~~~>
מתי התחלת לראות פארסקייפ? מאז שזה שודר ביס, ב-YTV מי הדמות האהובה עליך? מויה, אני רוצה אחת כזו. סקורפי - אני יודע שאני משוגע מי הדמות השנואה שליך? קרייס, Raging asshole jerk מה הפרק האהוב עליך? עם הקרקרים, פיילוט, ועוד כמה שאני לא זוכר ועכשיו אחרי שגמרנו עם הכרות בפארסקייפ נעבור לפסים אישיים יותר שם טים גיל/תאריך לידה 23, ומנהלת הפורום היתה רוצה להיות הכי מבוגרת כאן מקום מגורים אריאל תחביבים SCIFI, טלויזיה. אפשר לרשום אלכוהול כתחביב
משהו שאת/ה רוצה לספר על עצמך אני סטודנט לתואר ראשון בחשמל ואלקטרוניקה. אני משוגע, לא יציב, לא מבדיל בין טוב ורע, מסוכן, אבל אפשר לסמוך אליי בשעת צרה ובכל שעה אחרת, אשכב מול טנק בשביל חברים שלי. לא מרביץ נשים, מגן על חלשים. ובנימה הומוריסטית יותר (כל השאלות מכאן ומטה אמורות להיות בצחוק ונא לא לקחת אותם ברצינות) למה אתה חושב שאתה נמצא פה? משעמם לי בחיים, אני GEEK, לוזר וכו' מה מפריע לך בחיים? אי-צדק. איך אתה מתמודד עם הבעיות שלך בחיים? אני נכנס בבעיות חזק ובכל הכוח אתה בטוח שזאת הדרך הכי טובה? זאת הדרך שעובדת איך אתה מגדיר את עצמך? אני משוגע, לא יציב, לא מבדיל בין טוב ורע, מסוכן מהם הפחדים שלך? לא לפגוש את החצי השני שלי בעתיד האם אתה מגדיר את עצמך כסדיסט? לא אסוציאציות: ג'ון-מזוכיסט מויה-פלא סכין-כלי בשביל אוכל מזלג-כלי רצח איקון-צלמית שוט, אזיק ומריחונענע-שזה שייך לבחורה....אווופפפפפ מהם האובססיות שלך? תנסו לנחש לבד מכל הנ"ל