אחד.

uli80

New member
Orphaned Land - Birth Of The Three

שיר ענקק!! ובכלל כל האלבום שלהם Mabool... אחד האלבומים האהובים עלי.

ועוד רבים וגדולים!

days of the new אחד התותחים ביותר... (אלבום-green ) למרות שבארץ אף אחד לא מכיר אותו- שווה לחקור!!! ston temple pilots- purple וגם core Velvet Revolver ונישכחו בשירשור הזה הרבה טובים וישנים: King Crimson - In The Court Of The Crimson King CAML ,Deep Purple ורבים אחרים...

למעלה